Fetele din USA, poftiti la o barfa! (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Da' mie tot nu mi-a spus cineva concret pe ce criterii se dau floricele si la cine? Camelia, crezi ca-i pt bebe? Veve ia sari matalutza ca esti moderator si stii mai multe ca noi. Acuma o tin si eu ca Guestus pe subectul celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Laura, primesti floricica atunci cand donezi ceva banuti in contul DC pentru operatia lui Cristi. a mai spus cineva aici.

Mergi la inceput

aici cu $500K iti iei mansion, nu casa. suntem amandoi handy, el cu secera si ciocanul :)), eu cu restul. mai prost stam cu timpul (adica el). va trebui sa mentinem ritmul de munca si dupa ce cumparam casa, ca planuim si bebe, deci cheltuielile se vor mari. eu abia astept luna iulie sa ne mutam, va trebui sa incepem cautarile concrete din aprilie. am mai fost noi asa pe coclauri in uichend, dar fara ganduri serioase, numai sa testam ce putem gasi in diferite zone care ne intereseaza. dupa cum ti-am zis, eu vreau pamant de g.cosbuc, el vrea piscina :))

stiu ca un criteriu important sunt scolile bune, numai ca eu n-am nici o idee cum sa aflu ce scoala e buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Fetelor dar repede scrietzi voi... o zi nu am intrat shi cand am venit ce sa vad, partea a 5-a.
Veve nastere ushoara shi un bb sanatos.
Despre gratare: Shi mie imi place sa fac pe cel cu carbuni ca are carnea gust mai bun.
Destre case: Cand sotzul shi-a cumparat casa (10 ani in urma) sa orientat dupa urmatoarele:scoli bune shi aproape, magazine alimentare in zona, parcuri prin apropiere, zona linishtita (putetzi intreba veci cum este zona, impushcaturi noaptea, batai pe strazi, conteaza mult sa fi intr-o zona de oameni cu cap pe umeri), loc mult in jurul casei, casa paraginita (scade pretzul shi o potzi renova la mai putzin... daca te pricepi in cate ceva o potzi face shi tu cu 2 -3 mexicani "el asha a facut shi a ieshit o casa super fatza de ce a fost"). Daca iei casa cu bani imprumutatzi cu dobanda mare potzi sa refinantzezi oricand la o dobanda mai mica si daca shti cum sa faci treaba asta faci shi acolo reduceri foarte bune.
Acuma am shi eu o intrebare: Voi folositzi un sapun anume, special pt spalarea fetzei, daca DA imi izcetzi shi mie, eu tot incerc pe ele shi nu stiu daca asta este bine.
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

'neatza americancelor!
Aida,multumesc.Ma gandeam eu ca nu o sa gasesc pe aici.Mai trag sperantze cu Cleomax.Poate stie ea ceva.
Gabbriela,sapun de fatza folosesc de la neutrogena si sunt multumita de el.
Mmmm,cafeaua e gata!Mai doreste cineva?
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

No ca si io mi-am savurat cafeaua lesinata decofeinizata cu voi!Ma asteptam la mai multa actiune!
Mn,certificatul l-am scos peste vreo luna cred,dar asta doar pt.ca bebe a fost in spital primele 3 luni si numai grija certificatului n-am avut-o;daca nu ma-nsel de la City Hall il poti scoate dupa o saptamana.
Mersi de urari,dragutelor!Nastere usoara o sa am oricum ca n-o sa misc nici un mujchiulet macar;mai vedem dupa...Cezariana o fac de nevoie (si veve tot cu cezariana s-a nascut)...cine-ti face aici cezariana asa de moft??Si io am sperante (biiineee ascunse) sa vina ghiocelu' mai devreme,da' nu mai devreme de marti cand vin ai mei s-o ia pe veve-n primire.Si la nume ne-am gandit dinainte de-a sti sigur ca-i baiat;nici prin cap nu mi-a trecut c-ar fi fetitza...a fost asa ca o premonitie....numai ca nu l-am spus nimanui...Nici parintilor macar!
O zi buna si senina cum o vad io pe geam acu'!!!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Unde-i dom-le condica aia ca va pun pe toate absente.Mai putin Veve care s-a semnat mai devreme.Io pic de somn ca iara mi-a facut fii-miu program si mi-a dat desteptarea la 6 a.m. Ce-o fi dom-le cu copii astia nu stiu si daca nu m-as chinui sa-i explic ca o sa-i para rau cand creste si n-o mai avea timp de somn.Asa ca io-s deja la cafeaua nr 2.
Veve, bucurate de ziua frumoasa ca la mine se pare ca va ploua.
Acu ma duc sa-mi iau niste retete de mititei ca mi o pofta de mor.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

maah, si ce se da daca semnam condica? :))
eu nu ma mai cafelesc de un an si ceva, sunt cu ciocolata cu lapte, biiig improvement, yeah baby :))

Mihaela, poti sa-l lasi pe ficioras la mine cateva zile ca eu n-am somn de nici o culoare noaptea, numa ziua-ca acum :))

Veve, deci tu mai ai un bebelas acasa? pfiuu, ce familie frumoasa! naste si tu cu noi online ca sa iti facem galerie de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by conchita

stiu ca un criteriu important sunt scolile bune, numai ca eu n-am nici o idee cum sa aflu ce scoala e buna

o sa iti trimit un mesaj pe PM cum poti sa vezi scorul la scolii, linkul nu este public de aceea o sa il trimit pe PM. Daca il mai vrea cineva da-ti un semn.

in rest pentru a lua o casa trebuie sa fii foarte foarte hotarita, si sa nu astepti pentru o oferta mai buna. Cum spunea laura la un moment dat...de casa care va fi a ta te vei indragosti si vei simti asta :).

sunt multe informati cum poti gasi o casa, o sa incerc sa le sistematize si sa ti le trimit.

no ca am semnat si eu condica,

o zi buna tuturor...trebe sa imi pun internet si in gradina..sa pot scrie si de acolo :)

pa,
mn

Mergi la inceput

Conchito mama, nu zi de 2 ori ca acu' il fac pachet si-i fac vant la tine.Si e smecher mare, ca daca il superi suna la 911 sa de-a raportu'(asta s-a intamplat acu vreo saptamana).Acu' ma duc sa ma joc cu masinutele.
Pupici si "si ia leitar"!

mihaelaH

Mergi la inceput