La France (4)

La France (4) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

Continuarea subiectului "La France" 1, 2 si 3 pe care le puteti gasi aici:
La France (1) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21781

La France (2) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22387

La France (3) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22820

Mai intii o mica recapitulare:

Lista noastra:

01. andiaroro (Ana) - IDF ( 92 Hauts-de-Seine)
02. Aurelia – Bretagne (35 Ille-et-Vilaine) Copil : Luca (2 ani, nascut pe 16 februarie 2002)
03. bb_alinus (Alina) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes : Antibes)
04. blue77 (Cristina) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Chavile) in 14 saptamini
05. bucluc (Daniela) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (13 Bouches-du-Rhône: Aix-en-Provence)
06. chatonel (Anca) - Midi-Pyrénées (31 Haute-Garonne: Toulouse)
07. Corina - Picardie (60 Oise : Beauvais) Copil : Anna (18 luni)
08. dama (Anca) - Midi-Pyrénées (31 Haute-Garonne: Toulouse)
09. delphin (Adriana) – Languedoc-Roussillon (11 Aude : Castelnaudary) Copil: Sébastien ( 8 luni, nascut pe 7 iunie 2003)
10. Doina – IDF (78 Yvelines) Copil : Carla (18 luni)
11. emoison (Elena) – Centre (28 Eure-et-Loir : Chartres)
12. fabi (Fabiola) – IDF (91 Essonne: Palaiseau) Copii : Octavia (4 ani) si Carina ( 2 luni)
13. georgianab (Georgiana) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Rueil Malmaison) Copil: Irina (aproape 2 ani)
14. liliprejbeanu (Liliana) – Rhône-Alpes (38 Isère :Grenoble)
15. lu.more (Lulu) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes) Copil : Anca (10 ani)
16. Marox – Centre (45 Loiret) Copil : Alex Victor ( 8 luni)
17. Master Draciel (Carmen) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Neuilly Sur Seine) Copil : Justin (6 ani)
18. mihiasiro - IDF (94 Val de Marne : Vitry sur Seine)
19. nadine2004 – Pays-de-la-Loire (53 Mayenne : Laval)
20. oana cretu (Oana) – Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes)
21. oLo (Mihaela) – IDF (94 Val-de-Marne : Orly) Copii : Emma (2 ani) si Anaïs ( 10 luni)
22. Otilia – Bretagne (56 Morbihan) Copil: Adélie (19 luni, nascuta pe 9 iulie 2002)
23. piatra lunii - Midi-Pyrénées (31 Haute-Garonne: Fronton) in 32 saptamini
24. ralu (Raluca) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (13 Bouches-du-Rhône : Marseille) Copii: Ioana (4 ani) si in 5 luni
25. Samsara7 (Mihaela) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes: Nice (PACA), mai precis la Villeneuve Loubet) Copii: Ruxandra, 11 ani
26. Sibylle - Pays-de-la-Loire (44 Loire-Atlantique: Nantes)
27. SMART (Felicia) - IDF (95 Val d'Oise) Copil: Matei

Expatriati:
ionica - Costa Rica

Simpatizanti:
Babee (Gabriela) - Austria - Copil: Phillip (Bubu) - nou nascut :)))
Rayuela (Elena) - Suedia

Lista pe regiuni :

1. Bretagne :

• Aurelia (35)
  • Otilia (56)

2. Centre :
  • emoison (28)
  • Marox (45)

3. IDF :
  • andiaroro (92)
  • blue77 (92)
  • Doina (78)
  • fabi (91)
  • georgianab (92)
  • Master Draciel (92)
  • mihiasiro (94)
  • oLo (94)
  • SMART (95)

4. Languedoc-Roussillon :
  • delphin (11)

5. Midi-Pyrénées:
  • chatonel (31)
  • dama (31)
  • piatra lunii (31)

6. Pays-de-la-Loire :
  • nadine2004 (53)
  • Sibylle (44)

7. Picardie :
  • Corina (60)

8. Provence-Alpes-Côte d’Azur :
  • bb_alinus (06)
  • bucluc (13)
  • lu.more (06)
  • oana_cretu (06)
  • ralu (13)
  • Samsara7 (06)

9. Rhône-Alpes :
  • liliprejbeanu (38)

~Otilia&LaAdelita~

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Am gasit vopsea de oua la "Eveil & Jeux"!!!
http://www.eveiletjeux.com/
Referinte: 808100 si 814181
http://www.eveiletjeux.com/Panier2/Cadeau.asp?Fiche=1&Retour=1&Complement=1&Id_Produit=808100
http://www.eveiletjeux.com/Panier2/Cadeau.asp?Fiche=1&Retour=1&Complement=1&Id_Produit=814181

Succes la cumparaturi :)))

~Otilia&LaAdelita~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Multumim frumos pentru adresa !!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Elena, ai inceput lectiile de condus? Cum e?

