Fetele din USA, poftiti la o barfa! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Conchita, tu iar chibitezi de pe margine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Conchita, tu iar chibitezi de pe margine?

daca ai stii ce muuuult imi place sa stau aici cu voi si sa vorbim...nu-ti imaginezi!

Mergi la inceput

Ocebine, ai uitat sa spui si de pret, sau le-ai luat in sale mare? Alea sunt outlets scumpe, ma duc la Stride Rite ca au papuci ieftini pt copii fata de alte locuri, iar Nautica mai are sale-uri la tzoale cateodata (tot pt copii si barbati). Eu in CT n-am fost inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Stamford, CT. Tu de unde esti ca nu am tinere de memorie la virsta mea.

Mergi la inceput

DA, Conchita, I can relate, numa' sa nu se apuce astia sa caute internetu' meu, sper ca nu au contor la el, ca am imbulinat-o. Din 8 ore, pardon, 7,5 ore de lucru, vreo 6 sunt de vorba cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Locuiesc in New York...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

Fetelor cum ma stiti pe mine sfatos...va trimit un mic "TIP" care va poate salva bani...

---
Last year I replaced all the windows in my house with those expensive
double-pane energy efficient kind.
But this week I got a call from the contractor complaining that his work had been completed a whole year ago and I had yet to pay for them.
Boy oh boy, did we go around!
Just because I'm blonde doesn't mean that I am automatically stupid.
So, I proceeded to tell him just what his fast-talking sales guy had told me last year... that in one year the windows would pay for themselves.
There was silence on the other end of the line so I just hung up and I
haven't heard back.
Guess I must have won that silly argument!

----

pentru a nu fi acuzat ca nu respect regulile listei pun si eu o nota aici..cum pun si americani pe orice:
daca cineva doreste traducerea sa imi trimita PM

Mircea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

yep, si io votez: intalneala numai cu poze, altfel nu ie voe

ocebine, eu acum stau in atlanta, ne-am mutat aici in '84 din chicago, unde am stat fro 8 ani, inainte de asta am copilarit in bucuresti iar lumina zilei am vazut-o in oas.viata mea in a nutshell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Jachetele de la LL Bean imi plac ca sint foarte durable, calduroase, si isi mentin culorile dupa zeci si sute de spalaturi. De obicei dau cam $70-80 pentru costum (jacheta si pantaloni de ski).

Merita pentru ca le pastrez de la Nicholas pentru Alex (inca nu s-a prins prichindelul de faza).

Si eu postez de la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by conchita

daca ai stii ce muuuult imi place sa stau aici cu voi si sa vorbim...nu-ti imaginezi!

subscriiiiu, desi imi propusesem azi sa gradinaresc, uite ca ma apuca pranzul aici cu voi. penca tot is in tara lu' scarlett, "after all, tommorow IS another day!"

Mergi la inceput