MULTUMIRI
Raspunsuri - Pagina 4
try spune:
Recunosc aici o alta Adelina decat la subiectul "Luptand cu birocratii" si nu pot sa nu ma gandesc ce face speranta din om sau ce face deznadejdea din om.
Cazul lui Cristi e unul foarte greu pentru ca e nevoie de foarta multa unitate ca sa se razbeasca in final ca acest micut sa beneficieze de operatie. Ca sa ajungem in puctul asta depinde numai de noi oamenii, iar mai departe, dupa operatie, e numai voia lui Dumnezeu.
Solutia cu Mecenat Chirurgie a aparut dintr-o data cand parea ca nu mai exista alta solutie decat Gift for Life, adica bani multi de strans si timp de asteptat. Dupa mine, faptul ca solutia Mecenat Chirurgie a aparut poate intr-un moment de impas in toata aceasta campanie (asa cum o vad eu ca membru al acestui forum, cine stie cum se vede prin ochii Adelinei sau ai altora din alte parti ale acestei povesti...), nu e decat o dovada ca micutul asta are o sansa sa supravietuiasca. Atunci cand te astepti mai putin, daca ti-e scis sa ti se-ntample, se intampla.
Ma bucura enorm vestea ca se poate demara ceva privind dosarul lui Cristi, ma bucur ca acele inimi care trebuiau sa fie inmuiate, s-au inmuiat pana la urma, ca acele forte ce trebuia puse in aplicare, au consimtit sa ajute.
Sa speram din toata inima ca dosarul lui Cristi odata intocmit si trimis la Mecenat va fi si aprobat, altfel ne intoarcem la solutia initiala: Gift for Life care nu-i deloc mai atractiva.
Multa putere si speranta celor direct implicati in rezolvarea cazului lui Cristi si multa putere micutului pentru a rezista cu bine pana va ajunge la operatie.
7 sapt. si 5 zile DNP 1 nov.
oana cretu spune:
Va iubim pe amandoi din tot sufletul, si speram sa vina acea zi mult asteptata de toti cat mai repede...Va pupam!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Aurelia spune:
Pentru moment trebuie sa ne unim si mai mult ........
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
ionela-roxana spune:
Felicitari pt. tot ce ai realizat pana acum si mult mai multe bucurii de acum mai departe!
Cu toate ca urmaresc subiectul cu sufletul la gura nu am gasit cuvintele potrivite pt. a-ti alina durerea!
Acum fiind un motiv de bucurie i-ti spun ca mai este o familie care se gandeste si se roaga pt. voi!
Ionela-Roxana si bb.Rares 2 ani
Ione`
www.saracut.go.ro
Flores spune:
Propun o solutie care poate parea extrema, dar asta mi-a trecut prin cap gandindu-ma doar la linistea si sanatatea lui Cristi: daca, Doamna ajuta, Cristi ajunge la Mecenat Paris, unde am inteles ca atat transportul, cat si restul costurilor, sunt suportate de francezi, sa i se dea mamei lui o parte din banii stransi cu conditia sa renunte la el (oficial, cu toate actele legale)
Daca vi se pare o solutie, Aurelia si cele care mai vorbiti cu Adelina, poate ii spuneti de ideea aceasta.
Suna groaznic dar poate e o rezolvare pt. ca Adelina sa fie mama lui, asa cum o merita.
Mirela Anca spune:
Una calda una rece .Situatia o sa intre in normal .Mama lui Cristi este iar dispusa sa coopereze .Nu se duce la spital pentru bani ,Este obligata sa se duca ......Pentru problemele aparute sint solutii.O sa se rezolve,hai sa avem un pic de rabdare.Sper ca in curind sa va aduc vesti bune.
Mirela si Cosmin.
Aurelia spune:
Doamne ajuta ,se pare ca totul este spre bine ,eu m-am ambalat un pic prea repede si nu am verificat vestea pe care v-am dat-o ,se pare ca omenia si intelegerea celor din jurul lui au adus lucrurile pe un fagas bun si ca totul este spre bine ,la spital personalul se ocupa de el cu atentie chiar inca de la inceput iar momentul de neintelegere cu mamma lui a trecut ,pina la urma toti i-i vrem binele nu? ce rost ar fi avut sa semanam discordie si sa nu fim uniti? eu zic sa ne gindim totusi si la oamenii aceia pe care nu-i cunoastem de acolo din spital si care sint linga el zi de zi mai mult decit noi aici cu pana si tastatura ,si ei fac eforturi zi de zi si nu-i cunoaste nimeni,acest capitol de "multumiri" ar trebui sa se gindeasca si la ei,dumnezeu sa fie cu noi toti si sa ne tina uniti,
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
ericuta spune:
Pt. Adelina:
Nu pot decit sa-ti multumesc ca EXISTI SI MAI ALES PT CRISTI!
Suferintele noastre sint nule pe linga suferinta ta. Imi vine sa pling numai gandindu-ma la gandurile tale atunci cind ii zambesti lui Cristi care se bucura de fiecare data cind te vede.Sint ferm convinsa ca de fiecare data il strangi in brate gandindu-te ca Doamne fereste poate fi "ultima data".Ma rog din suflet sa nu apuci niciodata ziua aceea.....Numai D-zeu ne poate ajuta!
Pt. Marius:
Citindu-ti aceste randuri mi-am amintit de discutia noastra mai veche, si cu mana pe inima iti spun NUUUUUUUU ai pierdut nimic:" sau poate un vis pierdut definitiv de nenorocita asta de balanta." Poate iti vei aminti de mine , poate nu, dar ceea ce faci tu acum niciodata nu ai putea sa reusi aici. Conteaza cel mai mult in viata cei dragi care te inconjoara !
papadie spune:
Va rog sa luam de bune informatiile care vin DIRECT de la Adelina.
Este singura care-l vede zilnic si stie cum se simte puiul ei. Si singura care ne poate da detalii de la medicii care-l ingrijesc. Si care o fac bine! Ganditi-va ca oamenii astia lupta pt viata lui cu mainile goale(ca,presupun, aparatura nu e deloc cea mai performanta.)
Cristinel & Adelina
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)