Viata in Germania (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Elena spune:
Ella, Andreea, Crystinne, mii de multumiri pentru idei!! acum am de unde alege!!
Crystinne, numai ca am citit despre bulzul ciobanesc si mi-a lasat gura apa!
Cu mult drag,
Elena&Laura
Mirunda spune:
Nicoll, noi avem antena, si e super! Zic eu, depinde ce pretentii ai! A noastra e pe Eutelsat 16° W parca, prind TVR1, TVR2, TVRi, Radio Rom International si Radio RO muzical. Programee TV sunt asa si asa, eu ma uit mai ales la stiri, dar des si la muzica (am vazut o groaza de concerte Tudor Gheorghe, Baniciu, folk, dar si muzica noua), cateodata filme mai vechi (gen Toate panzele sus)-pentru Mara, fetita mea, care s-a uitat cu placere, si pe TVR2 sunt si destule emisiuni de copii-deci, daca nu ai alte pretenttii decat sa vezi din cand in cand chestii dragute de acasa, si sa fii la curent cu stirile-ajunge!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
narcisa spune:
Eu prind Pro Tv international, Realitatea, Atomic, Etno(au numai muzica poupulara) toate sunt pe Sirius 2-3 Satelit, iti trebuie o palarie de 100 cm. diametru si un digital Receiver. Noi avem cu 2 LNB 1 pentru astra unde sunt programele nemtesti si celalat pt. sirius. Daca vrei mai multe informatii iti pot oferi cu placere. Si noi ne-am uitat o groaza pina ne-am hotarit ce si cum. Digital Receiver se gasesc la pret in jur de 60-70 euro.
toate cele bune
narcisa x
quote:
Originally posted by nicoll
Buna fetelor!
Se uita careva din voi la programe tv romanesti? Am vrea sa ne luam si noi satelit si nu stim de care. Ne-am uitat prin magazine si sunt de toate felurile, dar nu stim care sunt bune pentru programe romanesti. Are careva dintre voi asa ceva?
Nicoll
alba spune:
Am o mare rugaminte la fetele, care prind prin satelit programe romanesti!
Deci,as vrea contra cost desigur,daca se poate, sa-mi inregistrati 1-2 casete video cu program pentru copii, concursuri,muzica,basme sau desene animate,orice e bine venit!
Nazdravanul meu tare mult s-ar bucura,sa vada si la tele ceva in lb.romaneasca,limba pe care o vorbeste foarte bine!
Daca are cineva interes, eu as putea sa-i trimit casete romanesti cu povesti,ca:
Pacala,Pungutza cu doi bani,Motanul incaltat!
Mie din pacate mi-a interzis proprietarul, sa aplic antena parabolica pe acoperis inainte sa-l am pe Darian,am avut si eu acces la TVR I, Doamne ce-i mai duc dorul
Astept un raspuns de la voi pe PM!
Multumim frumos in avans,va pupam!
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
Katink spune:
Fetele,
lumanare pentru botez unde gasesc sa cumpar?
Am vazut la baby-walz dar mi se par cam scumpe, 30-40E, asta e pretul lor peste tot?
Si o durere mai veche de-a mea , cum pot sa imi pun si eu o floricica sub nick-name?
Numai bine,
Katink
tinatache spune:
katink, daca ai nevoie de adresa adminilor ti-o pot da eu. Si eu as avea nevoie de o lumanare draguta de botez, poate gasim ceva mai ieftin. Si, apropo, hainute din alea frumoase albe pt botez unde gasesc (de baietel)? Ceva care sa nu ma ruineze... daca se poate:)
Un Paste Fericit!
Cristina
nicoll spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Spuneti-mi va rog tot ce stiti, orice informatie e binevenita. Programele astea pe care le prindeti sunt libere in totalitate sau au si emisiuni, filme care sunt codate si nu le puteti vedea?
Nicoll
Katink spune:
Merci Cristina, cand ai timp poate imi trimiti si mie adresa adminilor, deci cu ei trebuie sa tratez
Hainute eu am gasit ceva dragut la C&A si la Baby-Walz. Sunt albe sau cu putin albastru, ca pentru baietei, noi tot baiat botezam . Un costumas, botosei si caciulita (palariuta) ajung cam la 50E.
Cand aveti botezul? Noi pe 2 mai botezam.
Numai bine,
Katink
tinatache spune:
pai eu nu sunt nasa, eu sunt mamica:) dar aici se gasesc mai frumoase si as prefera sa le iau si apoi m-oi intelege cu nasii, sau le iau ei altceva. La vara mergem in tara sa ne botezam ficioru'
Un Paste Fericit!
Cristina
roxanam spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Mi-am facut cont pe Ebay.de si nu stiu daca pot face plata fara credit card. Daca se poate explicati-mi va rog procedura. Stau cam prost cu germana si nu prea pricep ce explica pe site.
Multumesc