Mamici din Arad...? (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau de ce esti dezvantajata cu indemnizatia pentru cresterea copilului? Fa-ma sa inteleg. Sau tu nu vrei sa stai 2 ani acasa? Ce-ti pasa,ai cu cine-l lasa pe bb.

Mai,da fetele celelalte pe unde sunt,in afara de Magda si noi doua azi n-a mai aparut nimeni.Poate si-au luat zi libera.Anto o fi ocupata cu musafiri,Cristina cu gemenutele si Alina33 cu bb care e tare nerabdator sa iasa.

Maine pe la 10 plecam la Bihor si ne intoarcem duminica.Noi ajungem acolo pe cand se termina cu lucrul la taierea porcului.
Asa ca ne mai "vedem" duminica seara.
Va doresc la toate un week-end placut cu vreme buna si distractie.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina M. eu sunt dezavantajata cu indemnizatia asta noua deoarece eu castig mult mai decat imi da statul sa stau acasa cu copilasul...in acest sens sunt dezavantajata, oricum avand cu cine sa-l las nu voi sta acasa decat anul acesta, apoi voi incepe lucrul pentru ca nu vreau sa-mi pierd postul, ca sunt multi care tind la locul meu ..in schimb ma bucur pentru cele carora le vine numai bine banii astia..........
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Va scriu repede cateva randuri ca ma grabesc .
In primul rand va multumim pt. urari,sunteti niste dragute
Ieri nu ne-am chefuit ,am fost toata dupamasa la cumparaturi,am ajuns tarziu acasa si rupta-n doua.Nu am facut nimic de mancare si nici nu fac.Deni merge la film cu fetele ,pe urma mergem toti la o piza sau fiecare ce vrea .Eu nu tin zilele acasa,eventual daca vine cineva ,o praji ,o cafea.O facem noi lata cand vin
Deci asa a ramas, dupa miercuri eu pot oricand ,ca mi-am aranjat ploile cu bunica-mea si socrii de luni pana miercuri .
Mai vorbim noi ,nici nu am avut timp sa citesc tot ce a-ti scris .
Cand a-ti scris ca nu mai apare Clau o vreme m-am gandit ca a nascut.... dar se pare ca ...mai are timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Ai dreptate Claudia ca ieri nu a fost sarbatoare dar asta numai aseara am aflat de la ai mei.Cand eram pe sfarsite cu curatenia in dormitor i-am dat drumul la tv la etno si acolo vb de Buna Vestire etc dar aseara cand mi-a spus tata ca nu e sarbatoare mi-am dat seama ca de fapt emisiunea era reluare din 25Important e ca e curat in casa.Ma bucur ca am spalat covoarele atunci cand a fost timp frumos si ieri s-au uscat asa ca e super.
Acum va las, merg sa pun supa pe maine la foc, pe azi fac niste pilaf cu piept de pui si calc ca s-au adunat ca naiba!
pupici si weekend placut la toata lumea

Mergi la inceput

Salutica!
Mama ce plictiseala azi!!!!!!!!
Eu azi am facut curatenie asa cat am putut si eu si acum vreau sa ma intind putin ca tare ma apasa grasu asta...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Deni, LA MULTI ANI! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa! Ai primit telefonul ?
Alina M, sa te gindesti si la noi cind maninci tocana de varza!
Clau, vad ca tot pe pozitii esti si harnicuta pe deasupra! Astepti luna aprilie?
Gizele mele sunt racite, alexandra stranuta si ii curge nasul, iar Carina are ceva febra. De fapt cred ca si pe noi ne pocneste raceala.Binenteles in weekend!
Mai Magda, m-ai speriat ca a fost ieri sarbatoare si eu am spalat. Acu m-am linistit. Ce mai face Bianca?

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!
Cristina Bianca bineinteles = ca un copil la 220 v, nu sta o secunda ca nu-i mult si ii turuie guritza intr-una.Sper sa se faca bine cat de curand fetitele tale si voi bineinteles.
Azi e ultima zi cu asa vreme urata, de maine va fi ok, eu tot timpul urmaresc vremea pe net si cum scrie acolo asa e.
pupici

Mergi la inceput

SAlutica!
Ce singurele suntem mai nou...
M-am uitat si eu pe internet la vremea de la Arad, ai dreptate Magda se mai incalzeste dar nu foarte tare sau de fapt nu va fi soare prea mult...
Eu propun sa ne vedem cu Anto joi in data de 8 aprilie la "Il Padrino"...ce ziceti si voi?
Sper doar sa nasc si eu mai repede sa pot sta linistita cu voi...ca daca nu nasc pana miercuri atunci singur voi naste pe 1 aprilie...ca ma interneaza sa-mi provoace nasterea....
Cristina imi pare rau pentru fetitele tale...sanatate multa sa aveti si sa ne vedem cu bine!
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Am aparut si eu de vreo 2 ore,dar m-am despachetat,am facut un dus si apoi repede la calculator.
Sunt chiar dependenta de forumul asta.
La Bihor a fost o vreme groaznica,ploaie si frig.
In rest a fost fain.

Clau ma asteptam sa citesc pe-aici ca ai nascut,dar tu nu vrei nicicum.

Cristina imi pare rau de gemenute ca s-au imbolnavit,dar vremea e foarte inselatoare acum,cald-frig si nu mai stii cum sa te imbraci.

Fetelor e o problema cu 8 aprilie,Dragos e invitat la ziua unui baietel la McDonald's de la ora 16 si trebuie sa merg cu el.Sunt de acord daca vreti si voi mai tarziu,pe la ora 18-19.

Alina33 tu,bb si degetelul ce mai faceti? Sper ca bine.

Magda cred ca ramane pe sambata cu pozele ca in restul zilelor Calin vine tot tarziu.Mai vorbim,te sun.

Va pup si mai revin azi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Fetelor, ce mai faceti?
Noi suntem mai bine, se pare ca a fost ceva usor, Carina nu mai are febra, iar Alexandrei nu-i mai curge nasul. Azi nu am fost inca afara, nu e vremea prea grozava...
Alina M, faceti chef de ziua lui Dragos?

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput