Mamici din Arad...? (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
BUna dimineata la amiaza!
Mama ce vreme "frumoasa" ii afara!
Toria multumesc de incurajari....esti o draguta....
Stati sa vedeti ce de bihoreni am si eu in casa...tata e bihorean de ala convins, mama e din Salaj, doar ca primul sat de la granita dintre Bihor si Salaj si de aceea zice ca ea e bihoreanca......mai dar mie mi s-au parut bihorenii oameni ca lumea...bine n-am prea fost eu prin Bihor, decat in vacante...
Apropos de zodii...sotiorul meu e peste, iar eu sunt rac...doua zodii de apa...
Anto pai de astea ne faci tu? Sa uiti tu de salata? Eu abia asteptam sa vad cum ti-a iesit supa de salata si tu........
Alina M....ti-am spus eu ca tu cu Dragos al tau reusesti sa ma inveselesti...e un scump si tare mult imi place ca e spontan...sa stii ca tot familionul meu la vazut, de fapt au vazut toate pozele lui Dragos... vreau sa fie si al meu tot asa de jucaus...
Magda nu te-ai mai laudat? Straluceste casa? Ca asa ai promis!
Alina33 Sper ca iti mai bine degetelul!
Pupici!
alinamoro spune:
Clau,vad ca esti tot printre noi,stiu ca-ti place cu noi.
Sa stii ca si Calin e bihorean convins(desi el s-a nascut la Simand)si ii place mai mult Oradea ca si Aradul.El a venit in Arad cand ne-am casatorit,dar cred ca ar pleca si acum inapoi la Oradea.
Tine-te bine Clau ca va fi berbecut bb tau si acestia sunt tare incapatanati ,neastamparati si spontani (asa cum ai zis tu).Dragos e foarte prietenos,vorbeste cu orice necunoscut,ii da pusi fara sa stea mult pe ganduri,vrea sa se joace cu toti copii pe-afara si pe care nu-i cunoaste.Imi zice "mama pii" (copii).Ce ma distreaza acum ca fetele se joaca in spatele blocului "chilotei",nu stiu daca stiti,sare in ceva elastic.El tot timpul se baga intre elastic si vrea sa sara si el ,va dati seama ce la incurca.In privinta asta seamana cu Calin ca si el intra in vorba cu oricine,e tare sociabil.Sa stiti ca in general bihorenii sunt oameni buni si sociabili. Ma contrazice cineva?
Anto ai facut supa de salata? Sa ne spui cum a fost si ce a zis Radu.
alina
anto spune:
Radu e nascut in Salonta si crescut in Oradea .Cand a venit in Arad s-a obisnuit f. repede ,nu s-ar mai intorce in Oradea ,nu ia placut niciodata ,probabil si pt.ca in afara de parinti nu-l leaga nimic deosebit de orasul asta .Ca Bihorenii sunt f. veseli si prietenos e adevarat.Eu cati am cunoscut(nu multi),toti au fost asa.
Dar ce ziceti de banateni?!Ca eu desi m-am nascut in Arad, ma trag din parinti banateni si o mare parte a copilariei am petrecut-o in banat, la bunici .
Trebuie sa ne mai descretim fruntile cumva ,ca pe mine tot ma doare capulde vremea asta mohorata
Nu am facut supa azi,ca am uitat sa cumpar salata .O las pe sapt. viitoare ,va anunt eu cand o fac.A stat atatia ani fara , mai poate cateva zile(la Radu ma refeream)
Azi am gatit peste ,orez si legume fierte ,nu mare lucru ,ca nu aveam chef de stat prin bucatarie.Trebuia sa impac si capra si varza ca de multe ori Deni nu mananca ce mananca Radu si invers.Cand am chef gatesc si doua feluri de mancare ,cand nu niciunul .
Clau ,asteptam pe maine sau pe 1 aprilie ca tu esti instare de orice
Eu nu am auzit de jocul ala chiloteii, o fi aparut mai tarziu
Ma duc imediat sa mai vad de telefoane ,daca ma hotarasc la unul maine va pun poze,daca o sa stiu
Claudelu spune:
Salutica!
Liniste mare la noi azi...se vede ca e vreme "frumoasa" afara ...
Eu am dormit aproape toata ziua...am recuperat tot ce am pierdut zilele astea...
Anto vrem poze....incearca sa te descurci ...vrem sa o vedem pe Deni...ca eu te-am vazut in pozele pe care le-ati facut la o intalnire cu fetele din Austria....
Sa ai bafta la telefon si sa-l folosesti sanatoasa!
Chilotei!!!!!! Doamne cat am mai jucat cand am fost mica! Mi-ar place sa fie si al meu asa de dezghetat, ca altfel ii dau ...glumeam!
Anto poate ca va fi maine ziua cea mare...deja toata casa face misto de mine si fac pariu cand se naste...
Pupici!
alina33 spune:
Salutare fetelor,
reusesc si eu sa citesc ce mai faceti si vad ca sunteti foarte harnicute la scris.
Alina sa nu uit.Crema chiar asa se cheama:crema pentru negi si bataturi.Si nu are efect nociv daca te dai si pe linga neg.
Clau ai uitat sa-mi zici daca tu ti-ai cumparat ceva fese sau seringi pentru internare,te iert si eu uit.
Anto chiar ca nu am vazut poze cu Deni si Magda nici pe Bia n-am vazut-o.Nu ne povestesti nimic de ea!
