Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ellie, si eu asa m-am gandit..sa vorbim acasa doar romaneste.Si prietenii nostri care au copii mai mari au procedat la fel si n-au nici un fel d eprobleme cu limba la scoala.Mai avem insa si prieteni care nu vorbesc decat franceza cu copiii si s-au trezit ca s-au dus in Romania si nu s-au inteles cu nimeni.Si eu cred ,ca pentru bunici de exemplu nu e mai rau decat sa nu se inteleaga.oricum limba o invata ei foarte bine la scoala sau la gradinita.
Andrea 25.10.2003

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellie spune:

Aveti dreptate Karrmen,Vikinga,Sympa....dar cand ma gandesc ca noi aici nu prea avem prieteni,asa ca el nu are ocazia sa auda engleza decat de la tv sau radio,,sau hai ca mai vine o vecina doua si se maimutzaresc in fata lui,atat,poate cand va creste mai mare va avea cu cine sa se joace si va fi alta situatie.

Ally & Samuel
http://community.webshots.com/user/ssacerchez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellie spune:

Imi vine sa-i iau pe toti la bataie acum, tocmai mi-a plecat o babornita de vecina care mi-a adus inca doua coreence sa-mi vada copilul,off ce nu-mi plac mie chestiile astea,sa nu mi-l deoache ma rog,si ce m-a enervat cel mai tare e ca numa m-am intors un pic sa fac cafeluta ea i-a pus in gura copilului suzeta care cazuse jos,si indrazneste sa-mi si spuna ca nu era jos,de parca eu n-am vazut,si stie ca am catel si ca sunt foarte atenta la microbi....
Eu intzeleg ca lor nu le pasa ca peste tot vad ca umbla cu copiii mici ba fara caciulite,fara ciorapei cand e frig afara...eu de ex mi-l pazesc mai mult ca orice de pe lume.

Acum il alaptez in sfarsit ca au plecat si a inceput sa-mi sughite,mi-e frica sa nu se inece,daca-i iau tzatza..tipa,ce faceti voi cand sughita si-l alaptati?Daca cumva se ineaca sa-l bat pe spate?
Aveti grija si pupici de la noi.

Ally & Samuel
http://community.webshots.com/user/ssacerchez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

ELLIE stai linistita ca o sa invete copilul la daycare engleza corect.
Noi facem asa ii vorbim in general in romana, ii citim in engleza si ii mai povestim (mai mult sotul) in ungureste. Franceza si italiana o sa-l invat cand deja are un an, doi, cred ca il dau la o gradinita bilingva daca oi gasi pe aicea....

pupici,


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Ce am obervat interesant este ca ii place engleza cel mai mult....deh....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, n-am avut timp sa citesc tot ce ati scris voi, dar vroiam sa va anunt ca iese si dintele NR. 6... Cu scandal pe strada, cu urlete nopatea, tot tacamul.



http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, vezi ca am vazut in Billa, si stiu ca au sigur si in Metro, crema de branza Exquisa cu 0,1% grasime ... nu e chiar o%, dar e pe aproape . Ce e drept e ca e cam crancena, 50.000 cutia de 250g ... dar asta e ... suntem in Romania, unde nu se gandeste nimeni ca poate unii ar dori o mai mare divesitate a alimentelor ... cand merg in Ungaria si vad cate au ei ... sa nu mai vorbesc de nemti. Poate (de fapt sigur) in Canada o fi mai bine la capitolul asta.

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

pentru Sandra si Maia Nicole ... azi vad ca avem sarbatorite fetite ... sa cresteti mari, frumoase si sanatoase si sa le faceti mandre pe mamici.

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Mai pun inca o data intrebarea pentru fetele din Germania: la ce pret este laptele Humana acolo? Plssss....

In rest, suntem bine. Papam suc de mere cu pulpita si aruncam in jur cat se poate...

Ellie, si bebele meu sughite mai tot timpul, dar nu s-a innecat niciodata daca il puneam la san. Si oricum, stiu ei si se retrag, luand aer. Cel putin asa face Mihnea. El este un sughitos de meserie! Nu te speria, dar daca il bati putin pe spate nu-i nici o problema!

Pupici,




Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.webshots.com/user/bbcloanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Hai ca venim si noi la raport, in sfirsit !
Dupa o tura buna de umblat si uneori enervat pe la alte topicuri (cred ca ne luam de mina, Dana), am ajuns la concluzia (pe care de altfel o stiam eu dinainte) ca cel mai bine e sa stau pe curu meu aici cu voi, care-mi sinteti atit de dragi , decit sa ma enervez cu te miri cine...

Vikinga, imi pare sincer rau pentru otita puiutzului tau. lasa ca o sa treaca si o sa fie bine

Mey, Carmen, da' e mortal Matei in roz Si are un aer smecher, minca-l-ar mama ...

Ileano, da' voi bateti toate recordurile cu dintisorii Felicitari !

Codrin e un dulce si jumatate. Alaltaieri a fost asa de cuminte, a stat singurel si a studiat jucariile destul de mult timp, de mi-a venit sa-l minc, nu alta. Dar credeti ca a durat minunea ? Da de unde ! Ieri mi-a tocat nervii , n-a stat singur o secunda, nu i-a convenit nici in patut, nici in balansoar, nici in camera lui, nici in bucatarie, nici in sufragerie... Ce sa faci, mai au si ei toanele lor Ca parca noi nu avem ?

Mergi la inceput