Mamici din Arad...? (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

A, eu nu ma mai deloghez de aceea ma vedeti on-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

SAlutica!
Fetele mele stiti povestea cu lupul si oile......sper doar sa nu ajung ca si nenea lupul, ca atunci cand intradevar vine momentul sa nasc sa nu ma mai creada nimeni...
Eu sunt inca acasa, n-am mai intrat ca am o stare de somnolenta continua, iar contractii nu prea am mai avut, dar cum v-am mai spus au reusit sa ma sperie...
Ce sa va spun...oricum am ramas impresionata cand m-a sunat Alina M., dar cand m-am sunat Anto nu mi-a venit sa cred...nici nu am vrut sa-i raspund ca am crezut ca e prietena mea din Italia ca aveam intalnire pe net si eu o asteptam....am inchis telefonul de cateva ori...Anto draga mea iti multumesc pentru telefon si sper ca nu te-am retinut prea mult...
Sincer abia astept sa ne intalnim!!!!
Alina M. sa sti ca am ghicit imediat ca esti tu...stii dupa ce mi-am dat seama? Dupa accent!!!!!!!
Alina33 imi pare rau pentru tine, ar te rog frumos sa stai la rand...DA!?...sa te odihnesti mai mult ca sa incerci sa o mai duci macar o luna...ca si mie de 1 luna tot asta imi spune Bunescu ca bine ar fi daca o mai duc o saptamana...si uite surpriza ca am mai dus sarcina inca o luna si ceva...Ar fi bine daca ar mai sta dodoloata ta ca sa mai creasca......
Cristina si eu speram sa am gemeni ca la noi in famile sunt antecedente...dar n-a fost sa fie...mi-ar fi placut ca as fi scapat si gata...
Magda draga cum stai cu curatenia? MAgda sa sti ca la noi nu are efect , ca am prestat si aseara ca doar doar vrea sa iasa...dar uite ca nimic....se lasa asteptat goanga noastra...deja ne joaca cum vrea el...
AAAAAAAAAAAAAAAA si sa nu uit TORIA multam fain ca te-ai gandit si tu la mine......pupici multi....
MAi dar sa stiti ca mesajele si telefoanele voastre mi-au facut nu bine ci foarte bine...m-am bucurat enorm si chiar am plans cand am vazut cate lume sa gandeste la mine....Va multumesc ca existati si uite asa mi-am mai facut prietene.....VA iubesc ca sunteti toate niste dragute!!!!!1
Dar de fapt ce sa faceti cu mine ca doar eu sunt surioara voastra cea mica si trebuie sa aveti grija de mine

Mergi la inceput

Alina33 sa nu uit ...sper sa nu te superi dar am vazut ca ai postat la "Clinica virtula" si am vrut sa te ajut si de aceea am dat adresa subiectului la "MAmici martie-aprilie"...l-am postat acolo pentru ca m-am gandit ca poate e vreuna care sa se fi intampinat cu astfel de problema si poate sa te ajute....
Eu totusi nu cred ca ai de ce sa te sperii....
Pupici pe burtica !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.Acum am aparut si eu pe-aici.
Clau,vad ca nu vrei sa ne parasesti si sa mergi la spital nicicum,e bine aici cu noi,nu? Interesant ca la tine nu-si face efectul ,ca sa scapi odata de stresul asta.Nasc,nu nasc,cred ca te streseaza asteptarea asta . M-am distrat un pic cand am citit ce-ai scris,ca m-ai cunoscut la telefon dupa accent.Am fost si eu foarte surprinsa cand m-a sunat Anto intr-o seara dupa ce i-am dat nr.de telefon.A raspuns Calin si-mi zice ca e numar din strainatate(telefonul nostru afiseaza nr.ca la mobil),cand colo era Anto.Am fost placut surprinsa si am stat mult la povesti.Am avut multe de vorbit chiar daca nu ne-am vazut si auzit niciodata.
N-ai de ce sa ne multumesti Clau,suntem prietenele tale virtuale si vrem sa stim ca totul e OK.

Alina33 poate o iei inaintea lui Clau.Oricum n-ar mai fi nici o problema pentru bb chiar daca ai naste mai repede cu o luna.Trebuie sa fie groaznic sa ai contractii tot timpul,nici nu mai stii ce sa crezi,nasti sau sunt false.Iti tinem pumnii si tie si speram ca totul va fi bine in final.Sa intrati si voi odata in randul mamicilor.

Magda,tu ce mai faci,cum lucrezi? Ce face Bia? Dragos nu a uitat cum i-ai zis tu "super",el zice "uper" si e tare incantat .Cum stati cu vanzarea apartamentului? Mai treceti pe la noi.O pup pe Bia.

