Fete din Austria ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 14
TORIA spune:
La hibernare aici e un frig de groaza nu stiu cand o sa mai vina si caldura,de azi se schimba ceasul o sa ne trezim cu o ora mai devremesa vad luni cum reactionez.La noi a fost azi chef de chef cu fetele si acum mai sint aici si danseaza sa le vezi cum isi misca funduletul pe mine ma pufnit risul si am plecat.Jan cu Analena sint printre ele dar mai mult incurca dar se distreaza toti la gramada.Babee cred ca azi are botezul asa ca si ea e la chef,Anto la cumparaturi restul nu mai stiu.Lore tu pe unde esti am citit ca o sa ai nunta in vara la Resita ce fain acolo sa vezi cheful la gugulani oameni de viata,sper ca o sa ne arati si noua pozele.O seara placuta va doresc la toate si sper ca va simtiti toate bine pe acolo pe unde sinteti acum.Catrinel si Daria la Romania duminica si noi va dorim concediu placut si sa aveti grija de voide la noi pentru voi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
carolada spune:
buna ,fetelor,
am fost ieri la circ,unul fara animale(au fost numai 2 catelusi,dar pe post de figuranti:)circul rusesc de stat,misto tare, am ras cu lacrimiacrobatii de tot felul si multe momente comice,exact pe gustul meu,a fost si un clown la vreo 70 de ani,oleg popov,a dat de el si la tv.a fost si o chestie cu motociclete,nu pot sa va povestesc,dar interesant.mai ales cand radeau copiii ,radeam si noi de rasul lor.
in rest toate bune,a fost si soare azi pe aici,sper sa vina odata primavara aia
o seara buna,
carolada
Cat spune:
Buna dimineata!
Am intrat si eu scurt sa va spun ca plec in 2 ore spre Romania, o sa incerc sa scriu si de acolo.
Aveti grija de voi toate si pregatiti-va de 1 Mai.
Al meu sotior a ajuns cu bine, m-a sunat pe la 8 si ceva, eu sunt total zapacita cu ora asta si nici n-am putut azi noapte, beau o si incerc sa-mi revin.
Ramaneti cu bine!
si de la noi,
Catrinel si Daria
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!La noi vine primavara si au iesit toti ca furnicile la munca,ce e si mai super e ca repara podul la noi-bine ca inca nu e bebe ca ar trebui sa plec si eu pe drumuri.
Fetelor inca in hibernare sau sunteti si voi furnicute!?
Pupici.
alexandra
alinah spune:
Fetelor, vine primvara??? Ati auzit ceva?? La noi a fost un frig, parca ieri s-a mai imblanzit un pic, azi n-am iesit din casa. Dar m-am saturat de cojoace
Anto, si eu la urma cu urarile de La multi ani pentru Deni, sa fie sanatoasa si fericita, iar tu o mamica mandra de ea
. Ei, cum ati petrecut??
Cat, drum bun la Romanica, sa ai vreme frumoasa si sa o tii numai in petreceri
Vad ca nu numai eu am fost lenesa, liniste totala pe aici, doar Alexa, care da tarcoale si nimic, cu nimeni, nici o barfa
Eu, dupa cum ma stiti, am luat-o de vineri cu , petrecere, nu gluma, am mancat ca scrofita si am ajuns pe la 2 (noaptea) acasica. Sambata am luat-o din nou din loc, sa facem turul magazinelor de mobila, pana ne-au somat sa parasim magazinul, nu de alta, dar vroiau si ei sa plece la casele lor . Dar am mai rezolvat un punct de pe lista noastra, avem bucatarie, super dotata si utilata, taman buna pentru Maria Sa, bucatarul sef!! Nu va uitati la mine, nu, nuuu! Sufletel se are bine cu polonicele si tigaile Eu doar le inegresc
Ieri la socri, reuniunea obisnuita de duminica, frati, surori, catei, purcei si ce mai exista in ograda omului...
Eeee, dar seara a fost numai a noastra, porumbei
Babee a avut sambata botezul lui Bubu, ! Phillip, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa fii fericit!
Amelia, sanatate lu' aia mica, poate e doar un fals pozitiv, eu zic sa repeti analizele...sa n-o indopi saracuta cu antibiotice degeaba. O sa treaca si asta, stii si tu cum e la cei mici, se lipesc infectiile de ei...ii vad mici si plapanzi. O sa fie bine!
Fetelor, va pe toate, fug, ca trebuie sa-mi fac tema la germana
Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Alina.
Babee spune:
va salut si eu fuga fuga, maine plec la Arad sa duc lumea si povestim miercuri multe..
va dau numai linkul cu pozicile de la albumul lui bebe Phillip:
http://community.webshots.com/album/129208765cWKzeh
pupici la toti si la toate
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Babee vazut pozele cu printisorul,sa-ti traiasca si sa aveti numai bucurii din partea lui.
Pupici la toate.
alexandra
TORIA spune:
Ma fetele pe mine ma f..te o lene in oase de nu mai pot dar vad ca si voi sinteti mai puturoase ca mine pai cei cu voi mai dragelor.Babee am vazut pozele tare cuminte a fost si e un dulce sa va traiasca si sa va bucurati de el si poate o sa dansam la nunta lui.Hai dati cu prezenta pina nu va astept la cotitura cu si atunci sa va vad.Alexandra cum a fost mai acasa cu nu ai scris nimic sau nu am vazut eu?Eu ma uit sa vad care mai intra pe forum si tot astept sa mai scrie ceva dar pustiu e pa aici.Ahhaaaaaaaaaaaa acum m-ia cazut fisa voi va-ti apuct sa vopsiti ouale deja sau pregatiti cozonaci pai ia spuneti mai fetele mele ce lucrati poate aruncati si aici la mine cu ceva retete ca pe astea am o boala de toate adun si rominesti si nemtesti asa ca scrieti eu sint numai ochi.Acum astept sa vad care are curajul prima.Catrinel ati ajuns cu bine acasa sa ne dai vesti.Eu sint pe faza.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI