Cum vi se pare viata in Japonia? (6)
Raspunsuri - Pagina 3
angel_jp spune:
Mai fete ,dar ati scris nu gluma...Cred ca sun singura care mi-am declaral copilul...De ce oare...???Cred ca trebuie sa intervina Ninja cu o gluma ...de ex:tu esti mai tare!!nu vreau sa spun fraiera...Sa spuna el...
Oricum sper sa vorbim si despre altele...ca cica avem messenger,pentru diverse...Sa incercam sa vorbim despre una alta,viata in japonia,etc,poate despre noi si soti nostri japonici
Sau sa facem o parere despre mancarea japoneza,ce gatim sotilor,o parere despre suhi,despre mizosiru,despre.....noi. mai ales despre viata de aici...Pareri si de alfel opinii,sau ma rog ce credeti voi
Sorina ..am citit ,deci am vb. pe mess.
Eliana spune:
Bidiloi esti super . Mie imi place mult si pot sa ascult la ce ora vreau . Am reusit sa prind postul de radio . Multumesc .
Eliana spune:
Eddy cred ca nu numai tu nu ai timp de nimic , nici eu nu am timp de nimic mai ales ca sotul meu vine acasa destul de tirziu si asta zilnic . Cred ca toate fetele care au copii nu prea au timp de nimic . Sint sigura ca Naomi nu are stare deloc se misca dintr-un loc in altul , de altfel si fetita mea nu are stare deloc . Citeodata ma intreb cum de are atita energie , nu oboseste si ea deloc ?
Bun venit tuturor membrilor noi .
Sorina-Alexa spune:
Ce harnicute sunteti dragelor
Eu am ramas iar in urma
Simona,multumim pentru adresa,acum ascult si eu radio dordetara,se aude bine...eu pana acum ascultam profm ori europafm...pupici
Io am facut gogosi,mi-au iesit pufoase si crescute...le-am halit imediat,si acum trebuie sa fac un pic de sport
V-am pupat
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
ninaM spune:
Fetelor,eu nu prind radio dordetara...De ce oare?Invatati-ma si pe mine ce trebuie sa fac.
Va multumesc!
Nina&Alex
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by ninaM
Fetelor,eu nu prind radio dordetara...De ce oare?Invatati-ma si pe mine ce trebuie sa fac.
Va multumesc!
Nina&Alex
Eu asa am reusit: am dat pe www.dordetara.ro ,apoi intr-un colt al site-ului scrie ceva de genul asculta live,dai acolo se deschide winamp-ul(trebuie sa-l ai download-al,in caz ca nu-l ai instaleaza-l intai)si gata....este foarte simplu.
De asemenea poti asculta www.europafm.ro ,care este super,la fel procedezi,dai click pe asculta live...
Daca intampini greutati,scrie-mi si-ti mai explic,eu zic ca merita sa asculti stirile din Romania,muzica buna...
Eu acum acult europafm ,sunt 3SudEst.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
Madachan spune:
Si eu am ascultat ,,dordetara,, dar se cam intrerupea, acum ascult europa fm,misto
in 5 saptamani si 3 zile ,DPN 28 Nov.
ninaM spune:
Sorina,merci mult.Am incercat,dar se pare ca sistemul de securitate instalat pe comp.nu permite emiterea acestui post.Am sa incerc din nou mai tirziu,cind vine sotul de la servici.
Va pupic!
Nina&Alex
ralucami spune:
Salut la toata lumea! Ce facetzi fetelor? Si eu ascult Europa FM si Radio 21. Iar seara imi place sa ascult radio Romantic. (muzica, nu zgomot). Voiam sa va intreb ceva! Cand v-ati cumparat un telefon mobil, ce anume v-a determinat sa alegetzi retzeaua telefonica? Tarifele mici, modelul telefonului, aria de acoperire sau ce? Stiu ca sunt 3 retzele mari: Docomo, Vodafone si AU. Ce avantaje si ce dejavantaje sunt la fiecare in parte?Sorina ai hotarat pana la urma in ce perioada si unde mergi? Sau mai esti in "tratative" cu sotzul tau?Ana(azumi) ai reusit sa itzi faci comanda? Pot sa te ajut cu ceva? Daca da , da-mi un semn de viatza!Angi poate chiar o sa ne intalnim acolo!!! Cine stie?!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!