Cristina,ne-ai intrebat cum e vremea.La noi e foarte cald,se poate umbla in maneca scurta.Azi a batut vantul foarte tare.Am fost prin piata Obor si am luat la praf in ochi...Ce fac fetele?
Sa-ti zic ce i-am dat la Dragos sa manance azi dimineata(iti dau o idee sa le faci si tu la fete,dar poate o stii).Am facut o banana cu mixerul si apoi am amestecat cu o lingurita unt de arahide.Foarte bun a fost si a mancat Dragos fara comentarii.Nu mananca de toate ce ii dau,doar ce-i place.

Anto,Deni ce mai face,mai scrie-ne despre ea.Ii povestesti si ei ce mai scriem noi pe-aici?

Am scris cam mult,sper ca nu v-ati plictisit sa cititi.Va pup!

alina

Mergi la inceput

Mi-a venit si mie o idee (ii bine ca mai am si eu idei din cand in cand)....sper doar sa nu fiu "idioata".........ce ziceti sa facem o listuta cu numerele de tel dar care sa o avem doar la PM...sa-mi trimite-ti mie sau la oricare din voi numerele de tel si sa facem o listuta pe care apoi sa o avem toate, asta ca sa nu ne mai impacientam ca nu apare pe forum si sa nu avem un numar de telefon unde sa sunam...Ce ziceti, batem palma?
AAAAAAA dar nu cred ca v-am povestit ce am patit aseara dupa atatea contractii....a inceput sa-mi curga pieptul dar nu asa putin ci destul de mult ca puteam sa-l fierb si sa il servesc la cafea......ce gretos...
Daca l-ati fi vazut pe al sotior cum nu putea in camera cu mine cand ma apucau contractiile...dupa ce m-am linistit mi-a spus ca ii venea sa urle cand ma vedea cat de tare ma ghinui, a zis ca n-a suportat sa ma vada cum ma chinui...a fost un dragut, m-a luat in brate (bine ca n-a facut hernie) si m-a bagat la dus, m-a spalat, m-a imbracat...n-a lasat pe nimeni sa se atinga de mine doar el...imi venea sa-l mananc...
Alina M. ce ai gasit fain in piata la Obor ca n-am mai fost de ffff multa vreme pe acolo si as fi curioasa sa vad ce mai ii nou pe acolo si ce preturi sunt....??????
Sa-l pupi pe Dragos din partea mea!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau nici eu nu am fost de mult pe la Obor,dar azi fiind timpul asa fain am zis sa dam un tur pe-acolo.Mi-am cumparat un trening cu 500.000 lei,pantalonii bleumarin si geaca alba,materialul e mai subtire,ceva fas.Mi-a placut mie ca avea geaca alba,nu ma gandeam sa-mi cumpar trening.La Dragos i-am cumparat adidasi negri,asa fain sunt asa micuti,a fost 180.000 lei.Ochelari de soare i-a trebuit ca si-a cumparat Calin si mobil de jucarie(a stricat vreo 3 pana acum).Sa vezi ce total era cu ochelarii si vorbea la telefon .Nu si-a dat ochelarii jos nici in masina.Nu am fost sa cumparam nimic special.
Sunt de acord cu listuta cu nr.de telefon,eu ti le-am trimis pe PM.
Clau eu cand am nascut n-am suportat sa stea nimeni langa mine,mai ales Calin,l-am trimis la lucru nici macar pe hol sa nu stea.el e foarte milos si e foarte speriat de spitale.
Sa va spun o faza fain.Am facut odata criza de fiere si nu mai aveam nici o tableta in casa,aveam doar scobutil si papaverina injectabil.Pe la 2 noaptea m-a apucat o durere groaznica si nu aveam ce face decat sa-mi fac injectie.I-am zis la Calin sa bage el acu si apoi injectez eu,eu nu puteam baga acu bine din pozitia "culcat".N-a vrut nicicum,dar pana la urma a acceptat.Mi-a bagat doar virfu de la ac si cand m-a vazut ca imping tot acu in fund a lesinat.Va dati seama ca eu mi-am facut injectia si apoi m-am ocupat de el.Si-a revenit repede dupa ce a baut un pahar de apa.
Acuma s-a sculat Dragos,il imbrac si mai mergem prin oras.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor!Am dormit bustean dupa-masa, de la 14 la 16.Inainte de masa am fost toata familia la Expo, am luat cateva pliante si carti de vizita de la diverse firme:usi de interior, usa de garaj cu telecomanda, balustrada, etc, pt casa.
Claudia draga ce copil "berbecut" vei avea!Incapatanarea va fi la ea acasa(si eu sunt berbeaca).Super!!!Sa-ti dea D-zeu o nastere usoara!
De maine incep sa spal peretii in balcon de condens, nu am mult dar nu pot sa-i las asa, apoi dau cu putin lavabil.Spal vitrinele si perdelele si atat ca in 6 vine femeia la curatenie si spala ea geramurile si da covoarele cu biocarpet.

