Dar barbatii "balanta"?
m-am uitat pe lista de subiecte si am vazut ca lipseste unul: cel al barbatilor balanta. sa lipseasca ei cu desavarsire din categoria soti/logodnici/parteneri?
marcela si margeluta din burtica - DPN 5 septembrie
Raspunsuri
Corina spune:
Pa hai sa incep eu,ca al meu e balanta!!!
E drept ca atunci cind ne-am cunoscut,imi scria poezii si scrisori de dragoste,cum nu primisem niciodata inainte
Este un tata bun si tandru,dar si sever in acelasi timp.
Nu e zgircit,imi aduce flori citeodata,eu sint cea care se ocupa de cont,dar in acelasi timp e cicalitor ca o soacra si prea perfectionist!!
Cam asta ar fi sotul meu balanta!!
Va pup si astept sa vad cum sint ceilalti!!!
Corina si Anna nazdravana!!
liviu`s spune:
Eu sunt balanta, dar nu pot spune nimic despre mine, pentru ca veti spune ca ma laud.
A_Iulia spune:
Sotul meu e balanta!
Cred ca zodie mai buna nu exista...ma felicit ca l-am gasit!
Este foarte familist, "isi da si camasa de pe el" sa-i ajute pe altii cand au nevoie, este iubit de toata lumea care-l cunoaste...foarte prietenos, stie sa faca surprize frumoase...
Ca tata - deocamdata e topit dupa fetita. Eu nu mi-l pot inchipui sever cu fi-sa, dar avem experienta de doar 5 zile.
Ca sot - lasa tot deoparte daca e nevoie (familia lui sunt eu, pe maica-sa o pune la punct ceva de speriat!)
Si cum spunea Corina: cand ne-am cunoscut, puteai sa juri ca isi da si viata pentru mine, asa era de indragostit!
Bile negre: cam fricos de "ziua de maine" ("hai sa strangem cat putem acum ca nu se stie mai incolo"); cam reticent la schimbari (ex job), nu e convins ca poate face fata desi pana acum a urcat spectaculos...
Toata lauda pentru asa o zodie! (si sot!)Cum sa nu-l iubesti?
Adina+ bebita Olivia Karla
cl spune:
Si al meu sotior este balanta. Corina, , si mie imi facea versuri si imi recita versuri cand ne-am cunoscut, mai ales din Eminescu, iar eu cu greu ma abtineam sa nu-i spun ca preferatul meu e Toparceanu . Este o fire romantica si visatoare (opusul meu). Si ne-a apropiat foarte mult Dostoievsky cu romanul lui "Idiotul" (cand am auzit ce "mare fotbalist" il citeste..., dar vorba sotiorului meu, mai trebuie sa-l si priceapa ). Este chiar prea perfectionist, este un sufletist si un milos, iar la capitolul bile negre ii dau dreptate Adinei: cam fricos la ziua de maine si la tot ce este nou, ce presupune schimbare (eu ii mai spun si "drobul de sare" uneori). Si este exact ca o blanta, trece destul de usor de la pesimism la optimism si invers. Noroc cu mine, ca sunt de un optimism molipsitor (sic, ca ma laud). Tine mult la familie si la parintii lui, iar dupa Alex e innebunit.
Liviu's, nu mai fi modest si treci si fa-ti o autocaracterizare, sa vedem si noi .
Pupici,
Claudia
Calatorul spune:
si eu sunt un tatic balanta cu 2 fetite (4 si 9 ani)
ce sa zic, le am pe toate din cele scrise mai sus...
va salut pe toti
mihuletu spune:
Bun venit calatorule, lung popas o sa faci la Desprecopii.
si al meu din dotare e tot balanta. perfectionist si critic, iubitor al adevarului, sa te fereasca Doamne - Doamne sa-i ceri parerea despre ceva ca-ti spune ce gandeste fara menajamente, in numele adevarului. gurita lui - mai ceva ca gura soacrei cand te prinde cu ocaua mica, noroc ca-i trece repede. In conflictele dintre mine si parintii lui sau dintre parintii lui nu e niciodata partinitor, e la fel, soldatul adevarului. Insa e teribil de jucaus, foarte spontan si vesel, intotdeauna nou (in 6 ani de cand suntem impreuna nu m-am plictisit niciodata langa el), extrem de inteligent, autodidact si la curent cu tot ce misuna nou in domeniul in care lucreaza, deocamdata tata incepator dar am impresia ca nu o sa-l poata duce asta mica cu zaharelul si o sa fie un tata drept si nitel sever, daca o sa trebuiasca. Necazul e ca sta extrem de prost cu rabdarea si are pretentia ca daca ti-a spus ceva despre ceva/cineva, ti-a spus pana la sfarsitul vietii, sa nu cumva sa-l mai intrebi odata despre acelasi lucru. Bun familist, extrem de dependent de familia lui noua (nu de parintii lui), nu mai poate trai decat cu noi, fetele lui, alaturi.
Ce barbati balanta mai stiti? La categoria asta ar intra Tim Robbins, Vigo Mortensen, Guy Pearce...
www.sara.haihui.ro
helbi spune:
draga mihuletu,
de acord cu tot ce ai scris mai putin: nu are rabdare cu propriul copil si......dupa citiva ani de "miere" a decis ca e mai interesant chatul si viatza libertina si apoi......divortul:-(
Si apropos de divort....stiu inca 2 barbati balanta.....ambii la a doua casatorie:-(
Sa de-a Domnul ca la altii sa fie bine, mie mi-a ajuns o BALANTA pt tot restul vietii:-(!!!
Ralu
babirusa spune:
Si sotul meu e balanta , si fratele si tatal meu tot balantoi sunt...deci nu e ceva nou
vrabiuta spune:
dragelor si dragilor,
daca tot am deschis subiectul, hai sa scriu si eu despre balantele din viata mea.
prima balanta care mi-a aparut un cale a fost un el frumos, destept, cu un zambet cuceritor si declaratii inflacarate de dragoste. si cam atat. caci dincolo de vorbe si imagine nu era nimic.
a doua balanta - complet diferita de prima: intelegator, atent, tandru, responsabil, familist.
eu am putut sa trag o singura concluzie - ca atunci cand isi gasesc femeia potrivita, barbatii balanta sunt un excelent partener de viata.
voi ce ziceti?
marcela si margeluta din burtica - DPN 5 septembrie