Cum va intelegeti cu soacrele?
Raspunsuri - Pagina 3
AAM spune:
Eu am noroc de socrii foarte buni.Ma rasfata si sunt niste dulci , ma trateaza ca pe copilul lor si stiu ca aici sunt singura asa ca fac tot posibilul sa ma simt ca acasa.Soacra mea nu comenteaza cand ii cer prietenului meu sa imi aduca ceva sau sa faca ceva pt mine , stie ca baiatul ei gateste si face curat in casa , niciodata nu imi zice ceva sa ma deranjeze.In 4 luni de cand sunt aici a venit in vizita numai o data .Nu ii invitam nu ne deranjeaza.Asa este ea acum dar la inceput am avut si noi dispute dar le-am rezolvat si acum totul e bine .
Pt fetele din Olanda : suntem foarte norocoase ca aici soacrele isi cunosc limitele si nu le incalca prea des
buli spune:
ne intelegem foarte bine pentru ca nevedem foarte rar
si avem noroc ca sotul nu e legat prea tare de ea.
Anca si bebitza Matei
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=5392&cid=2525
ocebine spune:
Si eu sint o norocoasa cu o soacra buna. Nu este romanca dar este o femeie exceptionala. A crescut 5 copii (un set de gemene superbe) si nu se baga in nici una dintre legaturile copiilor. Doar cel mai mare (sotul meu) este casatorit.
Fratele lui mai mic (doar cu un an) locuieste cu prietena si bebeul lor iar fata mijlocie (inainte de gemene) are prieteni cu care se intilneste. Cele mici au doar 14 ani asa ca inca nu sint la intilniri.
La inceput a fost un pic rezervata (diferite religii, nationalitate, foarte tineri - 20 de ani- eu am vrut totul numai ca la noi) dar s-a incalzit imediat cum m-a cunoscut.
Este o femeie care si-a invatat baietii sa respecte femeile (nu stau in picioarele lui) si ne-a spus la amindoua (mie si "cumnatei") ca orice problema am avea, sa ne ducem la ea. Nu am aplelat niciodata, ca nu a fost nevoie.
Nu face nici o diferenta intre noi (nurorile) si copiii ei.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/alex2.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/nick2.jpg
sorana spune:
Hi, hi Michiyan - are facultate mai. Pe bune, e inginer electrotehnist.
Monica si Sorana
delphin spune:
Pana sa vina anul trecut in vizita la noi, a stat aproape 3 luni, soacra mea era super, acum nici nu vreau sa aud de ea. Relatia este cordiala,nu ne-am certat, dar nu mai pot sa o suport!Ar fii o multime de povestit...dar ma enervez degeaba si vreau sa dorm linistita.
ankka13 spune:
Am incercat eu o apropiere cu soacra ,dar nici pomeneala .Se straduieste ea dar simt ca totul e o fatada ,asa de ochii lumii .E aceeasi zodie ca si mine (leu),dar nu-mi seamana de loc .Am si eu vina mea si caracterul meu impulsiv ,dar tot cred ca si al ei lasa de dorit .E genul care se lamenteaza ore in sir .Daca o suni la telefon iti povesteste tot ce a facut in ziua respectiva si starea vremii de acolo si pe tine nu te intreaba absolut nimic .Si daca totusi o face ,nu te asculta .Te intrerupe ca sa-to povesteasca ca au inflorit nu stiu ce flori din balcon sau ca s-a topit zapada .Stam la 600 km distanta si nu ne prea vedem .Pastele il vom sarbatori acolo .Ma inarmez cu rabdare ca doar e mama sotului meu care ii suporta pe ai mei cu stoicism desi sunt mult mai aproape si mult mai greu de digerat.
Elenalove27 spune:
RAU RAU RAU foarte RAU ma inteleg cu SOACRAeste ceva iesit din comun !
atit am de comentat
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
RAU RAU RAU foarte RAU ma inteleg cu SOACRAeste ceva iesit din comun !
atit am de comentat
Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27
Hai mai Elena cat de rau poate fi?!
Te compatimesc,mie Dumnezeu mi-a dat o soacra super de treaba!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
louisea spune:
eu nu am chiar o soacra da nu mai e mult pana cand va devenii oficial.. pana atunci e doar mama prietenul meu..
in general e o femeie de treaba cat de cat.. da nu trebuie sa o vad prea des ca nu-mi face bine..
cum vorbeste mai in dialect, mai ciudat nu prea inteleg eu ce vrea sa spuna intotdeauna. ea se straduieste sa vorbeasca ca sa o pot intelege dar mai mult imi vine sa rad in hohote (da“ ma abtin)..
din prima clipa cand m-a cunoscut a avut o pasiune pt mine : " ce frumoasa e!!", "ce desteapta e!!"... se uita la mine parca as fi printesa din padure adormita... povesteste la toata lumea ce prietena are fiusł“..
pe unii ii chemase in vizita la ea ca erau atat de curiosi sa ma cunoasca si stia ca trecem pe la ea..
ma distreaza cand al meu prieten mai merge sa-i repare ceva si nu sta mult ca tre sa vina acasa, sa mancam... si ea moare de curiozitate ce mancam.. probabil crede ca rabdari prajite dupa cum arat eu top model.. noroc ca el arata a bine hranit...(sa nu se inteleaga ca e gras..)
in rest cum al meu prieten calatoreste mult imi face vizite dar eu incerc prin diferite mijloace sa le evit... si de cele mai multe ori reusesc!!!!
nu-mi amintesc sa ma fi suparat cu ceva... da“ incerc sa o evit pe cat pot..