Cum vi se pare viata in Japonia? (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Dan_jp spune:
1.Dpdv al calitatii sunetului si acoperirii Docomo se prezinta cel mai bine si bineinteles pretul terminalului+abonamentul lunar sunt ceva mai mari.Terminalele FOMA din seria 900 sunt chiar foarte destepte http://foma.nttdocomo.co.jp/english/
2.Dpdv al raportului pret/calitate Vodafone ofera acum un serviciu ( verifica ca merge si in orasul tau pentru ca este in dezvoltare ...) numit Vodafone Global Standard http://www.vodafone.jp/english/service/vgs/ ,telefonul poti sa-l folosesti oriunde in lume fiind si GSM standard (bun la Romanika).E putin cam scump ,29800jpy daca-l compari cu altele de pe piata dar il poti folosi oriunde esti plecat.
Tot Vodafone ofera si cea mai ieftina varianta (din Japonia) ,daca te intereseaza :un prepaid card care costa minim 3000JPY/3luni iar telefonul vreo 5000JPY
3.AU ,au castigat foarte multi noi subscriberi in ultimele 6luni datorita package-lor oferite si noilor modele de telefoane http://www.au.kddi.com/english/
Cred ca pana la urma depinde de ce au alti prieteni sau cei din familie ...cu care te conversezi mai mult ...asa ca te adaptezi si tu.
Btw ,ca tot ai prins gustul cumparaturilor on-line toate se pot comanda in <24ore ti-l trimite acasa.
...si maine e vineri.
Everything happens for a reason...
//Dan.
bidiloi spune:
Bine ai venit Amy Robe.Sint si eu cu voi.Cum e vremea in tara?Am auzit ca e deja primavara.
bidiloi spune:
NanaTigru, fa-te cu o bere si pe aici,poate reusesc sa alung frigul, daca beau o cu tine, ce zici?pupicei
angel_jp spune:
Fetelor noi, bine ati venit!
Ralu eu chiar vreau sa vad Okinawa,acum depinde de voi cand si cum,Eu prindeam europa fm.si radio contact,dar vad ca nu mai merge...era omoshiroi..
vad ca fetele mai vechi nu prea mai scriu...sunt oare in yasumi??
Sorina ..pai bine mai fata..faci gogosi ,fara sa-mi trimiti?Sti ca's pofticioasa...arunca ..o gogosica aici.
ralucami spune:
Dan merci mult pt informatzii. Am intrebat si m-am informat cam tarziu caci deja mi-am schimbat telefonul. Si eu sunt un nou client a celor de la AU si recunosc ca un factor determinant a fost modelul telefonului (A1402s). Am intzeles ca cei de la AU ofera si o reducere de 50% a abonamentului lunar pt elevi si studentzi si ma gandesc ca si treaba asta le-a mai ingrosat randurile utilizatorilor. Acum cateva zile am cumpatrat si eu doua telefoane cu prepaid card pt niste cunostintze abia venite in Japonia si am vazut ca cei de la Vodafone au intr-adevar cea mai ieftina oferta : un model la 5000 de yeni(dejavantajul e ca meniul este in japo, si pt cei abia venitzi e cam nasol si nu are camera) si altul de 13.000 de yeni (meniul bilingual si camera) Totusi am o nelamuire in ceea ce priveste serviciul VGS a celor de la Vodafone. Si eu vazusem un telefon motorola v66 si un Nokia 6650 si chiar mi-au atras atentzia. Cand i-am intrebat pe cei de la magazin am intzeles ca nu le potzi folosi decat in afara Jp , dar totusi abonamentul lunar va fi oprit de pe un tsuchio al unei banci japoneze. Cam alambicata toata treaba. Cand am cerut mai multe detalii mi-au spus ca in general la un astfel de abonament apeleaza companiile japoneze cu filiale in strainatate. Oricum acum dupa ce am citit si site-ul lor si am gasit si treaba cu USIM-ul m-am bagat si mai tare in ceatza. Am si eu o intrebare pt cei mai luminatzi: daca imi cumpar un V801 de exemplu il pot folosi in Jp cu cardul asta si in Ro cu cardul celor de la Orange? Din ce am intzeles eu, de fapt serviciul asta e un fel de roaming. Si tarifele sunt cam fantastice pt buzunarul meu in astfel de cazuri. Cine are chef sa imi raspunda, rog sa o faca fara malitziozitatzi si mistouri
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!