Evolutie dosare MECENAT
Raspunsuri - Pagina 2
Aurelia spune:
Cornelia ,Buna !ce mai faci? sper ca ai primit urarile de Paste din partea mea ,ma gindesc ca poate ai plecat in vacanta de Paste in tara ,poate nu ,mai ai vaesti despre dosarul Simonei? ce s-a mai intimplat cu ea?
Asteptam cu drag vesti bune !
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
Cornelia Horoiu spune:
Hristos a Inviat !
Incercarile mele de a contacta prin telefon si email parintii Simonei,familia Moanta, nu au avut succes.
Continui sa ii caut sistematic la telefon.
Mi-au parvenit in schimb neoficial diverse informatii.
Incerc sa aflu direct si exact de la parinti ce se intimpla.
Va voi informa imediat ce am noutati,oricare ar fi ele, dar confirmate de parinti.
monicuta spune:
Adevarat a Inviat!Cornelia, si eu am incercat sa iau legatura cu parintii Simonei pe email, dar adresa nu exista (cel putin asta e mesajul pe care- l primesc eu). Nu pot sa dau telefon. Multumesc pentru ca ne tii la curent. Monica
tinatache spune:
Cornelia, sa-ti aduca Domnul numai bucurii, ca le meriti pe deplin!
cat ar costa operatia in Italia?
Cristina
tinatache spune:
Multumesc, Cornelia. Poate ar trebui sa faci un copy/paste la informatiile astea si pe celalalt subiect... nu?
Cristina
Cornelia Horoiu spune:
Astazi am vorbit la Mécénat
1. Am informat despre operatia Simonei in Italia.
Asistenta care s-a ocupat de dosar a inteles atitudinea parintilor si a acceptat. Nu era vorba de concurenta.
Discutia a fost ca "intre noi": daca dosarul era intr-o etapa mai avansata, situatia ar fi fost mai neplacuta.
2.Daca exista cazuri de copiii care sa fi avut interventii in alte tari si solicita consultatii/interventii din partea Mécénat, vor prezenta ultimile documente medicale: biletete de externare, consultatii, rezultate analize etc.
Deci NU este necesara in acest caz realizarea acelui dosar.
3.Pentru ca Mécénat sa realizeze demersurile necesare aducerii unui copil in Franta (din orice tara)sint necesare:
a) acordul parintilor;
b)completrea dosarului cu documentele medicale solicitate.
4.Mécénat in Romania ?
Am intrebat cum ar putea fi cunoscuti in Romania pentru ca cei interesati sa ii contacteze.
Exista o singura conditie: increderea .
Eventual un medic din tara care sa le fie colaborator.
Pentru realizarea cu succes a misiunii lor totul se bazeaza pe Incredere.
Iar acesta trebuie sa functioneze in ambele sensuri, ca o reversibilitate= "de la" si "spre" Mécénat.
Primul sens, deja am vazut ca ...functioneza= ei nu solicita notari, legalizari,stampile minister la documente. Au incredere in autenticitatea actelor.
Iar in sensul invers,"spre", depinde de credinta si...increderea cu care pacientul raspunde fata de cel care ii intinde mina de ajutor neconditionat si total binevoitor.
Daca "reactia" in sensul invers nu are loc nici cea in sensul direct nu se poate initia.
Multumesc.
Cornelia Horoiu spune:
Doresc sa va anunt ca, in urma cu citeva zile am transmis la Mecenat dosarul medical al lui Cristi.
Momentan astept sa fiu contactata pentru raspuns: evaluarea diagnosticului si decizia chirugului.
INDIFERNT de raspunsul chirurgului francez, tin sa preciez ca am fost sustinuta de numerosi prieteni din comunitatea « desprecopii » pentru a realiza acesta etapa.
Permiteti-mi sa ii enumar si sa le multumesc, reaiu, indiferent de raspunsul Mecenat.
Pentru mai buna intelegere ii voi prezenta in ordinea cronologica a evenimentelor.
Imi exprim toata admiratia si multumesc :
Liei
pentru vizita la Constanta din timpul vacantei sale, de a fi intilnit si discutat cu echipa de medici, de a-l fi vizitat pe Cristi.
Domnului Dr C. Neagoe
un Om de cuvint si actiune, multumiri pentru increderea pe care mi-a acordat-o , pentru toata promtitudinea in eliberarea actelor medicale necesare.
Deasemenea, multumiri medicilor din cadrul Spitalului Constanta care au participat la efectuarea analizelor si transmiterea rezulatatelor
Adelinei,
pentru efortul si timpul investit in a recupera, scana si a-mi trimite apoi prin email toate documentele solicitate. Calitatea foarte buna a scanarii a asigurat lizibilitatea necesara imprimarii ulterioare a actelor.
Asistentei Mecenat,
pentru explicatiile necesare intocmirii dosarului si intelegerii fata de intirzierea trimiterii.
Multumesc romanilor de pretudindeni (Romania, Franta, Elvetia, Belgia)
care m-au ajutat la intelegerea si traducerea termenilor de specialitate, celor care mi-au scris mesaje si s-au oferit sa participe in orice fel.
Multumiri initiatorilor www.desprecopiii.com
ancuta06 spune:
Felicitari, Cornelia, te admir pt perseverenta
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family