o iau razna

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luiza, nu te panica degeaba!!!!
Stressul e mai rau ca orice.
Pupici multi lui Alex!!1 Stii ca si eu imi fac probleme ca Sofia e super mica, dar doctorita mi-a zis s-o las in pace.Sper sa aiba dreptate....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Medicul legist a zis ca baietelul a facut comotie cerebrala in somn. Si ca avea inima slabita....din cauza asta a murit :((((((

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

Tot wekendul m-am gandit la sarmanul baietel si familia lui,si asteptam cu sufletul la gura raspunsul tau!offf
Dumzeu sa-l odihneasca in pace si sa aline sufletele sfasiate a bietilor parinti!

"Copilul nu datoreaza parintilor viata ci cresterea"
Adina si bb Rares Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cum naiba are un copil inima slabita? si comotie cerebrala? cum depistezi asa ceva? sunt ceva simtome?parintii aveau ceva? a mai avut probleme?

Luizache deci ce are capul cu lungimea piciorului nu o sa pricep in veci. Stai calm si mergi cu Alexutzu la ortoped. Pesamosca e batran dar e o somitate. eu cu maria am fost la Dr. jianu pt piciorusul talvalg si mi-a placut mult de el.

Mergi la inceput

Am fost la Budimex la dr. Brunei (sau burnei). Faza e ca e congernital, trebuie sa poarte de acum incolo pantofi cu talpa mai groasa la stangul. Diferenta e de 2 cm. Acum sunt ok....dar cand o sa il vad incaltat cu ghete ortopedice cred ca o sannebunesc.A...costa 2 meleoane lei..perekea.
Si acum am aflat...are si stafilococ auriu in gat si nas...Alex :))pfffui

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Aidi mai Luiza ca mi se rupe sufletul nu alta de ce zici Nu se poate face nimic? Poate vreo operatie mai tirziu sa fie piciorusele egale... Stafilococul ala o sa treca desi poate fi rezistent la antibiotice, dar asta nu e un capat de lume, bine ca ai descoperit acum. Pupici si sa fii tare pentru Alexutzu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Am fost la Budimex la dr. Brunei (sau burnei). Faza e ca e congernital, trebuie sa poarte de acum incolo pantofi cu talpa mai groasa la stangul. Diferenta e de 2 cm. Acum sunt ok....dar cand o sa il vad incaltat cu ghete ortopedice cred ca o sannebunesc.A...costa 2 meleoane lei..perekea.
Si acum am aflat...are si stafilococ auriu in gat si nas...Alex :))pfffui

Luizax - karkotash shef!

Luiza, baietelul unei cunostinte a fost operat acum trei saptamini de dr. Burnei( e prima operatzie pentru pusti). A purtat ghetutza de foarte mic, diferentza fiinda mult mai mare la el si cu alte probleme mult mai grave la picior ( urmeaza inca o operatie si pentru ai implanta o proteza). Se pare ca e un medic bun si foarte de treaba.
Ieri am vorbit cu bunicul pustiului si am intrebat la ce medic au fost, cum este etc gindindu-ma la Alex cel Voinic al tau.
Sanatate multa !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Luiza eu iti urez multa sanatate la baietel, tie iti urez multa putere si speranta, ca fara speranta nu s-ar putea trai.
Crede-ma ca stiu ce simti, am avut si eu probleme cu baietelul meu, de alta natura nu cele pe care le ai tu, si cum am mai spus, orice problema se rezolva in timp.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Luizax, hai sa-ti zic eu ceva. Sotul meu, Sebastian, cand avea vreo 12 ani si-a rupt un picior ca lumea de tot, de atat cam 2 ani in operatii, gips, etc. Piciorul operat nu a mai crescut, iar cel sanatos, da. I-au facut radiografii, si nu mai stiu ce alte examinari, si apoi i-au bagat ceva in genunchiul piciorului sanatos, sa opreasca cresterea, au lasat celalalt picior sa creasca, si tot asa, 2 ani, pana avea iar picioarele egale. Daca s-a putut face asta acum 18 ani in Olanda, ar trebui sa se faca si in Romania. Intereseaza-te.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

....interesant. Eu ma gandeam: kiar nu exista vreo varianta sa stimulezi intr-un fel cresterea pe piciorul mai scurt?? Adica...singura varianta daca nu se micsoreaza diferenta e operatia?? Operatia adica: bagat nijte tije si cu shuruburi afara...de care trebuie sa rotesc eu periodic? huh..nici nu vreau sa ma gandesc.
Alta keste: stafilococu asta auriu...in afara de mucinei si sforaieli...mai face ceva?

quote:
Originally posted by ancuta06

Luizax, hai sa-ti zic eu ceva. Sotul meu, Sebastian, cand avea vreo 12 ani si-a rupt un picior ca lumea de tot, de atat cam 2 ani in operatii, gips, etc. Piciorul operat nu a mai crescut, iar cel sanatos, da. I-au facut radiografii, si nu mai stiu ce alte examinari, si apoi i-au bagat ceva in genunchiul piciorului sanatos, sa opreasca cresterea, au lasat celalalt picior sa creasca, si tot asa, 2 ani, pana avea iar picioarele egale. Daca s-a putut face asta acum 18 ani in Olanda, ar trebui sa se faca si in Romania. Intereseaza-te.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput