Fete din Austria ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Fata mea mi-a zis ieri "Ame'ia" si-a repetat asta toata ziulica!
Mi-a zis chiar "Ame'ia, batze!", in traducere libera: "Amelia, vreau in bratze!".
Niciodata n-a sunat mai bine numele meu ca din gurita asta dulce! Am pupat-o de-am rupt-o!!
Azi trebuia sa mergem la spital sa-i faca analize, dar nu a sunat nenorocitul ala de ceas! Acum ramane pentru maine, dar mi-a cam dat planurile peste cap. Maine trebuie sa mergem si la vaccin.
Gabita, noi am fost la Wilhelminenspital. A fost OK si spitalul, si medicii. Si, da, suntem niste plimbarete!!! Mai ales maica-sa, dar o educa de bine si pe cea mica, nu scapa ea!
Va pup pe toate!
Amelia si Ana Maria.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

DENISE azi e ziua ta si noi iti dorim multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti in viata sa cresti mare si cumintesi sa nu te lasi la baieti da-le in gura pina la loc comandasi daca ai nevoie de ajutor sa ne spui.O zi frumoasa iti dorim alaturi de cei dragi

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

bune fetelor,

amelia draga ,fata ta iti zice amelia nu mama?
toria,mersi de intrebare,inca ma mai duc la scoala,ce vrei,omul cat traieste invata,nu?
babee,salutari mameibubu ce face?bine sanatos?
fetelor,e o vreme aicininge iara,dar nu mi place prea tare ca e flescaraie pe jos,cand am venit din ro era asa frumos soare si cald,primavara,ce mai ,imi cantau pasarelele (pe balcon,unde credeati? )la cursul de germana suntem langa cel gastronomic,asa ca din cand in cand ne mai lipim de cate ceva de papa,rulada de pastrav si alte minunice sa fac ca si asa s slaba,ma sufla vantul
alexa unde esti draga?

s aveti o zi buna,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

am uitat ceva:
LA MULTI ANI DENISA!

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

La multi ani ~ DENISA ~

AVEM POZE NOI
http://community.webshots.com/user/lisa_mica28

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

LA MULTI ANI, Denise!

Sa-ti traiasca fata, Anto si sa aibe noroc si sanatate!

,

Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

La multi ani,Denise,mult noroc si multe realizari in viata.
Fetelor am innebunit fara leptop,sper ca in seara asta sa se rezolve si sa functioneze pacostea sa pot si eu fi alaturi de voi in fiecare zi.Va pup dulce pe toate.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

A, e ziua lui Denise deci... Sa-ti traiasca, Anto! Ai o mandrete de fata si ne e dor de ea! Ii dorim si noi multa sanatate si realizari frumoase in viata, sa aiba parte de fericire si nenumarate bucurii alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI !

Pupicei multi, multi de tot de la noi!

Carolada, bineinteles ca Ana Maria imi zice "mama", nici nu vreau sa-mi imaginez ca ar putea sa-mi spuna altfel decat asa ... Decat ca a descoperit si ea ca-mi spune taica-sau "Amelia" si cred ca o distreaza sa-mi zica la fel . E la etapa in care repeta orice cuvant dupa noi si e tare dragalasa .

Despre noi, ce sa va spunem... mai vreti niste vesti "bune"?
Ca azi am fost cu puiul la pediatra si ne-a facut test de urina si i-a iesit ca are infectie urinara!! Plus hematii in urina... Eu una m-am saturat de bolile astea! Exact asta ne mai lipsea... Abia scapasem si noi de gandul la gradinita, la boli si la spital, cu toate necazurile prin care am trecut acolo, si-acum mai veni si-asta peste noi. Oare cand se mai termina toate stress-urile astea sa ne linistim si noi?!
Acum trebuie s-o indop 10 zile cu antibiotic (Biocef - cefalosporina), care e foarte tare si nu stiu daca sa mai astept pana luni, ca tot am asteptat atat, si sa mai mergem o data la spital sa repetam si acolo analiza. Ca doar cu testul asta rapid, nu stiu ce incredere sa am.
Asa contextul clinic ar fi: a facut acum 2 saptamani 3 zile febra; iar eu i-am dat in ultimul timp cu o crema recomandata din spital pentru sinechie labiala (avea labiile lipite printr-o pielita).
DAR azi i-a recoltat numai cativa stropi de urina, fara sa o dezinfecteze mai intai, statea cu saculetul ala pus de cateva ore. Asa ca daca imi indop fata cu antibiotic si de fapt ea sa n-aiba nimic?! Ca am mai si citit in carte ca testerele astea dau intre 7 si 64% (!!!) rezultate pozitive, procent care mi se pare enorm!...
Nu stiu daca avea sens sa va povestesc toata polologhia asta, dar m-am gandit ca poate aveti vreuna dintre voi vreun sfat.

Va pup dulce si va doresc un week-end placut!
Cu drag, Amelia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata!Intr-un sfarsit functioneaza leptopul si sunt foarte fericita.Pupici.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi

Un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc la toate

Mergi la inceput