Mergi la inceput

Georgiana, da'lectiile de condus le-am inceput demult! Numai ca n-o sa devin eu rapid un as al volanului :((
La tine cum e?

Cu bine,
Elena

PS Uite si-un link pentru cod: www.permisvoiture.com

Mergi la inceput

Elena, eu abia joi dau codul asa ca pana la lectii mai e. Dar eram curioasa sa stiu cum e la volan asa ca incepatoare. Ca pentru mine chestia asta inca suna a povesti cu zane

Mergi la inceput

Adica nu te lasa sa iei LECTII de condus, pina nu ai codul? Pai cit dureaza la tine scoala, in stilul asta? Eu am inceput scoala in noiembrie...
Eu am inceput in acelasi timp codul si condusul (codul e valabil 2 ani, sau daca nu iei permisul adica examenul de conducere, poti sa-l dai de 5 ori fara sa expire codul, da'banuiesc ca stii asta), doar ca, eu nu mi-am luat codul din prima, a trebuit sa astept o luna pina sa-l dau a doua oara, asa ca aia de la scoala mi-au rarit orele de condus (eu trebuie sa fac cam doua ore de condus pe saptamina, altfel uit ce-am invatat si nu progresez, ca tre'sa fac citeva ore ca sa-mi aduc aminte iar...Acum am revenit la normal, daca am luat codul.
Bafta la cod !!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cat dureaza de cand te inscri la scoala pana iti iei carnetul?
Stiu ca imi puteti da un raspuns aproximativ, dar noi vrem sa ne facem o idee......sotul meu vrea sa inceapa scoala de soferi cat mai curand, asa ca orice informatie ajutatoare ne e de folos.
Norocul meu ca eu am venit din Romania cu carnetul in buzunar, ca altfel ne uscau astia de bani. Voi cat platiti pe scoala?

Pupici

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Asa e si la scoala mea. Sunt obligata sa iau examenul de cod ca sa pot incepe lectiile de condus. Desi cred ca as pricepe mult mai mult daca as conduce putin. Am probleme cu prioritatea....

PS: poate va uitati la Observatorul de la Antena1, pe situl lor. Au o rubrica saptamâna asta "V-am prins vrajitoarelor", e bestiala. Ieri era Catalina din Luceafarul la ghicit. Cred ca din minutul 19, si mai puteti vedea pâna deseara. Iar deseara va fi Mesterul Manole. Va urez o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Scoala ma costa in jur de 1OOO euro. Depinde de câte ore de condus e nevoie. Codul costa 370 si restul orele, plus examenele. Apoi ramâne sa imi cumpar doar masina...

Mergi la inceput

Da, Elena trebuie sa-mi iau codul mai intai si apoi incep orele de condus. Desi mi-a fost destul de greu sa inteleg, numai asa din teorie, cum e cu toate "focurile" lor si multe alte chestii.
Ana noi ne-am inscris la scoala de soferi acum mai bine de un an dintr-un impuls entuziast si irational fara sa ne gandim prea bine la ce facem. Asa ca a fost cat pe ce sa pierdem banii. Din cauza ca eu cu copilul in brate fiind nu puteam merge la cursuri iar sotul meu fiind foarte ocupat cu serviciul n-avea timp de invatat.
Pana la urma toate s-au rezolvat cu bine in sensul ca fiica-mea a inceput sa mearga la cresa si deci am avut timp liber sa invat, cat despre bani am obtinut acordul celor de la scoala sa treaca avansul sotului meu in contul meu. Daca-mi aduc bine aminte am platit in jur de 600 euro. Nu pot sa-ti spun cat dureaza in mod normal iar cazul meu este irelevant.
Banuiesc ca stii ca trebuie sa-ti preschimbi carnetul din Romania aici, in primul an, caci altfel nu mai e valabil.

Mergi la inceput