tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Merci mult pt. raspunsuri!
Eu nu stiu unde auzisem ca cel mai bine ar fi sa mergi vara, cind e cald. O sa fiu atenta la prognoza meteo , am impresia ca anul asta vine mai repede caldura.

Ce bine-mi fac povestirile cu happy-end sau cu..-in the end
Poate mai apar si altele!!!!La cit mai multe!!!!!!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

WOW Licuta ce ma bucur, ce ma mai bucur sa aud de astfel de reusite! Imi inchipui ce bucurie e in sufletul tau. Cand aud de astfel de succese parca imi mai revin.
Ilenya si eu vreau sa merg la Sovata anul acesta, cat mai curand posibil. Poate nimerim in acelasi timp. Si eu cred ca tot singura o sa ajung (fara sot ca nu poate). Oricum nu pot pana in 15 mai. Din cate inteleg, e bine sa faci tratamentul in primele zile dupa ciclu. Intai tb. sa-mi vina pt. ca sunt tare dereglata si dr. spune sa astept, pt. moment, sa nu intervenim cu medicamente. Apoi tb sa repet HSG. Te tin la curent cu programul meu. Poti sa-mi spui, te rog, daca instilatiile au necesitat internare? Cred ca si eu tb. sa fac. Eu sper totusi sa rezolv cu Sovata dar iau in calcul toate posibilitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo24 spune:

Eu am fost la Sovata acum trei ani. Din pacate nu s-a lasat cu bb, in schimb mi-am rezolvat alte probleme. In urma unei stimulari cu Clostlbegyt, m-am ales cu un chist de care multa vreme n-am scapat. Pe urma facusem in repetate randuri anexita. Nu scapam nicicum de raceli si tot timpul simteam ca am ovare. Dupa Sovata am fost la un control si doctorul mi-a spus ca nu e nici urma de chist si tot de-atunci nu mai stiu ce e aia anexita.
Anul asta as vrea sa merg din nou la Sovata. Am mai multa incredere in astfel de tratamente, chiar daca nu intotdeauna rezultatele apar imediat.
Fetele care ati fost de curand, cum mai arata baza de tratament? Cand am fost eu erau cam darapanate toate.

Numai bine!
Dodo.

Mergi la inceput

Adelais, eu ma gandesc sa merg in luna mai, incepind cam de pe 10 mai (asta daca ciclul se mentine in termenele normale). Ar fi grozav daca ne-am intilni acolo pentru citeva zile.

Instilatiile au necesitat internare doar de forma, in sensul ca mi le facea dimineata, iar pe la prinz plecam acasa si reveneam a 2-a zi.
Tie cum ti-a iesit prima HSG? Acum cit timp ai facut-o si de ce o repeti acum? Poate iese bine si scapi macar de grija asta!

Dodo, ce fericita as fi daca s-ar rezolva si la mine chisturile, dar si anexita pe care se pare ca o am, plus trompitzele...ehe...sa-i fie calea deschisa lui BB asteptat! La tine ce probl. mai sunt acum? Iti doresc sa reusesti cit mai curind , cu/ fara Sovata!

Va pup,

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRINA spune:

Fetelor,
Multumesc din suflet pentru raspunsuri. Am sunat la Sovata (0265 570 517) si mi-a raspuns o doamna foarte draguta care a spus ca varianta cea mai ieftina este prin pensionari, dar trebuiesc platite procedurile (80.000 procedura. Nu stiu daca e bine pentru mine, dar am sa incerc si asa.La ultimele analize mi-a iesit Day 3 estradiol = 197, deci foarte mare, dublu cat val max. Nu stiu ce inseamna asta.

Multa bafta!
Depresiva de Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna
imi cer scuze ca am raspuns pana acum dar am avut o perioada forte grea la serviciu si nu am avut timp de nimic
eu sunt foarte multumita de Sovata. am fost acolo de trei ori .am ramas insarcinata de 2 ori dupa primele dati cand am fost(in luna urmatoare dar am pierdut sarcina).am fost si in martie 2003 dar nu stiam atunci ca am endometrioza si nu a mai functionat tr. cel putin pentru sarcina ca in rest m-am simntit foarte bine. am fost cu bilet de pensionari si nu am platit procedurile pentru ca am aranjat cu medicul de acolo. si zona estoarte frumoasa.am o prietena care nu are probleme si vrea sa mearga din nou doar pentru frumusetea locului(a mai fost odata cu mine).
bai in lac nu se fac decat in luna iulie,pentru ca care fac tratament pentru ca atunci apa are temperatura buna (este foarte calda)
de cate ori am sunat medicul sa-i spun ca ma duc de fiecare data mi-a zis ca era bine sa ma duc in luna iulie
poate ne intalnim acolo mi-ar face placere pentru ca si eu vreau sa mai merg odataanul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

imi cer scuze pentru greseli, am scris foarte repede
trebuie sa va spun ca fiecare bilet de pensionar are incluse proceduri,cel putin asa era pana anul trecut.

Mergi la inceput

Multumim pt raspunsuri Cornelia si sa stii ca nu e cazul sa te scuzi atit..
Acum, daca ai rezolvat endometrioza si mergi la Sovata poate sunt iarasi sanse sa apara BB.
Din pacate eu nu cred ca pot merge in iulie sau august pt a beneficia si de apa din lac, dar sper ca neajunsul asta sa nu influenteze negativ tratamentul cu celelalte proceduri. Tu cam cind ai vrea sa mergi acolo?

Fetelor, Codrina, cum se poate lua bilet pt pensionari, inclusiv pt tratament? Care e procedura? Mie mi-a trecut acu prim minte o chestie .. cum sa dea unui pensionar trimitere pt tratam. de infertilitate ? Serios, cum e?

Codrina, cred ca asa cum ti-a spus si Tia e necesara parerea dr. ginecolog si/sau endocrinolog, nu-ti face griji inainte sa vorbesti cu ei. Ar fi fost mai grav daca iesea FSH mare.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Fetelor! imi pare rau ca nu am revenit cu informatii despre tratamentul meu dar ... nu prea m-am tinut de el. Adica, ar fi trebuit sa repet tratamentul la inceputul anului acesta, si nu am facut-o.
Ar fi trebuit sa fac acupunctura o data pe luna si nu am mai facut-o din august anul trecut pentru ca tatal meu e la Cta si eu la Buc, iar in alt medic nu am avut incredere. Deci ... vesti proaste. Intr-un fel m-am cam impacat cu gandul si deocamdata sunt concentrata pe ceea ce pot eu sa fac pentru femeile care au avut norocul, fericirea sa fie viitoare mamici. Cred ca daca nu mi-as fi dorit atata un copil al meu nu as fi pus atata pasiune in proiectul acesta.

Oana Melinte-Moraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Ilenya multumesc mult pentru raspuns. Eu pana in 15 Mai, mai precis 16 ca-i luni, n-am cum sa ajung. Si eu as vrea sa ne intalnim. Oricum tb. intai sa-mi reglez menstruatia care n-a mai aparut (decat sub forma de pete) din 15 Jan. Daca nu apare o s-o fortez cumva.
Eu am facut HSG acum 3 ani. Rezultat: trompe permeabile, lungi si dupa unii medici, cu aderente.

Pupici si te tin la curent...
A

Mergi la inceput