Mamici si tatici din Elvetia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adelutzo, noi amestecam quarq cu frischkäse- si gata branza de pasca :)
Sau potzi sa faci tu singurica, e foarte simplu de facut. Iei lapte proaspat de la tarani si il pui la prins. Apoi il lashi sa dea un clocot ca sa se corasleasca, il pui la scurs si gata branza de vaci
Pupici si spor la treaba :)

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bey, da ce-i cu Giny, de nu mai da p-acilea? Giny, ti-ai parasit subektu de tot...si voi, sa va fie rusine ca de 3 zile n-ati mai scris nika...am zis!
Ei, acu va iert, ca sinteti ocupate cu papica de Paste, da p-orma, va iau de urechi!
Pina atunci insa, si la toate.

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fröhliche Ostern elvetiencelor!

Mergi la inceput

Paste fericit, dragele mele! da, da, suntem ocupate, cozonacii ne cheama la datorie!
Giny e in vacanta la ski, asha ca n-are cum sa scrie.
Pupici virtuali elvetiencelor mele dragi!

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Fetele , bine v-am gasit

Am fost o saptamīna la schi.
A fost o binecuvīntare.
Zapada cu toptanul, īn fiecare zi soare si vreme buna, toti am fost sanatosi .Chiar si Patrick bebelasul(1 an si 8 luni) a semnat zilnic condica pe pista de schi, macar ca doar ca sa se comvinga ca zapada e rece.
Ne-am īntors ieri , tare obositi, dar bucurosi de asa o vacanta!
Nu am avut timp sa pregatesc ceva ca sa aduc la biserica si nici sa mai cumpar, asa ca nu am venit azi cum intentionam.Dar m-am gīndit la voi si la cozonaci...si la drob...si la cīte feluri de prajituri ati fi mīncat acolo.

Sotul meu mi-a sugerat sa va īntreb daca nu v-a mai ramas vreo bucata de cozonac , ca si lui tare īi place!

Iren cea burticoasa
Eu mi-am cumparat hainute de la H&M si Baby-Rose.Mai si am o parte,
multe le-am dat deja.Vrei sa le vezi?Ce-ti mai trebuie de bebe?Poti sa-mi scri un e-mail.

Ana
Fata tatii, daca vrei vacanta gratuita la Horezu(apropo de reprosul care ti s-a facut)vorbeste cu coccinelle ca si ea e din Horezu,
dar te asigur ca dupa 2 zile te si plictisesti.Lasa, ca stim noi ca nu ai nici un interes si asta ajunge.

Va urez din inima Sarbatori fericite de Paste!
HRISTOS A ĪNVIAT!

Giny

Mergi la inceput

Urraaaaa, s-a intregit trupa!!!! Fetelor, ce ma bucur ca ne-am gasit, am impresia ca ne cunoastem de-o viata! Ce fain!
Uite, azi vorbeam si cu Nicole din Zug si tare mai era si ea bucuroasa, ca vorba lu“Creanga- a tunat si ne-a adunat! Si caat ma bucur de sambata, n-aveti idee!!! Sa dea Dumnezeu sa fie si cu spor intalnirea noastra!

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Giny, multzam de invitatzie. Pana la urma avea dreptate nenea Bogdan ca ma invart de-o vacantza gratis la Horezu

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Mamici si tatici
Cum ati petrecut de Paste?
Ati fost la biserica romāneasca?Si cum a fost?

Si copilasiii , sīnt bine?
Hai, mai povestiti ceva!

Multi pupici

Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io, io, io vreau sa zic!...Am fost de Paste la biserica, si la Inviere, si la masa de duminica, asa ca nu prea m-am omorit cu gatitul...A fost dragut, dar nu a fost lume prea multa, era mai frumos daca eram mai multi...
Bebeii sint bine, ala mare e in Ro , ala mijlociu' e nazdravan si i-au dat doua maselute jos, iar ala mic, mic, face kick- boxing cu vezica mea , deci am parte de muuulta activitate
Giny, gata raportul pe saptamina asta, te asteptam miine sa ne mai conversam si face to face, ca de virtual m-am cam saturat...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, fetelor!
pe mine... daca nu sunt mamica ma primiti? (asa preventiv....) si nici geamurile nu prea le spal...(ce rusine!)...
pupici

ralucoantza

Mergi la inceput