Eu cand am incercat sa le pictez cu ceara obisnuita...cand le-am bagat in vopsea fierbinte ceara s-a topit si n-a mai ramas nimic :(((. A......in apa in care fierb ouale se pune sare ca sa nu se crape.
Luizax - karkotash shef!
Luizax...a mea vopseaua se face calduta nu fierbinte...mie mi-au iesit ouale foarte frumoase(am incercat 5 oua si au iesit cu ceara nemaipomenite.....o sa pun poate de paste pozele.)don't worry....be happy.mona78
Ah, fetelor, ouale mele sunt dupa cum urmeaza: vopsite cu o vopsea evident de proasta calitate din moment ce au iesit colorate neuniform (mai puneti si silinta de a le vopsi in ciorap cu modele de funze cipriote!), iar mai apoi vopsite cu vopsea acrilica rosie si cu pensula, ca nu degeaba ma dau mare talent la pictat. Concluzie: niciodata nu imi vor iesi ca acasa la mama, dar macar le-am vopsit eu .
Va pup,
scarmanus
N-am vopsele de oua asa ca multumesc tuturor celor care au dat indicatii pentru culorile naturale.
Am umblat un cartier intreg in cautare de ceapa rosie... si pana la urma am gasit afine.
Altele zau ori is tampita ori aici nu se gasesc sau nu stiu eu unde sa caut.
Tineti-mi pumnii. Sper sa mearga.