Fetele din USA, poftiti la o barfa! (6)
Raspunsuri - Pagina 9
ocebine spune:
Cleo, m-am nascut in Bucuresti, am facut liceul si facultatea (pshihologie si biologie) in New York.
Sotul mi l-am intinlnit in liceu (ne cunoastem de la 17 ani) si apoi am facut doi ani de college impreuna (eu m-am transferat ulterior in alta parte).
Ma bucur sa aud de altcineva cu aceeasi experienta...
Laura Takacs spune:
Cleo, am mirosit io un iz de palinca la tine, chiar daca ai copilarit in Bucuresti.
conchita spune:
quote:
Originally posted by mn
Just because I'm blonde...
...that in one year the windows would pay for themselves.
looool, ia aminte Veve, ca tot te muti in casa noua...ooops, am uitat, nu mai esti blonda!
super bancul, Mircea
Laura Takacs spune:
Asa de curiozitate, si nu tre' sa-mi dati amanunte, cum e cu sot de alta natie? (N-ar trebui sa va intreb tocmai eu, nu, dar al meu e nascut in Ro?)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
penca tot is in tara lu' scarlett, "after all, tommorow IS another day!"
stai ca iti dau una si mai buna: nu lasa pe maine ce poti face...poimaine :))
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Cleo, am mirosit io un iz de palinca la tine, chiar daca ai copilarit in Bucuresti.
da? ma bucur, desi n-am stat acolo mai mult de un an, simt totusi o legatura speciala cu locurile-acelea. curios este ca mi-am dus si feciorul pe valea izei si mi-a spus ca are impresia ca a mai fost pe acolo :)
familia spune ca atunci cand m-au adus in regat aveam accent osenesc,nu ma intelegeam cu verii sau bunicii din partea mamei.
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by conchita
stai ca iti dau una si mai buna: nu lasa pe maine ce poti face...poimaine :))
tu ma impingi la nebunii, vrei sa spuna lumea ca esti influenta nefasta asupra mea?
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Ma bucur sa aud de altcineva cu aceeasi experienta...
si eu, chiar nu am mai intalnit pe nimeni care sa fi venit aici ca adolescent. poate ne impartasim experientele si impresiile la o palinca buna de-a laurei, sau tabaram pe conchita, mai stii?
Laura Takacs spune:
Copiii mei vorbesc romaneste, adica cel mare, cel mic limba lui dulcica de gugu gaga eee, numai nu stiu cum sa-l fac sa invete sa si citeasca si sa scrie. Parca cititul ar fii mai usor ,dar scrisul mai "tango".