Mamici si tatici din Elvetia
Raspunsuri - Pagina 2
Adela spune:
quote:
Originally posted by Coccinelle
Buna seara la mamici si tatici
Ocupati sau timizi?
Nu stati la pīnda, īndrazniti sa ne dati un semn
Iren,
noi avem "casa si masina
si doi arii de gradina"
Deci putem sa ne īntīlnim la mine, cīnd e mai cald.
Cine mai raspunde la apel?
Giny
Prezent!
Beeey nu ma mai joc cu voi! sunteti majoritatea din Zürich.. eu is izolata prin Schwyz irgendwo..
No, ce sa va zic despre mine? Ca ma stiti doar!
Intrebari?
Giny> cald afara? Daaa... dar tot nu ma incumet sa sterg geamurile. Eu astept sa fie si mai cald.
Adela si Julia
Adela spune:
Giny> io mai astept listuta aia pe email..
Fetelor, cine vine de Pasti la biserica?
Adela si Julia
lorelei_19 spune:
Uraaa, si Laura s-a "imbolnavit" de forum! bine ai venit, draga Laura si sa-ti traiasca baietzii si barbatzelul - bucatarul cel mai bun pe care-l stiu
Lorelei & Family
lorelei_19 spune:
Mai, Adelutzo, eu cred ca o sa merg sambata seara la biserica sa iau lumina. Voi cand vretzi sa venitzi??? Noi venim in mare gasca: sora-mea, bunica si Malina. Pe barbatzel nu cred ca o sa-l conving, el nu vrea la biserica.
Lasa, uite, cand o sa mearga malina in august la scoala o sa trec mereu pe la tine (e cam la 15 min departare de tine) si ai sa te saturi tu de romance
Lorelei & Family
Adela spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Mai, Adelutzo, eu cred ca o sa merg sambata seara la biserica sa iau lumina. Voi cand vretzi sa venitzi??? Noi venim in mare gasca: sora-mea, bunica si Malina. Pe barbatzel nu cred ca o sa-l conving, el nu vrea la biserica.
Lasa, uite, cand o sa mearga malina in august la scoala o sa trec mereu pe la tine (e cam la 15 min departare de tine) si ai sa te saturi tu de romance
Lorelei & Family
Mmm... Ziceam de duminica... Slujba a doua.
Adela si Julia
lorelei_19 spune:
Pai, preferam sa fim in familie, nu cred. Daca se iveste vreo schimbare, itzi spun. Pacat
Lorelei & Family
iren spune:
quote:
Originally posted by Adelaquote:
Originally posted by Coccinelle
Buna seara la mamici si tatici
Ocupati sau timizi?
Nu stati la pīnda, īndrazniti sa ne dati un semn
Iren,
noi avem "casa si masina
si doi arii de gradina"
Deci putem sa ne īntīlnim la mine, cīnd e mai cald.
Cine mai raspunde la apel?
Giny
Prezent!
Beeey nu ma mai joc cu voi! sunteti majoritatea din Zürich.. eu is izolata prin Schwyz irgendwo..
No, ce sa va zic despre mine? Ca ma stiti doar!
Intrebari?
Giny> cald afara? Daaa... dar tot nu ma incumet sa sterg geamurile. Eu astept sa fie si mai cald.
Adela si Julia
Adela, treaba cu geamurile e cam dificila, io acu astept sa treaca si polenu, ca am la brazi p'in fata geamurilor...da cre' ca vine Pastele pina-atunci, si o sa muncesc de doua ori, o data curatenia de Paste, si p-orma dupa ce-o trece polenu...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
iren spune:
La biserica o sa venim la inviere, dar nu garantam ca o sa venim si duminica, ne mai gindim. Adela,voi veniti sigur duminica?
Fetele, cine mai vine de inviere?
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Adela spune:
Nu sunt sigura daca vin. Depinde de vreme. Si sa fie Julia sanatoasa.
Anul trecut am fost. Am luat masa acolo cu romanii si a fost placut. Decat sa fi stat acasa singurei...
Adela si Julia
Coccinelle spune:
Referitor la geamuri:
Pe mine ma ajuta Patrick, le spala cu piersici moi si mere.
Īncercati si voi!
Noi mergem la o alta biserica, dar pentru ca de Pasti vine īn vizita o prietena , romānca, s-ar putea sa venem amīndoua.Poate si cu sotul
si copii.Mi-e tare dor de cozonac, drob, friptura de miel
Adela,
M-am facut de ...ala cu listutza .Nu dau de ea si pace.Am pus-o asa de "bine" ca nu mai stiu de ea.
Cheama-ma ca vin pe la tineMie īmi place sa am musafiri si mai ales sa merg īn vizita.
Sa se faca mai cald si ne īntīlnim noi, la mine sau altundeva, nu-i problema-se rezolva.
Pīna atunci pupici la toti parintii devotati.
Ps.nu mai e nimeni la pīnda?
Giny