Mamici din Arad...? (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Da Cristina facem chef,cred ca facem inainte cu o saptamana ca de Pasti(chiar cand e ziua lui)mergem la parinti.Mai facem si acolo o tura.
Voi cand faceti 2 ani?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Da Cristina facem chef,cred ca facem inainte cu o saptamana ca de Pasti(chiar cand e ziua lui)mergem la parinti.Mai facem si acolo o tura.
Voi cand faceti 2 ani?

alina

pe 22 iulie

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Cristina si Calin e nascut tot pe 22 iulie.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

in sfarsit libera!!!
Am avut musafiri si abia am asteptat sa plece ca sa pot intra pe forum, care asa cum zici si tu Alina a devenit pentru mine o adevarata obsesie si sigur provoaca dependenta....
Eu tot cu burtica......ieri noapte ii promiteam de toate...chiar Claudiu i-a promis "marea cu sarea" si uite ca nu-l putem impresiona cu nimic... ba chiar ma gandeam ca poate nu vrea sa iasa pentru ca patutul lui e tot in cutie si vroiam azi dimineata la 04.30 sa ne punem sa-l montam ca poate poate vine si el la mama si la tata care tare disperati mai sunt...

Alina M mai ramane sa vorbim cum facem si in ce data ne intalnim...eu am spus data de 8 pentru ca ma gandeam ca in vinerea mare poate vreuna din noi vrea sa mearga la biserica sau plecam la tara , la bunici sau la parinti, dar ramane sa-si dea si fetele cu parerea...oricum eu zic ca putem sa ne vedem si mai pe seara pe la 18-19........
Vad ca de mici mergeti la petreceri.......esti o mama moderna...
Anto sa ne spui ce cumparaturi ai facut........te pregatesti pentru cand vii in tara?
Alina33 cum esti? Ce face bebelusa ta?
Cristina ma bucur pentru gemenute !
Magda tu pe unde umbli?
Apropo eu sunt pe 16 iulie...
Pupici!

Mergi la inceput

Clau e incapatanat berbecutul tau.Ai fost "figura" cu patutul,ca ai vrut sa te pui atunci noaptea la despachetat.
Cred ca asa ar fi cel mai bine sa ne intalnim in 8,dar mai spre seara ca doar n-o sa stau nici eu asa mult cu Dragos la McDonald's.Eu sunt de acord,sa vedem ce zic celelalte fete.Noi vinerea plecam la Bihor ca petrecem Pastele acolo.
Anto,tu ce zici esti de acord cu noi?

alina

Mergi la inceput

Ce faceti oare fetele mele? Dormiti?
Eu intreb ca inca dorm...nu am putut dormi azi noapte defel, am adormit si eu pe la ora 06.00 si m-am trezit la 08.20....prea mult somn strica...
Sa auzim numai de bine!
Pupici!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna ziua la toata lumea!Sunt de dimineata la servici.Am fost la piata la ceva cumparaturi, am mancat, m-am uitat pe aici si merg sa beau o cafea si bineinteles sa pip o tigara si apoi adun un pic prin casa ca pe la ora 17 vin sa vada apartamentul.Asa m-am saturat ca parca e gara de nord la noi!Ieri au fost o familie am negociat cu ei dar azi au disparut ca magarii in ceata.Nici oamenii nu mai sunt normali cred.Ne spunea doamna ce hartii ne trebuie la notar(de la finante, adiministrator...)si azi nu a dat nici un semn!
Hai ca ma retrag ca e tarziu!Va pup pe toate~!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor am vorbit cu Alina M la telefon, deocamdata a "decedat" calculatorul ei.Spera ca nu pt multa vreme.

Mergi la inceput

SAlutica!
O ce rau imi pare pentru Alina ca stiu cum e sa nu ai calculator...cel mai nasol
Magda cred ca te-ai cam saturat si tu sa tot aveti "vizitatori" care vin, vad, da sperante omului, pleaca, promit ca mai revin si nu mai revin...
Anto tu ce mai faci? Pe unde umbli, ca tare ne lipsesti?
ALina33 cum mai esti? Bebita ?
Eu am fost azi prin centru si am facut ceva cumparaturi si am descoperit ca la magazinul de la care facem noi cumparaturi(Pret- de pe Eminescu), patroana e o prietena veche de-a lui Claudiu, foarte de treaba, mi-a facut cadou o jucarie tare fainuta pentru bebitul nostru...
Noroc ca am dat de ea ca asa fac si eu rost de un port bebe...asta pentru ca caruciorul l-amluat de la ei si a fost ultimul si a fost fara port bebe si acum avem toate sansele sa il primesc...
HAi ca va las acum ca merg sa ma intind un pic in pat!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Mai dar ce lenese am fost toate azi....
Sa nu fiti triste din cauza mea, ca eu nu nasc ca mi-o veni si mie sorocul .....
Sa auzim numai de bine!

Puppici!!!!!

Mergi la inceput