imi pare rau draga helbi ca ai fost dezamagita de un barbat balanta. nu cred insa ca exista barbati perfecti, fiecare zodie are calitatile si defectele ei. un barbat perfect pentru o femeie e total nepotrivit pentru alta si tot asa, la fel se poate intampla si in cazul femeilor. de aia se spune ca toata viata ne cautam jumatatea cu care sa alcatuim un intreg. e pacat ca dupa o perioada buna apare o dezamagire crunta, probabil o sa vina si timpul cand o sa apreciezi zilele bune si unicitatea clipelor petrecute alaturi de el si o sa uiti dezamagirea, desi un divort lasa un gol mai mare decat o despartire de un prieten. sper sa-ti regasesti cat de curand fericirea alaturi de altcineva.
am mai uitat sa pomenesc de simtul umorului la balantele pe care le-am intalnit. foarte dezvolat.
si balante autohtone: Florian Pittis, Adrian Pintea.
www.sara.haihui.ro
draga mihuletu, de apreciat am apreciat zilele bune si clipele minunate petrecute impreuna. Am luptat sa-l aduc inapoi, dar e un "capos" si nu mai vrea. Ca asa VREA el.......!!! Nu stiu altii daca sunt asa, dar mi se pare egoist. Se gindeste numai la el, nu7 conteaza ca lasa in urma lui o femeie dezamagita, care a invcestit in casnicia asta tot ce a avut mai bun, dar si un copil care nu intelege de ce tati nu mai vrea sa stea cu noi:-(
Sper sa ai dreptate, si intr-o buna zi sa "iasa soarele si pe strada noastra":-)!
Ralu