Cum va intelegeti cu soacrele?
Raspunsuri - Pagina 2
Dandanescu spune:
Nu exista in lumea asta soacra ca a mea...dedicatie ptr toate soacrele.Draga mea soacra nici macar nu s-a deranjat sa vina la nunta noastra.Sa mai zic ca tot eu am inbolnavit-o de inima?Dar tot eu i-am cumparat casa.....ufffffffff dar mai bine tac ca nu de alta dar ma gaseste barbatul deseara neagra de suparare si nu merita saracutul.Pozele de la nunta noastra sunt....FRUMOASE numai ca eu sunt plinsa .Dar am avut o nunta ....hai noroc si sanatate ca de soacre vom scapa.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
danyce spune:
Mai fetelor, dar nu se poate ca in Romania toate soacrele sa fie asa. Asta ar insemna de fapt ca e o problema de mentalitate pana la urma. Sau poate sunt doar eu un caz fericit?
Soacra mea imi este o prietena de nepretuit si un fel de a 2-a mama. Ei, normal ca nu o poate inlocui cineva pe mama. Chiar ieri am fost la socri si am povestit ore intregi cu ea. E o scumpa, jos palaria. Chiar ea mi-a dat lectii la inceput cum sa-i "educ" fiul, adica sa-l fac om de casa, etc. Sfaturile erau de genul: "Nu face tu totul, solicita-i ajutorul mereu si o sa vezi ca asa se va obisnui...", "Nu lasa dupa el, mentine-te intotdeauna pe pozitie si apara-ti parerea","Fii tu cea care ia initiativele", etc. Toate aceste sfaturi erau numai de bine, sa nu intelegeti gresit deoarece soacrei mele nu ii place de altfel sa-si bage nasul ude nu-i fierbe oala. Ea este cea care m-a ajutat sa-mi tapetez camerele de sus,inclusiv biroul, ea ma ajuta la orice, trebuie doar sa o sun si e prezenta (asta dupa ce iese de la servici, bineinteles. Ma suna aproape in fiecare zi si stam mult si bine la taclale. In plus, imi multumeste mereu ca-i fac fiul fericit si e mandra de mine. Si socrul meu e un om deosebit, ma inteleg mai bine cu el decat cu propriul tata.
Ei,sper ca mai exista si alte cazuri fericite. Va pup, Daniela V. si bebe mic din burtic.
D.Veuger
geanica spune:
bravo fetelor sunteti tari!imi place de voi dar trebuie sa recunoastem ca cele care au o soacra prietena sunt cazuri rare chiar pe cale de disparitie.le invidiez si sunt de acord ca tacerea e ca mierea dar pana la un punct,nu?.va pup si abia astept sa citesc noile mesaje sa ma amuz ca si eu sunt in tabara voastra.asta e e ,mamitica lui,nu?
Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
conchita spune:
quote:
Originally posted by danyce
Mai fetelor, dar nu se poate ca in Romania toate soacrele sa fie asa. Asta ar insemna de fapt ca e o problema de mentalitate pana la urma. Sau poate sunt doar eu un caz fericit?
cred ca ai pus punctul pe i. am observat si eu problema asta. si tot ca sondaj aleatoriu, daca citesti celelalte topice despre soacre si faci o numaratoare rapida, soacrele din Ro sunt catastrofe la casa omului, uoof, bietele nore am vazut treaba asta si aici in comunitatile hispanice, sa ma tai daca pricep de ce se intampla asa...poate gresesc, e strict o observatie personala.
mate spune:
Eu ma inteleg foarte bine cu mama soacra,de cand intre noi se interpun 20 de mii de km ne iubim nespus.Cand eram in tara nu am stat cu soacra decat trei luni,atat am rezistat dupa care m-am mutat cu arme si bagaje(a se citi viitor sot).Daaaa,soacrele romance sint ele asa mai speciale,mai acaparatoare,ca ele nu este nimeni,nimeni nu-l va ingriji pe odoras(adica jumatatea) la fel de bine ca ele.Cred ca este spiritul asta latin,bata-l vina.De ex,venea soacra-mea in vizita si se uita in frigider si declara in gura mare ca ea nu i-ar fi dat ASA CEVA de mancare lui fi-su.Iar eu in momentele alea o "iubeam " si mai mult.
Sorina-Alexa spune:
Dragele mele,
Eu sunt o norocoasa,am o soacra de nota 10...
Soacra mea este profesoara de engleza si directoare la scoala unde predeaza,este extrem de inteligenta,si imi este foarte buna prietena.
Inainte ca noi sa venim aici sa muncim,am stat la ei,nici o clipa nu ne-am simtit prost,ne-a ajutat enorm,in plus , are o inima de aur este si foarte de gasca!
N-am absolut nimic ce-i reprosa,in lipsa noastra dansa si socrul meu s-au ocupat de tot,si noi stam aici linistiti ,fara probleme ,ca au grija parintii.
Imi pare rau pentru voi,cele care aveti soacre clasice,gen cele din povestile lui Creanga!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
bidiloi spune:
Dragilor,cred ca un avantaj mai mare il au cele ale caror soti nu sint mamosi-stiti voi ce-am vrut sa spun, dar un lucru e sigur, despre a mea "mama soacra",nu pot sa va spun decit ca din respect fata de sotul meu, incerc sa nu vorbesc despre ea .Ptr.ca nici eu nu-s perfecta ma pun in sit. mamicilor de baietei,(desi eu am o fetita)si deabia acum realizez avind copil la rindul meu ca in sufletul fiecarei mame care vrea tot ce-i mai bun ptr.copilul ei ...cum picam noi, sotiile(sau viitoarele sotii,sau prietenele )si chiar daca uneori ni se par exagerate, nu ai putea sa le acuzi,nu-i asa?Eu am invatat ca in viata ai de cistigat mult daca stii sa treci cu vederea.
ana maria spune:
sa stai cat mai departe si sa o vizitezi cat mai rar (doar cand te invita) este secretul absolut. O alta solutie de mare succes (acolo unde se poate) care a functionmat perfect in cazul meu este sa nu accepti sa te ajute cu nimic (nici financiar nici in natura)
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
EdeL spune:
Buna,
Eu una ma inteleg bine cu soacra mea. Ma duc la ea in vizita sunt tratata ca o doamna, vine la mine in vizita o tratez ca pe o doamna.... Este o dulce. Imi face mereu cadouri, imi plateste cumparaturil daca mergem impreuna. Daca mergem cu ei la restaurant tot ei platesc. Sunt atenti cu mine amandoi. Incerc si eu sa fie cu ei atenta.
Mama este la randul ei soacra. Nu-si supara nici nora si nici ginerele. Abia ii vede pe amndoi. Nici nu stie ce sa le mai faca cand se duc pe la ea.
Va doresc la toate socrii cat mai buni sau....soacre cat mai bune :)
Elena