Trebuie sa mer si la toate cursurile saptamana asta caci sunt libera de la servici si macar acum sa merg ca e 100 000 o absenta si dau destul taxa de scolarizare...
Va pup, mergem sa-i ducem mancare la caine

Mergi la inceput

Vai Alina ce mortal ii Dragos!!!!
Mai sa-l ti departe de mine ca ti-l mananc tot.........
Si apropo de faza cu injectia o stiu si eu doar ca al meu e de profesie asistent medical si chiar la inceputul sarcinii am facut o gripa de toata frumusetea si a trebuit sa iau polidin si cine sa mi-l faca...Claudiu...nu vreau sa va spun ca a transpirat pana mi l-a dat tot...era alb la fata si mi-a promis ca altul nu-mi mai face, ca el moare langa mine......
MAgda draga tu tot intr-o curatenie o tii?????? Si la casa si la apartament? Mai poti?
Apropos, ce scoala faci de sunt asa de scumpe absentele? Nu poti sa-ti rezolvi sa nu le platesti? Nu ai 50% din ele motivate pentru faptul ca muncesti? La noi daca lucrai duceai adeverinta de la locul de munca si-ti motivau 50% din absente!!!!!!
Alina33 sper ca esti bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina33,i-mi pare rau ca nu te simti bine ,mai ai si tu un pic si gata,sa nu nasti tu inaintea lui Clau, ca pe ea n-o mai credem
Clau s-a jucat iericu tine .Noiprietenii virtuali i-ti tinem pumnii si suntem cat mai aproape posibil de tine
Alina,Dragose ceva grozavDespre Deni nu stiu ce sa va scriu ea e mare ,e cat mine la inaltime ,dar e tot copil .Are acum cam mult de invatat pt .ca de sapt.asta vin tezele dar are destul timp si de joaca .Aici programa scolara nu e atat de incarcata ca si in Romania desi se face cam tot acelasi lucru .Cand e vreme urata se joaca mult la computer sau x-box iar cad e frumos e mai tot timpul pe-afara cu bicicleta ,mingea,rolle ,cu prietenele si cateodata...cu mine
Avem noroc sa avem chiar nu departe de noi un lac in jurul caruia fugim (2700m)sau cine vrea cu rollele sau se plimba ,e cam ca si la noi pe strand pe margina cu bodegi de tot felul(mult mai putine)si un parc de distractii ,biciclete de inchiriat etc.Cam pe acolo ne pierdem vremea cand e timp fain,cand e iarna se poate patina,bea ceai si vin fiert si manca castane prajite .
A...am uitat sa va zic ca Deni joacain echia de copii de aici din sat .Pot sa spun ca e un noroc si faptul ca stam la tara(intr-un fel)si la casa ,in jurul casei are f. mult loc de joaca ,am putut de cand era mica fara frica s-o las afara .Cam asta e ,nu prea stiu ce sa va scriu despre ea e berbeaca si ea si ma bucur ca mie mi-au placut intotdeauna "berbecii" .
Magda draga da`chiar te-ai apucat serios de curatenie ,nu prea ai timp sa te plictisesti.Ce mai face fetita ta?Probabil te ajuta la curatenie,de varsta ei a fost Deni cand am zugravit in Romania si a fost santier la noi acasa ,a trebuit sa-i cumparam si ei spaclu sa razuiasca peretii si rol si acum mai pastram salopeta si tricoul cu carea lucrat ca nu a mai iesit varul din ele
Clau mai anunta-ne din cand in cand cum esti , ESTI OK?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Mai fetelor, la casa nu fac curatenie pt ca "hardughia" nu e ridicata in rosu, mai avem 1/3 din etaj si sa o acoperim.Acolo pun doar flori in curtea din fata si in gradina din spate unde va fi gazon cand ne mutam pun ridichi, rosii, ardei.
Curatenia o incep de maine, saptamana asta am fost super ocupata ca zilnic am ajuns acasa la 18-19 si ieri mi-am tinut ziua asa ca am umblat ca pe sarma.
De maine imi iau role in picioare.
Biuta la casa se delecteaza cu vase, basculanta si nicip.Nu poate alerga pe acolo ca e plin de scanduri cu cuie in ele, balastru, caramizi si alte cele.Anul trecut a si calcat intr-un cui de am facut 3 vaccinuri antitetanos.

Mergi la inceput