Mamici din Arad...? (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
Vai de mine dar nu-mi vine sa cred !!!!!
Alina m-a surprins enorm de tare telefonul tau.......
Dar totusi am fost foarte emotionata si chiar vroiam sa te intreb ceva...
De mai bine de o ora merg foarte foarte des la WC...merg cam de 1 ori in 10 minute si mi-e frica sa nu cumva sa pierd lichidul in modul asta....oare asa sa fie?
Imi pare rau ca v-am speriat atat de tare, promit ca nu se mai intampla....vad ca va tin si pe voi in stres...nu-mi place treaba asta si va promit ca voi fi fffffff tare indiferent cat de tare ma vor durea...
VA pup dulce si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!!!!!!
TORIA spune:
Hai mai Claudelu ne mai ti mult in tensiune,am citit si eu de dimineata si am vazut ce ai scris,nu te speria incearca sa respiri adinc si nu intra in panica ca nu e bine.Noi sintem alaturi de tine virtual si iti tinem pumni si o sa vezi ce bucurie o sa ai in suflet cand o sa-l ai in brate.de la noi si asteptam vesti de la tine.Hai fi tare mai ai un pic.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
maggda spune:
Au plecat musafirii!Doamne ajuta!Merg la culcare.
Claudia iti tin pumnii si mult curaj!Oare esti la matern deja la ora asta?posibil...
Somn usor fetelor
cristinacsa spune:
Clau iti tin pumnii sa nasti usor.Mai esti pe-acasa?
Fetelor cum e vremea la Arad, ca aici e o furtuna...
Cristina si gemnutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
Nu cred ca Clau a nacut ,poate la noapte .In oricecaz ii tinem pumnii ca a avut dureri f.mari.
Si pe aici se pregateste de ploaie ,maine sigur va ploua ,defapt a zis la televizor ca toata sapt.o sa ploua .
cristinacsa spune:
Anto, am citit ca-ti doreai gemeni, poate data viitoare...
Am citit de Clau, sper sa aiba o nastere usoara.
Pupici,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
anto spune:
Cristina nu cred ca va mai fi ,ma bucur si sunt multumita ca o am pe Deni .Mi-as fi dorit f. mult 2 copii,mai ales gemeni
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Eu pe la ora 17 am sunat la matern si mi s-a spus ca nu s-a internat Clau.Apoi mi-a venit ideea sa caut in cartea de telefon numarul ei.Am sunat-o si surpriza-era acasa.Ii trecuse contractiile,dar era emotinata,se auzea dupa voce. Vad ca nu a mai aparut pe-aici.s-ar putea...dar nu mai zic nimic pana stim sigur.Oricum ne gandim la ea toate si ii tinem pumnii.Eu inainte de-a naste cand m-au inceput contractiile mergem tot la 5 minute la WC,dar nu faceam nimic aveam doar senzatia ca trebuie sa fac.
alina
alina33 spune:
Salutare fetelor,
cred cred ca ii fac concurenta lui Clau desi duc munca de lamurire cu asta mica sa mai stea in burtica o luna si o saptamina.
Clau macar tu esti intr-un fel linistita ca vine la timp.Mi-e tare mi-e frica sa nu vina mai repede.
Vineri seara am crezut ca ma urc pe pereti de dureri cu tot cu pastile si injectii.Ca sa nu mai spun ca in orice pozitie stateam nu era bine.Si simbata m-a chinuit dar nu chier asa rau.Azi vad ca tot am contractii dar nu asa dureroase.Eu asa m-am saturat ca mi-e si sila sa mai vorbesc.De degetel ce sa mai vorbesc.Cind imi fac curaj si merg la doctor imi zice sa il mai tin in muusetel si sa mai apas pe el ca poate imi trece.Nici asta nu mai trece odata.
As vrea sa imi treaca ca in caz ca vine asta mica mai repede sa ma pot ocupa de ea linistita ca sigur o sa am altele pe cap.
Clau capul sus si fii barbata!Nu cumva sa ne lasi in ceata aci.Eu o sa fiu cuminte si negociez cu asta mica sa nu iti furam momentul, bine?!
In rest va invidiez ca reusiti sa va apucati de curatenie ca eu nu mai reusesc.NU stiu ce o sa fac.Probabil o s-o chem pe sora-mea sa ma ajute.
Clau fii fericita ca e mama ta linga tine si te ajuta.A mea soacra nici macar nu prea ma viziteaza d-apoi sa ma ajute.Atita bai sa fie, noi sa fim sanatosi.
VA pup si sper sa va mai scriu......
Oricum citeva minute tot stau in picioare sa citesc vestile de la Clau!