Va multumesc pentru ajutor ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adi4U spune:

Mihai de 4 zile face concurenta cu ultima gradatie de pe termometru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Adi, imi pare rau! Multa sanatate lui Mihai! Din ce cauza are temperatura mare? E o viroza sau ce? Ce tratament ii dati? Ati incercat supozitoarele de novocalmin?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Adi,

De la ce anume face temperatura cel mic? Banuiesc ca a fost vazut de un medic, ca ati mers cu el la spital, de vreme ce el are ai alte probleme.
Ce ai mai facut cu celelalte demersuri? Am vazut ca diagnosticul a fost infirmat. Ai mai luat legatura cu medicii de afara, ai programata vreo consultatie, vreun pret estimativ?

O sa ma rog pentru sanatatea puiului tau.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Adi, imi pare rau.
Doamne ajuta-l pe Mihai sa reziste si sa se faca sanatos.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Adi, abia acum am vazut mesajul tau. Vreau sa va incurajez, nu va pierdeti speranta, ne rugam pentru voi... din pacate nu am solutii... doar lacrimi in ochi si credinta in suflet... am trecut si noi prin asta... am trait emotiile luptei pentru viata... noi am reusit, va doresc dn suflet sa reusiti si voi.
Aceeasi doctorita minunata, Silvia Costinean, s-a ocupat de fetita mea... intr-adevar este un medic si un OM exceptional.
Curaj si credinta, dragii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Adi cum se mai simte Mihai?

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Mergi la inceput

[b]Sunt Laura mama lui Mihai. Am reusit de cateva zile sa tinem febra sub control cat de cat (doar la 37-38C. Coilul meu a stat de la varsta de 3 saptamani in spitalul M.S.Curie si am fost cu el doar 4 zile acasa cand medicii neurochirurgi ne-au spus ca nu mai este nimic de facut. Deoarece are traheotomie a facut din nou bronho penumonie care s-a agravat. Pot spune ca acum copilul nostru are starea generala din ce in ce mai rea si nu stiu cat va mai rezista. A m trimis formularele in Canada si ma rog la Dumnezeu sa reziste pana cand vom primi un raspuns. Va multumim pentru sprijinul acordat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Laura, multa sanatate lui Mihai! Sa nu va pierdeti speranta. Multa putere va doresc.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Laura,

Nu-ti pierde increderea in Dumnezeu, caci El face minuni si viata copilului tau e acum in mainile Lui. Roaga-te la Prea Sfinta Nascatoare de Dumnezeu, care tine pe bratele ei toti copiii lumii sa-si aplece privirea asupra copilului tau si sa-i aline suferinta.

Daca va putem ajuta cu ceva, orice, nu ezitati sa ne cereti ajutorul.
Doamne, ajuta acest copil!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput