Mamici si tatici din Elvetia
Raspunsuri - Pagina 3
Adela spune:
quote:
Originally posted by Coccinelle
Referitor la geamuri:
Pe mine ma ajuta Patrick, le spala cu piersici moi si mere.
Īncercati si voi!
Noi mergem la o alta biserica, dar pentru ca de Pasti vine īn vizita o prietena , romānca, s-ar putea sa venem amīndoua.Poate si cu sotul
si copii.Mi-e tare dor de cozonac, drob, friptura de miel
Adela,
M-am facut de ...ala cu listutza .Nu dau de ea si pace.Am pus-o asa de "bine" ca nu mai stiu de ea.
Cheama-ma ca vin pe la tineMie īmi place sa am musafiri si mai ales sa merg īn vizita.
Sa se faca mai cald si ne īntīlnim noi, la mine sau altundeva, nu-i problema-se rezolva.
Pīna atunci pupici la toti parintii devotati.
Ps.nu mai e nimeni la pīnda?
Giny
Te chem!
Komm zu mir cu mic cu mare!
Stabilim pe email amanunte.
pup
Adela si Julia
lorelei_19 spune:
Ginishor, cata lista ghini, ca i di rau!
O trimit pe Malina la Patrick, sa stii!
Lorelei & Family
iren spune:
Vaz ca voi v-ati facut de cap azi, cit n-am fost p-acilea! A-ti umplut o pagina intreaga, pai treaba-i asta??
Adela, sa stii ca si pe noi ne cam bate gindul sa venim si duminica la masa - intre noi fie vorba, io m-as duce acu oriunde aud ca e de mincare ...aveti ideee, face cineva de la biserica vreo lista cu cine- ce-aduce?
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Adela spune:
quote:
Originally posted by iren
Vaz ca voi v-ati facut de cap azi, cit n-am fost p-acilea! A-ti umplut o pagina intreaga, pai treaba-i asta??
Adela, sa stii ca si pe noi ne cam bate gindul sa venim si duminica la masa - intre noi fie vorba, io m-as duce acu oriunde aud ca e de mincare ...aveti ideee, face cineva de la biserica vreo lista cu cine- ce-aduce?
graso gandu` numa` la mancare iti sta.
Anul trecut am primit pe email de la parintele Enoiu despre cine se ocpua de "coordonarea" bucatelor. Cred ca si anul asta va fi la fel. Daca aflu ceva iti spun.
pup,
(ai aflat ce ai in burticutz?)
Adela si Julia
iren spune:
Cica e fetita, dar nu e sigura doctorita...
Poate se vede bine la urmatorul eco, peste 3 saptamini.
Adelutzo, cauta bine mailu ala, ca tre sa vaz ce papica vine ...si sa stii ca n-am luat decit 3 kg, asa ca nu sint grasa -inca!...da ma fac...
lorelei_19 spune:
Andrusko, flamanda mamii, cea care se ocupa de coordonarea "cine ce aduce" de pasti e sotzia lui Mario-barbosul de la biserica. Am uitat cum o cheama, dar o stii tu. Locuieste in Affoltern am Albis.
Lorelei & Family
lorelei_19 spune:
fetelor, fetelor, iarashi mi s-a facut chef de un dans!!!!!!!!
ce ziceti?????
Lorelei & Family
lorelei_19 spune:
Gata, Adelutzo, gata de tzopaiala!
Iren, da tu mai potzi dansa cu burtica ta???????????????
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
iren spune:
Oho, mai intrebi!...Topaiala sa fie, ca ma infiintez si io fuguta!