La France (3)
Raspunsuri - Pagina 8
piatra lunii spune:
Chatonel, eu stau in Fronton, la vreo 30 km de Toulouse,cred, inspre Mauntauban, zona Verdun sur Garonne, Grenade, Grisolle (ca stiu de cand cautam casa).... ai o harta la indemana? Sau de vrei, iti trimit un pm cu nr meu de tel,sau imi trimiti tu, cu nr tau de tel sa vorbim asa? Vezi c-am pomenit si de un restaurant mai sus, da' in Blagnac.
oLo spune:
Offf, netu' asta... scrii, scrii, si pagina urmatoare se buleste... si pierzi tot ce-ai scris
Reiau:
fetelor, lamuriti-ma si pe mine care-i faza cu Blagnac si Toulouse. Ca iaca io fac programe pt primaria din Tuluz, si de fiecare data tre' sa testez daca nu-i vorba de Blaniac, de mi s-a urat de atatea teste
Acu, sa trecem la lucruri serioase. Eu am bagat de seama ca ne place sa vorbim de intalneala, dar intalneala efectiva e cam evitata. Nu stiu din ce motive ...
Saptamana trecuta, am lansat un apel de intalneala la Versailles. Nu prea s-a imbulzit lumea... Noi totusi am fost cu si ne-am intalnit cu Blue77 . Ne-am plimbat, am vazut lebede si cana (adica ratze), am facut
Numai ca trebuie sa astept sa repare conjoantu' ordinatorul, ca sa vi le pot arata si voua.
Urmatoarea intalneala, va fi, la propunerea lui Blue77 , in Parc de Sceaux, la un picnic . Mai ramane de stabilit data (de preferinta intr-o duminica). Cine vine, e binevenit, cine nu, are de pierdut!
O saptamana excelenta,
Mih
oLo spune:
quote:
Originally posted by ralu
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult timp la rubrica asta, dar v-am citit in fiecare zi. Am o intrebare pentru oLo: Care sunt exercitile prenatale pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea o nastere usoara (stiu ca tu, al doilea copil, l-ai nascut acasa si foarte usor)? Te intreb asta pentru ca eu la prima nastere m-am rupt destul de rau si nu as mai vrea sa trec prin chestia asta!!! Te pup si-ti multumesc anticipat!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (26 saptamani)
Draga Ralu,
Eu, pentru a doua sarcina n-am mai facut nici un exercitiu prenatal. Ca nu mai aveam timp. Pentru prima sarcina am fost la maternitate, la sedintele cu Sage-Femme. Eu am nascut acasa, ca n-au venit pompierii la timp (cred ca nimerisera intr-un bouchon ceva...). Poti sa faci plimbari lungi (daca starea se sanatate ti-o permite), sa te joci cu Ioana, sa urci si sa cobori scari samd. Repet, n-am facut nimic special ca sa nasc asa de usor, dar cred ca activitatea intensa pe care o aveam m-a ajutat mult.
Pupici si nastere usoara!
Mihaela
chatonel spune:
Olo, nu te-am inteles ce problema ai cu Blagnac (care e un orasel micut, in care e si aeroportul) si cu Toulouse, daca poti fi mai explicita??? !!!
Piatra, Fronton nu e departe, daca vrei pot veni sa te iau de-acasa si te aduc dupa ce terminam.
Pt copii am intrebat pe la colegi, cica sa mergi la Ikea - e una la Roc, tot pe-aici, pe linga mine, sau la But, Confo etc.
Magazinute mai mici sint prin zona , si ele.
Daca esti in forma si simti ca esti in stare sa umbli haihui, te pot lua de dimi- pe la 10.00, mergem pe la magazine mai intii si apoi ne dam intilnire cu fetele, pe la ora 13.00...
Toulouse, la ville rose
oLo spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Olo, nu te-am inteles ce problema ai cu Blagnac (care e un orasel micut, in care e si aeroportul) si cu Toulouse, daca poti fi mai explicita??? !!!
Chatonel,
nici o pb... ma amuzam si io ;)
Adica ma itrebam de ce o fi asa de important Blagnacul incat sa fie gerat de primaria din Toulouse. Si de ce numai Blagnacul. De ce nu si alte orase. Dar daca zici ca acolo-i aeroportul , poate asta-i motivul.
Pupici,
Mihaela
chatonel spune:
aaaaaaaaaaaaaa, faceai misto deci :) ;)
Da, e aeroport Balgnac, de-asta e important. Si nu e singurul oras care e gerat de primaria din T-lse, sint mai multe: Cugnaux, Portet, Tournefeuille etc...
Toulouse, la ville rose
andiaroro spune:
in 14,15,16 martie in Franta e Printemps du Cinéma si la toate cinematografele pretul unui bilet este de 3.50 euro.
http://www.printempsducinema.com/
Distractie placuta!
ana
piatra lunii spune:
Chatonel, cat de departe esti de mine deci? (in km, sau timp, sau cum vrei)
deci ne intalnim cand,weekendul asta? Unde?
maine mergem nitel in Mauntauban, si daca acolo nu gasim ce cautam, iti spun ,daca sa bantuim impreuna pe la cumparaturi :)))
delphin spune:
Sa o iau incet, sa nu uit!Deci: Chatonel, sa inteleg ca intalnirea este de preferat fara barbati si fara copii? Poare fara barbat reusec cumva, dar fara copil, nu stiu.Al meu om de pe 26 martie pana pe 2 aprilie nu este, daca intalnirea este prevazuta in aceasta perioada, fara copil nu pot. ideea cu resto nu este rea. Pietricica, uitasem ieri, despre mobilier, conteaza foarte mult bugetul de care dispui si visurile tale pt. camera bb-ului. Ikea nu este rau, au site internet www.ikea.fr, si cautice crezi ca-ti trebuie sau iti faci o idee. ar mai fii: www.bebe9.fr sau com, dar cel mai bine baga in motorul tau de recherche puericulture si vei avea o multime de site-uri ca sa-ti faci o idee si de preturi.
chatonel spune:
delphin, intilnirea nu e de preferat nicicum :) Eu o sa fiu singura pt ca al meu motan lucreaza in week-end (in fiecare week-end) si copii nu am, iar ciinele nu il iau :) Pietricica am inteles ca prefera ea sa vina fara sot- am vazut ca se gindea sa ii spuna sa o parcheze la intilnire si apoi sa o ia la plecare, iar pe bébé nu il poate lasa acasa deocamdata, asa ca... il va lua. Tu faci cum vrei, insa daca motanul tau va fi singur, probabil ca se va plictisi- nu-i bai, ia-i un rebus ceva, o carte de citit :) )si daca il iei pe sot, bineinteles ca il iei si pe copil, nu?
Piatra lunii, eu stau la 30km de tine, poate 35. Cugnaux e la iesirea sud-vest din Toulouse.
Toulouse, la ville rose