o iau razna

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

luiza, primul lucru cand auzim de o asa tragedie este sa ne uitam la copilul nostru si sa vedem ce ar putea avea in comun cu celalalt care nu mai este, si sa-l cautam si in fund poate-poate ii gasim ceva in comun, in ideea ca l-am gasit si il tratam. Eu cel putin asa am facut cand am auzit de bebelul unei vecine cu care mai stateam de vorba, eram insarcinate amandoua cam in aceeasi luna. Bebelu ei s-a nascut prematur si s-a dus... Eu eram inca cu burta mare. Am intrebat ce s-a intamplat, a ridicat ceva greu (eu cu andra in brate!), a racit ( eram deja in iarna si ma cam falfaiam fara ciorapi pe sub pantaloni) si cate si mai cate... toate chestiile care mie mi se parea ca le fac zilnic.
E cumplit dar asta e. Sunt 2 cazuri diferite, sincera sa fiu nu am nici o informatie despre asa ceva dar nu cred ca a fost numai asta. Nu se poate sa fie numai asta. Asa ca linisteste-te si uita-te la Alexutu tau ce frumos e, incercati sa rezolvati problemuta cu piciorul si da-ne vesti bune!
Pupici de la Andruta!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Luizax, Pesamosca ce a zis ?
Am inteles ca e cel mai bun, asa-i ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Luiza,te rog nu te speria!Eu nu cred ca acesta este motivul pt. care a murit saracul baietel
Nepotelul meu este intr-o situatie asemanatoare,de fapt chiar mai grava,la el este problema la mina dreapta,o are mai scurta cu 10cm si ii lipseste si unul din oase,nu stiu caresi are doar 3 degetele,insa este un copil sanatos nu are nimic altceva,a fost la enjdemii de doctori,inclusiv pesamosca si altii,americani,care le-au spus ca totul este ok.
Stai linistita,o sa vezi ca totul o sa fie bine!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Luiza, mama, si eu zic sa nu te sperii si sa nu te framinti inutil, pana nu stii toate datele, ce alte probleme a avut baietelul care s-a prapadit, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Dupa ce am citit mesajul tau mai devreme, i-am scris un email unui prieten de aici, din Germania, care este neurochirurg; i-am scris ce te framinta si l-am rugat sa isi dea si el cu parerea; problema este ca e un tip foarte ocupat si nu stiu cand o sa-mi raspunda; o sa incerc sa il sun diseara daca nu imi raspunde pana atunci.

Hai curaj !

Cu drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Luizax-ule, stay calm!
Nu te panica, nu duce la nimic bun si nu cred in ruptul capului ca picioarele au ceva cu neurologicul.
Pâna la urma ai fost la Pesamosca sau nu? Daca nu, fara sa promit, pot sa incerc o intrare la el. Dupa toate cele pe care le-am auzit despre el, este de departe cel mai bun. Da-mi un PM.
Ai credinta in Dumnezeu si capu' sus.

Anamaria si bb Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Nu am fost inca la budimex. Am intrare. Cel mai probabil o sa ma duc saptamana viitoare.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Luizax nu-ti mai face atitea griji!
Sigur daca vei ajunge la dr. Pesamosca te va linisti in totalitate! Iti recomand acest doctor cu toata increderea! Am fost si eu operata acum 20 de ani (aveam 14 ani) si are o "MINA DE AUR! "

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Luiza,

nu te innebuni degeaba!!!
Sotul meu are o verisoarä care a avut toatä viata ei aceeasi problemä...acum este märitatä, are o fatä de 18 ani si mai este si desteaptä foc!!!
Nu väd nici o legäturä intr-un caz de genul ästa...sint 2 chestii separate!!
Am väzut la TV mai de mult cä problema unui picior mai scurt, nu ar mai fi o problemä...dacä nu mä insel, se face o operatie, in urma cäreia se lungeste piciorul cu 3 cm ( sau poate era numai 1 cm...nu mai sint sigurä ). Era un caz mai grav, unde diferenta dintre picioare era mult mai mare...acolo erau necesare mai multe operatii, la un anumit interval de timp.
La copii este si mai usor, deoarece oasele se vindecä mult mai repede ca la adulti.
Iti inteleg grija, dar eu zic cä nu este cazul sä-ti pierzi cumpätul!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Acum esti impresionata si speriata de eveniment .linistestete fumeaza o tigare si in timpul asta mediteaza :nu poti sa mori pentru ca ai un picior mai scurt .Bietu copil avea sigur cu totul alceva .
Si eu am vazut un reportaj la tv .se pun niste tije (pe exteriorul piciorului) core forteaza intinderea osului si se cistiga cm buni .Succes
Mirela si Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Luiza, aduna-te si fruntea sus, desi nu-s o persoana avizata, am convingerea ca problema lu' Alex n-are nici in clin nici in maneca cu neurologia, cel putin alunga-ti ideile astea si asteapta rezultatul consultatiei la Budimex. Am vazut si eu o multime de cazuri rezolvate, si chiar cunosc persoane care sunt adulti normal dezvoltati in rest, chiar daca au cativa cm lipsa la un picior, ceea ce in zilele noastre cred ca nu mai e problema nerezolvabila pt medici!!!
Nu uita, eu si picii mei va tinem pumnii, anunta-ne ce vor spune medicii de la Budimex!

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput