MULTUMIRI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tie ti-au dat lacrimile, eu pling de-a binelea!
Un articol semnat de membrii comunitatii despre copii si poza cu tine si cu ingerasul tau in brate a aparut ieri in ziarul „Actualitatea canadiana“, aici in Montréal. Sper sa dea roade! Pina la urma se va rezolva, sa rezisti puiutule bold.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

In ultimile zile ,de cite ori deschid calculatorul ,aflu cite o veste buna .Adelina ti-am spus la telefon ca te admir si nu intaleg de unde ai putere ,esti sensibila si puternica in acelasi timp .Aceste 2 calitati te duc la victorie .De cite ori o sa te simti slabita si obosita ,intoarce-ti privirea spre Cristi ,o sa prinzi iar putere si o sa mergi mai departe.Eu aici ,pe forum ,am gasit si durere si bunatate si putere de lupta dar mai ales unire.O mina de oameni care stiu sa -si mai iubeasca aproapele , care lupta ,pling si inving impreuna.Aici uit de indiferenta celor care dau din umeri si spun:asa e viata .Primii pasi sint facuti ,drumul e lung dar am invatat sa mergem.
Mirela si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Adelina, noi trebuie sa-ti multumim tie! Sa-ti multumim pentru ca existi, pentru ca ai fost si esti speranta lui Cristi, pentru ca ai avut curajul si puterea de a lupta pentru el; si sa-i multumim Domnului ca exista oameni ca tine!
Multa sanatate si putere in continuare, iar despre Cristi sa ne dai numai vesti bune.
Multumim, Adelina!

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Dana&bb Andy(1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

"Niciodata..sa nu-i uitam pe cei mai tristi ca noi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Nu-mi doresc decât sa vina ziua în care sa organizam o mega -nemaipomenita întâlnire special pentru a-l cunoaste pe Cristi si a-i da fiecare dintre noi pupicul pe obrajor pe care am simtzit de atâtea ori ca, cel putin virtual, i l-am dat. Iar ziua aceea sa vina cât mai curând. Si atunci Cristi sa se piarda printre copilasii nostri, sa zburde cu totii si toata nebunia asta cu problemele lui medicale sa ne para undeva departe, departe....

Un gând bun tuturor.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Sa te-auda Dumnezeu! Mama, si ce petrecere va fi!

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

quote:
Originally posted by monica

Nu-mi doresc decât sa vina ziua în care sa organizam o mega -nemaipomenita întâlnire special pentru a-l cunoaste pe Cristi si a-i da fiecare dintre noi pupicul pe obrajor pe care am simtzit de atâtea ori ca, cel putin virtual, i l-am dat. Iar ziua aceea sa vina cât mai curând. Si atunci Cristi sa se piarda printre copilasii nostri, sa zburde cu totii si toata nebunia asta cu problemele lui medicale sa ne para undeva departe, departe....

Un gând bun tuturor.

Monica

"La sagesse, c'est d'avoir des ręves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Adenina,

Noi iti multumim ca existi, ca renunti la ora aceea de somn, ca ne-ai invatat - din nou - sa plangem , sa ne revoltam, sa ne mobilizam , sa ne rugam mai mult, sa iubim mai mult si mai dezinteresat, sa dam mai mult de la noi, pentru binele altuia, sa ne bucuram, alaturi de puiul tau, de lucrurile simple - de iaurtul pe care l-a cerut Mosului, de supa fara sare, de intalnirea din fiecare dimineata de pe coridorul spitalului, de DRAGOSTE!

Va iubim, pe amandoi, asa cum multi dintre noi nu au mai facut-o pana acum! Sunt sigura de asta! Avem mult de daruit, trebuie doar sa ne constientizam potentialul si sa deschidem ochii, sa vedem cat de multi din semenii nostri au nevoie de ajutorul nostru!

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

pentru tine, Adelina si multumiri pentru m-ai facut sa devin mai buna.
pentru Cristi.
Iulia

Mergi la inceput