Va rog mult cititi !

Va rog mult cititi ! | Autor: Jeff

Link direct la acest mesaj

Ma iertati ca va solicit un lucru, dar nu am incotro: am mari probleme la job, s-ar putea sa plec si rugamintea mea fierbinte catre Dvs. este sa nu-mi mai apara adresa de mail de la birou in nici un loc din forum.
Am postat si doua anunturi la mica public si daca ajung mesaje la birou "m-am ars" la propriu !!!
Va rog mult, daca postez un subiect aiurea, mutati-l unde trebuie fara sa ma mai anuntati pe mail pt ca-l voi gasi eu.

VA ROG MULT SA MA AJUTATI IN ACEST DEMERS SI SA MA CREDETI CA NU MAI POT PRIMI MESAJE LA BIROU - SITUATIA ESTE CAT SE POATE DE SERIOASA !!!!
Cu multe multumiri,
Melania

melania

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Jeff la profilul tau personal iti poti schimba adresa de mail.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

multumesc mult, dar am incercat si nu se poate.

melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am facut si eu o proba. Mesajul cu schimbarea adresei de email a venit cam dupa 15 min. Daca ai facut schimbarea verifica casuta postala, tre' sa fie mesaj ca in baza de date a DC e alta adresa de email.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Jeff fa-ti o adresa de e-mail pe yahoo sau hotmail si inlocuieste-o. Nu poti doar sterge adresa veche.

Uite daca vrei ti-am facut eu o adresa:

JeffDC0@hotmail.com
Parola 123456
Si favourite movii : Despre Copii

Intri pe el... iti schimbi parola singura... si restul la fel.

Bafta cu job-ul:):):)!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raviczki spune:

intru si eu aici cu o intrebare... si eu incerc sa-mi schimb numele de utilizator...dar se pare ca nu este posibil.... am scris si administratorului si...nimic....
ce se poate face?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Solicitarile privind schimbari de ordin tehnic va rog sa le reluati peste 3 saptamani.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput