MULTUMIRI

MULTUMIRI | Autor: adelina

Link direct la acest mesaj

In urma cu o luna si un pic ma intorceam de la Cluj si nu aveam in minte decat cuvintele unor doctori care faceau pronosticuri cu viata unui pui numit Cristi. Deja stiam ca o sa va scriu. Stiam ca voi face asta, dar nu credeam ca va exista o zi ca cea de azi cand voi sta ca atunci in tren in fata calculatorului si voi spune ca solutia e atat de aproape. Azi, iubitii mei, directoarea spitalului unde Cristi este internat si-a dat aprobarea pentru a se face toate demersurile si pentru a se strange toate documentele necesare pentru Cristi. Indiferent de solutia care se va alege se fac toate formalitatile pentru ca puiul meu blond sa poata sa se bucure de sansa pe care fiecare i-ati oferit-o!
Acum va trebui sa ma suportati si ma voi face putin ca sunt in postura alora care castiga un Oscar si ajung pe scena si incep cu : "vreau sa multumesc!". Am voie! Doar m-ati facut celebra!
Ii multumesc Lui Dumnezeu ca imi da in fiecare zi bucuria neimaginabila de a vedea un baietel blond la capatul uni hol de spital care fuge sa mi se arunce in brate chicotind de bucurie, Ii multumesc ca atunci cand i-am cerut sa-mi salveze baiatul m-a trimis la voi si am cunoscut in felul asta atata iubire si credinta si speranta, va multumesc pentru fiecare rand trimis pentru fiecare floricica virtuala, pentru ca am plans impreuna, pentru ca ne-am bucurat impreuna, pentru ca ne-am indignat impreuna, pentru ca m-ati suportat (si stiu ca nu e usor), pentru felicitari - Doamne, cate felicitari au venit la spital pentru Crsti! - si jucarii, pentru toate mail-urile cu care i-ati bombardat pe toti de la Lia Roberts, la presa si clinici (toti cei care m-au sunat mai apoi au spus ca au raspuns in primul rand pentru ca nu au mai vazut asa ceva - atatea apeluri pentru a salva un copil) si pentru ca mi-au dat iar lacrimile si ... va multumesc!

]


Adelina si Cristi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bravo!
Felicitari Adeline
Cristinel milioane de de la matusicile tale virtuale :-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bravo Adelina. Sanatate multa lui Cristi

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:


Adelina, esti un Om minunat! Tot respectul Ma bucur enorm ca mai exista si oameni adevarati cu sufletul curat
Sa iti dea Dumnezeu multa putere si sanatate sa poti merge pana la capat, ceea ce ii doresc din suflet si puiului tau


Mada, mami de
Antonia***06.01.2001
Lukas*****14.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Vorba ta, ca la Oscaruri...
Hai sa-ti spun cum vad eu lucrurile azi. Eu vad totul ca o balanta. Undeva urca si in alta parte coboara. Nu stiu de cata celebritate te bucuri. Sper de cat mai multa. Nu stiu cat impact a avut acest site in viata voastra, stiu doar ca sunteti inca pe drum. Stiu ca e greu, stiu ca inca nu e gata, stiu doar ca a inceput ceva ce parea irealizabil, stiu ca indiferenta uneori te poate face sa urli a neputinta. Stiu ca viata mea in ultima perioada s-a schimbat ca si referinta. Am si eu pierderile mele de aceea am spus ca viata e ca o balanta. Si din acest motiv am decis "sa sparg muntii" cum se spune. Unii au imbatranit fizic, psihic, altii au pierdut si eu am pierdut dar inca pot sa sparg muntii. De aceeea furia mea oarba pentru balanta ce coboara uneori implacabil. Poate nu vei intelege nimic. Poate da. Acum e Cristi - maine va fi altcineva la usa destinului. Noi cei de aici si cei care alaturi de noi au spart muntii in felul lor fiecare dupa posibilitatea lui (un site, un articol, financiar, media TV, promotion) suntem doar suflete pentru o ruga. Una grea de tot. Suntem o unda ce spera din tot sufletul sa intoarca balanta. Suntem vibratie. Nici eu nu am crezut ca se va ajunge pana aici. Am sperat insa. Sufletul mi-e greu. E greu de apasarea asteptarii. Stiu ca inca e pe drum. Stiu. Nu e acasa. E inca pe drum. Da asa este, am transformat un strigat intr-o floare. Nu ar fi fost nimic daca nu ar fi fost culeasa zi de zi una cate una. Si in fiecare zi mai daruiesc o floare. Eu trebuie sa ma inclin in fata voastra. Si o fac umil. Nu stiu pe cine reprezint. Nu mai stiu. Poate pe Cristi, poate pe voi, poate pe toti...sau poate un vis pierdut definitiv de nenorocita asta de balanta. E greu! E foarte greu. Cineva asteapta in continuare, unii sunt pe drum, altii ...l-au ratacit. Eu raman sa sparg muntii.
Al vostru,

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:


We love u 2!!!



Theodora, Alexandros, Yannis
2 ani pe 03.Aprilie.2004.
http://community.webshots.com/user/theodorapap
Si aici mica mea familie:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Fiecare dintre noi merita dreptul la un coltisor de fericire.
Daca am putea ca din fericirea noastra sa dam macar un strop, macar o farima de bucurie, cite lacrimi nu s-ar opri, cite gurite n-ar zimbi un pic mai mult, citi ochisori n-am inveseli?
Si cita bucurie ar fi in sufletele noastre stiind ca am putut face un suflet fericit.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Cu drag, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

toata lumea e cu sufletul la gura! Cristi are mutrita de invingator!
nu stie nimeni cum se justifica miracolele...pur si simplu le luam ca atare si multumim!Sa dea domnul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Adelina, tu ai fost mica pietricica ce a pornit o avalansa de ganduri si actiuni minunate, si sper din suflet, ca si Marius, ca asta sa insemne inceputul numai, a ceva mult mai important si mai mare...si pentru asta, NOI ITI MULTUMIM!!Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Adelina cred ca noi ar trebui sa-ti multumim pentru lectia de bunatate pe care ne-ai dat-o .Te-am vazut si eu la Tv alaturi de Cristi si m-ati impresionat unul mai mult ca celalalt, sunteti frumosi si va sta bine impreuna.Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati cat mai mult unul de celalalt!!!
Adriana

Mergi la inceput