S-a intimplat MINUNEA !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Ubi

Bravo Mihaela, bravo, bravo. Ce sa-ti mai spun, sarcina usoara si un bebe sanatos! Am citit fiecare cuvintel si m-am regasit oarecum in partea de inceput a povestii. Sper ca si la noi sa se intample minunea. Noi avem 48 de mil si 40% mobilitate asa ca povestea voastra imi da o speranta.
Pupici,
Cristina

Ubi,fii sigura ca e o speranta.Ca sa te incurajez pot sa-ti spun ca spermograma sotului meu,facuta chiar in luna in care am ramas insarcinata suna cam asa : 33 milioane si numai 20% mobilitate.
Ei,ce zici?Numai Dumnezeu decide cand vine randul fiecareia.Nu-ti pierde increderea,te rog din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Ubi, daca se poate si cu 1 milion cum am reusit eu insemna ca oricind ti se poate intimpla !

Iti doresc rabdare si ginduri bune ,

Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Felicitari inca o data si ma bucur enorm pentru voi.
Totusi ai reusit sa-ti convingi sotul sa se lase de fumat. Alte vicii de care ar trebui sa ma las ?! (poate n-ar trebui sa mai beau cafea, bere,etc)...As vrea sa va urmez exemplul.
Coco

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Felicitari!!! Citind randurile tale am devenit si eu un pic mai optimista, chiar daca problemele mele sunt de alta natura, continui si eu sa sper intr-o astfel de minune.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

felicitari!ai reusit!esti cea mai tare

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Mihaela,

Pot sa inteleg foarte bine reactia ta exploziva, parca ma vad pe mine acum trei ani!

Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina fara dificultati si sa va bucurati ca veti fi parintii MINUNII!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

FELICITARI
Miracolul tau ne si noua puterea de a spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Va multumesc inca odata fetelor pt. gindurile bune !

Va tin pumnii sa reusiti si sa ne intilnim toate la ,,mamici'' cit mai curind.

Rog moderatorii sa adauge si povestea mea la ,, povesti de succes''(daca considerati ca se incadreaza pe acolo ).

Miha.

Mergi la inceput