Fetele din USA, poftiti la o barfa! (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Laura, pai eu le fac dupa ochi, iei mai multe foi de ceapa rosie, poate fetele stiu vreo cantitate, eu pun cat de multe, si le fierbi impreuna cu ouale, atata timp cat sa fie tari (ouale). Te-am luminat sau te-am intunecat?

La noi acuma se pregateste de nins. Nici io nu ma bag la spalat geamuri, poate o platesc extra pe fata sa mi le spele, dar numai pe dinauntru, pe dinafara imi trebuie scara in anumite parti.

Spuneti ce gatiti de Pasti, sariti cu idei, etc?

Anamaria, eu acuma imi beau cafeaua, dar una slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

'Mneatza fetili!Mai sa fie,tre sa notez in calendar ca m-a lasta fii-miu sa dorm pana la ora 7 a.m.
Acu' ma duc sa-mi beau cafeaua si sa fumez tigara(ile) de dimineatza.Si abia dupa vin la barfa.

Si ia leitar!
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

'neata si de la mine :)

eu is gata sa ies, asa ca va pup si va doresc distractie placuta si va vad mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La mine acasa mama e cu gatitul. Tatal meu nu maninca decit mincare romaneasca (eu gatesc mai exotic) asa ca mincarea de zi cu zi cade pe mama.

Noi vopsim ouale cu vopsea de la greci. Mielul il luam tot de la greci dar sint si multe magazine de romani. Eu locuiesc in Glendale, Queens si chiar la 10 min de noi este magazinul Muncan. Acolo gasim toate mezelurile si brinzeturile romanesti.

Eu cu mama tinem toate posturile si anul asta ni s-a alaturat si Derek (sotul meu) cu toate ca el e catolic (el s-a adaptat complet la toate obiceiurile noastre).

De Paste mama face miel, drob, ciorba de miel, oua rosii, si alte aperitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

neata' fetelor!!
mai cele din vestul tari, lasati primavara sa vina si aici la noi mai la est...ca m-am saturat de zapada...ce sa mai vorbesc de lopata cu care trebe sa o dau la o parte...

o zi bunicica
mn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

mneatza la toata lumea,

tocmai cand ma infioram ca la voi ninge, imi arunc privirea pe geam, ashteptandu-ma sa vad soare si frumos. eroare!!! ninge-ninge!
uf ce m-am saturat de iarna! sa speram ca se topeshte repede.

o zi buna tuturor!

Delia

Mergi la inceput

Mama s-a pus pe o ninsoare de zici ca-i miezul iernii. Fetelor, din tri-state area, ia dati o fuga la geam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si noi asteptam zapada azi. Ieri a fost o zi superba iar azi e intunecat si urit.

Abia astept vara asta odata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

lumeee, ninge de ma gandesc sa pun colinde sau macar pe Alifantis cu te uita cum ninge in martie...

Mergi la inceput

Anamaria, nu-s departe de tine (lucrez inspre rau), sa nu zici ca nu ninge inca acolo.

Mergi la inceput