Foarte frumos ! Sa ne traiasca minunile !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Deja a devenit obisnuinta, in fiecare vineri si simbata ne gaseste acasa...se baga in pat la noi si nu conteneste cu intrebarile si raspunsurile pregatite se pare de dinainte;este gidusa casei;
...mami si tati nu merg azi la lucru;
...astazi mergem la caluti, nu-i asa?(si intre timp isi roteste ochisorii negri spre tatal ei - si eu il vad cum se topeste si parca ar vrea sa o manince de dulce ce e)
...mami,tati, hai sa punem muzica sa dansam...la care taica-sau pune muzica...incepe dansul dar ei nu i se pare destul de tare...asa ca pune aproape la maximum si continua sa danseze si sa cinte
...mami, toate fetitele au fustite si rochite ca si mine, cine mi-a cumparat rochita? eu ii raspund: mami si tati /la care ea ne intoarce replica, da?! atunci mergem la Cannion(mall) sa cumparam inca ...
In fiecare zi iese in parc cu bunicul sau bunica si nu uita sa-mi aduca cite o floricica...asa cum spunea astazi "perah" mami este floricica. Eu i-am spus ca ea este floricica mea cea mica si draga dar sint inca doua in casa, chiar daca ceva mai mari.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& com.