Mamici din Arad...? (5)
Raspunsuri - Pagina 4
alinamoro spune:
Cristina i-au iesit caninii la Carina pana la urma? Dar la Alexandra? La Dragos nu ia iesit nici un canin inca si are 2 ani.Lui i-au iesit destul de tarziu dintii,primul dinte la 11 luni jumate.
Le pup pe fetite.
alina
maggda spune:
Alina M. mama ce ore ai de stat la calculator!Dimineata la ce ora te trezesti?
Antonela ai sot bihorean???Of bihorenii astia se infiltreaza peste tot!Glumeam si al meu e bihorean, s-a nascut in Arad dar socrii sunt de la Apateul de Bihor.Oameni greu de suportat dar sa le dea D-zeu sanatate, sa stii cum sa-i iei si n-ai treaba, nu?Ce zodie e sotul tau?
Chiar fetelor!Prin ce zodii sunt sotii vostri?
Antonela si eu l-am chemat pe Geanta la Biutza in decembrie si mi-a cerut 450 000.
pupici la toata lumea
cristinacsa spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Cristina i-au iesit caninii la Carina pana la urma? Dar la Alexandra? La Dragos nu ia iesit nici un canin inca si are 2 ani.Lui i-au iesit destul de tarziu dintii,primul dinte la 11 luni jumate.
Le pup pe fetite.
alina
Alina, Alexandra are 3 maricei si al patrulea putin iesit, iar Carina are 1 mic si 2 pe drum.Acu inaca dorm.
Pupicei si voua,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
cristinacsa spune:
A, vad ca tot discutati de Geanta...Si eu am vrut sa-l chem, dar pina la urma am descoperit ca am o vecinuta tinara, care e dr chiar la spit de pediatrie, asa ca acum mergem la ea, adica vine ea la noi cind avem nevoie, sper ca nu prea des...
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
Magda...,ai dreptate cu Bihorenii(vezi ca Alina-i Bihoreanca)Daca -ti mai zic si ce zodie are ...e Varsator,cred ca ti-am zis totEu sunt scorpion,de potrivim ca nuca-n perete.
Cristina zi-ne si noua cum o cheama pe dr. aia tanara ,poate o chemam si noi la nevoie .
Doamne ce dulce e Dragos acolo sus pe scaun,facea pe balerina?Si eu am cam asa scaune in balcon,e fain .Alina ce telefon are sotul tau ,ca face poze faine .Deni i-si doreste unul de ziua eu dar am inteles ca nu toate fac poze clare.
Alina33,cum esti ,cum e degetu?Tu la ce dr .umbli?Osa nasti normal sau cu cezariana(intreb ca esti la primul copil si peste 30 de ani)
Tori ,unde umblii fat-o toata ziua ,cum ti-a plecat barbatu cum nu te mai gaseste omu .Cui vrei sa faci supa? Bine ca mi-ai adus aminte ca am fost la cumparaturi si am uitat de salata ,asa ca-l poti suna ,eventual sa-l intrebi altceva
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Magda eu stau pana pe la ora 1 in fiecare seara la calculator ca atunci stau linistita .Peste zi nu pot asa mult,iar cand vine Calin de la lucru mai vrea si el la calculator,si asa ca eu stau dupa ce-i culc pe ei.Oricum cand incep lucrul nu voi mai sta la orele astea.Azi m-am trezit la 10,mai ales ca e si timpul asta ploios.
Ne-ai intrebat din ce zodii sunt sotii nostri,Calin e "leu",iar eu "sagetator" si Dragos e "berbec".
Clau ce faci,n-ai nascut? Cred ca te-ai saturat de intrebarea asta.
alina
maggda spune:
Ti-am spus eu Anto ca nu te poti "misca" de atatia bihoreni!Poate ma introduce careva in origine sa-mi tin guraSotul meu e rac iar eu berbec, ca si voi ca nuca in perete.
pupici
alinamoro spune:
Anto,Calin are mobil Siemens M55 cu camera foto atasabila.Intr-adevar face poze fain cu el si le descarca rapid in calculator,e mai simplu.Avem si cu aparatul foto o gramada de poze ,dar ar trebui scanate si acasa nu avem scaner,doar la servici are Calin.El e "obsedat" cu telefoanele mobile,a avut nu stiu cate pana acum.Mi-a cumparat si mie in decembrie(cand au fost ceva oferte de Craciun),Sony Ericson,e fain,mic si finut.
Mi-a spus Calin ca Samsung e si mai fain,face poze mai reusite ca Siemens,deoarece are mai multe culori,vreo 16.000 de culori a zis.
alina
anto spune:
Am vrut sa- i iau Simens MC60 , ca e mai ieftin 300euro, dar nu vrea ca nu are pozele clare si nici nu-i place cum arata.SamsungE700 i-ar place ,sau Samsung X 600 SAU Nokia 6600 ,dar sunt toate 500-600.Oferta ai numai daca fac abonament (si am unul), cu cartela nu au la oferta ,asa ca...,cred ca mai asteptam .
alinamoro spune:
Anto si Calin a cumparat la oferta tot asa cu abonament,fara abonament sunt mult mai scumpe.El l-a cumparat in decembrie la oferta cu 99 euro.
alina