Cristina vad ca e ocupata pina peste cap cu gemanutele,tare dragi imi sunt, mai ales ca si eu am vrut gemenila inceput.
Degetelul meu e mai bine.Nu mi-a trecut de tot ca inca ma mai doare cind ma loc=vesc la el,mai are o bulina de infectie cam cit o gamalie dar imi amintesc ca si cind te tai la manichiura dooare vreo 2 zile.Am avut o crema de la cineva care se ocupa cu medicamente naturiste si asta era pe baza de propolis si aloe vera.La inceput am evitat sa o folosesc dar vad ca si-a facut totusi efectul.Sper sa-mi treaca cit mai repede.
Am vazut ca ati scris de zodii.Eu sunt capricorn si Daci e fecioara.Ne cam potrivim.Eu o sa fiu cam in urma cu subiectele ca aveti viteza nu glluma.Magda ai vazut ce vreme e afara?Cind a inceput furtuna m-am gindit la geamurile tale frumos spalate.Eu asa pateam cu masina......
Anto doctorita mi-a propus varianta cu cezariana da i-am zis ca as incerca mai intii normal.Am sa mai discut cu ea data viitoare sa-mi explice care ar fi dezavantajele nasterii normale.
Mie un pic groaza de cezariana ca nu te poti ocupa de bobo repede dupa ce nasti, ca nu te poti misca in voie cu el, laptele vine mai greu si-l lasi mai mult timp pe mina asistentelor.De aceea as opta "cu fara"cezariana.Dar o sa fac cum e mai bine pentru bobo sa nu fie prea stresat la nastere.
Va pup si va doresc numai bine!
Magda la ce cursuri mergi?
alinamoro spune:
Acum am aparut si eu pe-acasa ca am fost in vizita la cineva.
Clau chiar vrei sa nasti maine? Sa ne scrii un mesaj inainte!N-ai vrea sa joci putin "chilotei",poate s-ar enerva bb si ar iesi afara.
Anto iti doresc succes la telefoane.Cumpara-i la Deni daca isi doreste asa mult.Sa stii anto ca mie-mi plac si banatenii,sunt oameni foarte harnici.
Alina33 sa stii ca crema cu aloe vera e foarte buna,aloe e bun cicatrizant.Eu iti recomand sa nasti normal daca nu e nici o problema cu sarcina sau cu bb.Totusi stie medicul cum e mai bine.
Fetelor eu am tinut roletele jos azi ca sa nu-mi stropeasca gemurile proaspat spalate.Nu radeti de mine ,dar chiar mi-a fost mila de geamuri ca erau asa curate.La sufragerie nu e problema ca e balconul inchis.Ce vreme nasoala e afara,e de stat doar in casa.
alina
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Apropo de zodii, eu sint scorpion, iar Mihai pesti, se zice ca e o combinatie foarte buna.
Alina, ma bucur ca degetul tau e mai bine.Ti-am zis sa nu te sperii, chiar daca va fii cezariana, dar cred ca e bine mai intii sa incerci normal.
Clau, chiar vrei sa nasti miine sau astepti weekendul?
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
Alina33 ,nu trebuie sa-ti fie frica de cezariana,laptele i-ti vine dupa doua zile si mai mult de 7 zile nu stai in spital .Copiii nascuti cu cezariana nu au nici un risc ,il ia frumos din tine nu trage de el .La varsta ta e mai greu sa te dilati ,dar nici asta nu e o regula.Mai vorbeste cu dr. ta .Alina ,daca crema de negi nu afecteaza pielea de langa ,ia-mi si mie un tub te rog,cele pe car le -am folosit nu aveai voie sa dai pe langa ca ardea si are si pielea sensibila .Negii sunt mici si e cam imposibil sa nu dai un pic pe linga .Poze nu am pus ciDeni ca nu am scaner ,dar daca iau maine telefon lui Deni ,va fac de va saturati.Am gasit pana la urma unul care-i placem si o sa-l luam maine ,un Samsung X600 .
Clau cum te simti?Ofi neastamparat ca n-are cum sa fie altfel ,e berbec sigur ca Taur nu cred ca are sanse sa fie .Si eu mi-am dorit pe cand eram gravida un copil activ ,dar de multe ori as fi fost bucuroasa daca era macar cateodata mai linistita si acuma e intr-o continua miscare
Asteptam cu sufletul la gura din nou sa nasti Clau ,maine scrie-ne la prima ora ce e cu tine .
Va doresc noapte buna fetelor ,Clau ia-l pe Clau lasi mai vedem ce-o fi .
Claudelu spune:
Salutica!
Alina33 , stii si tu ca gravidele stau prost cu memoria........eu nu mi-am pus fese si nici seringi...eu am primit de la o amica care a nascut recent o listuta cu tot ce-mi trebuie la spital si acolo nu scria ca as avea nevoie de asa ceva...daca vrei iti scriu ce mi-a spus amica mea sa-mi iau cu mine la spital...
Cu riscul ca Anto se va supara pe mine, va spun de ce am spus ca poate voi naste maine...am vorbit intr-o zi cu Anto la telefon si era Deni langa ea si Deni striga ca poate nasc de ziua ei, adica pe 26 martie...
Deni draga iti doresc tot ce-i mai bun pe lumea asta, sa ai parte doar de bucuri si de multa fericire si sanatate!
Pupici la toate!
alinamoro spune:
LA MULTI ANI DENI SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!
SA FII FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!
Anto nu ne-ai spus ca e ziua lui Deni.
alina