Aripi pentru copilul meu
Raspunsuri - Pagina 4
Sorina-Alexa spune:
Va multumesc pentru flori ,dragelor!
Va ofer si eu voua ,cu toata dragostea
Cand am vorbit la telefon cu fetita mea,mi-a zis" Mami,sa stii ca eu sunt frumoasa ca tine,am ochii albastri ca tine!"
Partea amuzanta este ca si eu ,si fetita mea avem ochii negri,sotul meu ii are verzi,dar Alexa seamana cu mine...dar ea are o papusa cu ochii albastri,si cred ca de acolo i-a venit ideea!
Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"
Sorina-Alexa spune:
Nelia,foarte frumos!
Ce vine de la copilul tau,povestirile scrise de mame despre copii lor,nu sunt niciodata banale...nimeni nu crede asta,sunt sigura!
Sorina.
zana spune:
Astazi vreau sa ma joc.
E dimineata si cred ca azi va fi soare.
Planuri nu am, nu stiu ce vom face.
Iesim la plimbare cu tata, lectii nu, astazi nu facem.
Copilul d-voastra are vointa? Fetita mea face uneori ce vrea.
Mai stie inca sa se joace.
Eu asta nu pot sa o invat, nu prea stiu nu ca n-as vrea .
Glumeste, se joaca si fuge, nu pot sa o prind si tare as vrea.
Ai vostri copii se mai joaca si ii intelegeti asa?.
Zana
lucamatei spune:
Zana,
Baietii mei se joaca continuu...la lsctii mai greu ei sunt 2 deci nu stiu,
Frumoasa fata ta...la vorba mai ales
oana olson
Andruska spune:
M-a emotionat f mult mesajul tau .
Sa dea Dumnezeu sa le putem oferi copiilor nostri tot ce au nevoie insa alaturi de multa dragoste, afectiune, suport moral si multe alte lucruri care nu se pot cuantifica.
Sa iti traiasca minunea si sa te bucuri de ea.
Andra mamica lui Matei (6 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
super-lia spune:
Cred ca mi-am dorit copii inca din timpul cand ma jucam cu papusile... dar timpul a trecut am crescut mare si a venit timpul sa am copii . Numai ca ei nu veneau. Si atunci priveam fiecare copil pe strada si sorbeam cu nesat fiecare expresie , vorba, gest care ma amuzau si imi incalzeau sufletul dar in acelasi timp imi faceau dorul pentru copii mei pe care inca nu-i aveam mult mai greu. Imi plecam genunchii in fata lui Dumnezeu si il intrebam "De ce?... Stiu ca am sa fiu o mama buna... De ce ma lasi sa astept atat de mult? Chiar nu vrei sa-mi dai bucuria de a fi mama???" ... A fost greu. Imi bucuram zilele jucandu-ma cu nepotii , copii prietenilor si a vecinilor.
Dar iata ca intr-o zi pe neasteptate cand inca nu ar fi fost timpul am ramas insarcinata. O bucurie imensa imi invadase fiinta . Nu a trebuit sa ma gandesc deoarece stiam cat de mult am asteptat acest moment si chiar daca nu era timpul potrivit acesta avea sa fie copilul meu mai intai de toate si imi voi asuma toate responsabilitatile.
Burtica a inceput sa creasca si in fiecare zi mi-o mangaiam usor soptind cuvinte de dragoste pentru noua fiinta ce se dezvolta in interiorul meu. Eram plina de fericire si imi venea sa strig pe strada "Voi avea un copil ... voi avea minunea mea!"... dar imi dadeam seama ca as fi ridicola , ca sunt atatea femei care raman insarcinate si fac sau nu fac copii si carora probabil nu l-i se pare o asa mare grozavie. Asa ca imi pastram bucuria si o impartaseam doar cu cei foarte apropiati.
Imi aduc aminte atat de clar cand l-am simtind miscand pentru prima oara. L-am strigat repede pe tati : "I can feel the baby!!!"... I sarit repede dupa scaun si mi-a cuprins burta in mana lui ... atunci la simtit si el. Era primul lui semn ca exista ... eram asa de emotionata si fericita ... o fericire care nu se poate descrie ... o fericire pe care doar cei ce poarta in pantece un copil vor stii ce inseamna. Sarcina a decurs bine si iata-ma acum mama unui baietel de 14 luni .
Zilele trecute am fost la ZOO. Alexandru dormea in carut asa ca ne-am oprit si am facut un popas. Aveam si eu nevoie fiind insarcinata in cinci luni cu a doua minune care va fi tot baietel. Asa ca m-am asezat pe o banca si rontaind un mar priveam copii in jurul meu.
Priveam fiecare copil si ma amuzam de gesturile, expresia si gingasia lor iar apoi imi priveam ingerasul care dormea in carut si imi mangaiam burtica iar fericirea mea rea completa... multumindu-i lui Dumnezeu pentru toata aceasta fericire ...iertandu-l ca ma facut sa astept atat de mult...acum am si eu minunile mele!
mamica fericita a unui baietel!
Sorina-Alexa spune:
Foarte frumos Lia
Iti doresc sa ai parte de-o sarcina usoara !
Copii frumosi si sanatosi!
Sorina.
Alyssa spune:
Si eu am doua minuni mici.
Si cind sint obosita sau trista sau am avut o zi grea, imi sar in brate cind ajung acasa.
Si imi trece tot necazul!
Ii multumesc lui Dumnezeu mereu pentru minunile mele mici si pentru sanatatea lor!
Si voua va urez numai bine si sanatate multa minunilor voastre!
Na, ca ma duc sa le pup cu toate ca dorm linistite...
Multumesc pentru ceea ce ati scris, mi-a mers la inima!
Alice
GabiG spune:
Dragele mele,
m-ati facut sa pling de-a binelea. Si puiul meu este la mama in Ro, am dus-o acum 10 zile si mergem si noi de Pasti,plecam luni de aici.
MI-e asa de dor de ea, vorbim la telefon si de 2-3 ori pe zi, dar cum ma aude il cere pe Papa (asa ii spune sotului meu, pt ca el vorbeste engleza cu ea). Si ii face declaratii " Papa, I love you" si eu nu primesc nici macar un pupic. Si sufar....Stiu ca fetitele sint mai legate de tati si sper cind mai creste sa fie foarte legata de mine si sa fim cele mai bune prietene.
Cum bine spunea un scump micutz: "O iubesc asa de mult ca ma inteapa inima".
Sa ne traiasca copilasii si noi pe linga ei, sa ne bucuram cit mai mult de inocenta si frumusetea lor!
si Francesca 1an9 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74