S-a intimplat MINUNEA !
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Felicitari si sa-ti dea Dumnezeu sanatate si un bebe sanatos de care sa va bucurati!!
Monica si Albert scumpelul 2 luni
http://community.webshots.com/user/monica1816
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
R.R. spune:
In sfirsit am reusit sa intru pe Forum sa raspund! Pentru ca mi-am dorit sa intru si sa-ti transmit din tot sufletul multe felicitari, si sa-ti spun ca minunea care ti s-a intimplat tie, ne da si noua aspirantelor multa putere, sa mergem in continuare chiar daca medicii dau din umerii si ne spun ca nu avem nici o sansa, noi continuam, continuam... si nu ne dam batute, si cum bine ai spus tu: "MINUNEA
SE VA INTIMPLA MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU...SI NUMAI DE DUMNEZEU
DEPINDE. El stie foarte bine cind ii vine rindul fiecareia dintre voi !! NU incetati sa va rugati Lui !"
anis spune:
Felicitari... Ma gandeam...imi aduc aminte cand vb noi de spermogramele sotilor..etc...si tu erai f pesimista...se vede treaba ca Dumnezeu si-a intors fata spre tine...
Felicitari si o sarcina cat mai usoara...
AniS
asi spune:
Intr-adevar este incredibil.Asta vara ziceai ca mai stai si incerci FIV dar Dumnezeu a vrut altceva.Nici un cuvant din lume nu poate descrie ce simti tu acum.Felicitari!!!!!!
Se pare ca din noi trei am mai ramas doar eu.Dar vin tare din urma
ASI
Salmida spune:
Felicitäri!
Experienta ta mi-a mers la inimä de douä ori!!!!
Sä ai grijä de tine si de mica minune!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Jasmine spune:
Felicitari draga mea!
Sa ai grija de tine si sa te bucuri de fiecare moment al acestei perioade minunate.
ilenya spune:
Felicitari draga Mihaela! Dumnezeu e mare si face minuni!
Iti doresc sarcina frumoasa si un sanatos.
Ilenya
mihaela ema spune:
Multumesc tare mult de urari !
Ma bucur ca existati si sper ca , cit mai curind sa vina fiecare dintre voi cu vesti bune.
Sper ca in sufletul fiecareia dintre voi sa se fi nascut ,,ceva '' care sa va intareasca si mai tare rabarea, speranta ...ca totul va fi bine si sloganurile (in care eu nu credeam si acum ma simt putin vinovata )de genul ... ,,Neasteptatul se produce intodeauna , lasa ca va veni si ziua ta... lasa deoparte stresul...'' SUNT PERFECT ADEVARATE si cred ca aici s-a demonstrat a nu stiu cita oara asta.
Cred ca Dumnezeu ne-a pus la incercare ..am avut o perioada destul de neagra cu decese in famile....certuri intre mine si sotul meu (majoritatea legate de faptul ca nu putem avea copii), acuze pe nedrept de care acum mie rusine ....insistenta mea de a se lasa de fumat care a avut succes pina la urma si multe altele mai placute sau mai putin placute.
Asa ca fetelor , mai ales cele care aveti probl. cu sotii ,fiti optimiste si nu va necajiti daca rezultatele sotului ies mai prost...
incercati sa ginditi pozitv si sa nu va pierdeti curajul de a spera.
Daca va pot fi de folos cu experienta mea , trmite-ti PM si va raspund la intrebari, gindindu-ma ca ce as putea sa va mai spun nu este asa de important pt. toate fetele.
Asi, Lucia aveti PM.
VA PUP,
MIHA.
mihaela ema spune:
A... am uitat
Rog moderatorii ca in cazul in care considera povestea mea O POVESTE DE SUCCCES , sa o adauge si acolo.
Multumesc
Mihaela.