1. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu nu as aproba nici macar teoretic ideea de a da bani mamei lui Cristi.
Daca mama intr-adevar isi doreste fiul,acum are ocazia sa o arate.Si daca doreste sa isi indrepte o greseala e dreptul ei sa o faca.
Scopul este de a-l ajuta pe Cristi.
Pe de alte parte, Mecenat nu va accepta cazul lui Cristi daca juridic nu este clara situatia lui.
In plus, nici macar nu stiu daca Adelina mai este interesata de aceasta varianta. Exista o lipsa de comunicare.
2. Pentru Simona: voi trimite miine actele la Mecenat, cu rezerva ca imediat vom trimite alte doua analize cerute pe care nu le avem acum. Cu birocratia in tara e foarte greu.
La fiecare pas parinitii comunica cu mine. Sper ca ajutorul meu sa ii sustina macar moral ptr a se lupta cu dificultatile.
Numai bunul Dumnezeu poate sti ce e mai bine pt. Cristi, noi nu putem decat sa emitem pareri si evident ca nu trebuie sa ne suparam.
Parerea mea e urmatoarea, sper ca de data asta sa fie mai clar: si eu tot la binele lui Cristi ma gandesc in primul rand, insa cred ca el ar duce o viata mult mai buna langa o mama cum se pare ca e Adelina, care i-ar oferi nu numai conditii materiale mai bune, ci si dragostea unei mame adevarate (eu zic ca a dovedit-o pana acum); dar evident ca aici nu noi hotarm.
Noi trebuie doar sa ne rugam sa se intample ce e mai bine pt. Cristi si sa ajutam asa cum am facut-o pana acum.
Cornelia , nu am cum sa ma supar, c dimpotriva, sa ma inclin pt. tot ce faci tu
, si te asigur ca te respect f. mult, desi nu te cunosc personal (poate intr-o zi...)
Adelina iti multumesc din inima ca te-ai zbatut atat pentru Cristi. Sper ca totul o sa iasa bine pana la urma.