Unde sunt musulmancele mele?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Maryam,imi pare nespus de rau.Dar nu trebuie sa te simti vinovata.E usor sa dai sfaturi...dar gindeste-te ca Allah stie ce este in sufletul tau,stie ce simti,stie cit te doare.Sa te ajute Preabunul sa treci peste durere si sa va daruiasca un alt sufletel sanatos .
Valentina draga,inca mai bintui prin JaponiaLa Romanika poate ajungem prin iulie,trag nadejde ca ursul de coada
Te pup si o sa-ti dau de veste cind ajung
Dodo ce faci?Cum te simti ,voinica ,sanatoasa??si sa ti se implineasca cele mai arzatoare dorinte,cit mai repede
Catan ,sanatate lui compi si la piticiVa pup pe toate si pe nazdravani,am fugit
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Va multumesc pentru tot, pentru incurajarile voastre, pentru sprijin, pentru tot...nimic nu mai e la fel, casa mea chiar, nu mai arata la fel, nu mai vreau decat, daca as putea, sa uit , dar nu e posibil, asa ca iau cu mine gandurile , ma trezesc cu ele, imi imaginez, ma blamez, plang, apoi ma gandesc la toti ai mei, nimeni nu intelege, cpoiii cel mai putin, dar am sa lupt de dragul tuturor sa trec peste asta.Deocamdata e greu...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

O sa treaca, fii linistita, timpul vindeca ranile...Totul s-a petrecut prea repede, ca si la mine, dealtfel, nu am avut timp de gindire, evenimentele au fost rapide si poate a fost mai bine asa...O sa-ti ia ceva timp, stiu, dar o sa vezi ca va fi bine! Daca e sa fie , va fi! asa spune in Coran, Allah spune:"Fii!", si va fi! Nu mai fi trista!

Mergi la inceput

Intr-adevar , afost totul prea repede, parca nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat tragedia asta...acum, Al hamdu ALLAH ma simt fizic , mult mai bine, incep sa-mi revin, psihic insa, lupt din rasputeri cu mine insami, cu gandurile si pentru toti ceilalti vreau din suflet sa trec peste asta, pentru ei, pentru mine, p[entru tot...
Azi m-am trezit dimineata, am urmat ritualul nostru zilnic de mancarica, spalari, etc...si cand sa ies pe usa, m-am intors, mi-am pus hijab, m-am uitat in oglinda si-am plecat.Poat4e ca am trecut prin asta nu intamplator, poateca ALLAH mi-a trimis un semn, sau poate ca era timpul..., sau cine stie...de acum sunt cu hijab.

maryam

Mergi la inceput

Maryam ,mi-au dat lacrimile.Curaj ,fruntea sus!

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Moubarak il hijeb.Multa putere si in continuare .Sa fi sanatoasa si mult noroc ptr tine si familia ta.Pupici tie si celor mici.Hannen te pupicim mult .Computerul meu nu mai e bolnav ca l-am deparazitat.Va pupam pe toate .

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Maryam, imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat cu tine si cu copilasul tau. Doare acum tare, maine va durea mai putin, poimaine si mai putin... dar nu va trece de tot, va ramane o cicatrice in sufletul tau si toata viata vei purta in suflet,numai tu, nu si cei din jurul tau, regretul pentru ceea ce s-a intamplat. Nu iti spun ca Domnul (al meu sau al tau, n-are importanta, eu zic ca este doar unul, dar cu mai multe nume) a vrut asa, pentru ca a avut un plan anume.... nu iti spun ca a fost natura, care le stie mai bine decat noi, iti spun doar ca nu exista raspuns la "de ce?" si iti spun doar ca vei fi in stare sa treci peste asta daca nu pentru tine, atunci pentru copii tai. Si daca cineva iti va spune sa nu-l jelesti pe copilul tau dus la ceruri, sa le spui drept in fata ca nu au pic de bun simt si respect, si ca ar trebui si ei sa treaca macar odata prin asa ceva pentru a putea intelege dimensiunea tragediei si neputinta pe care tu, mama - care ar fi trebuit sa fii capabila sa il aperi de orice rau - o simti acum. Nu te mai invinui, jeleste atunci cand iti vine si strange-ti copii in brate. Mergi mai departe!

Domnul sa te ocroteasca!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet, cu durere pentru ceea ce s-a petrecut, insa cu o mare bucurie pentru cuvintele voastre atat de bune, de blande...caro, ce sa zic, parca ar fi vorbit inima mea, iti sunt indatorata cu multe, multe multumiri...voua tuturor prietenelor mele dragi va sunt...
A trecut, dar n-a trecut, este o obisnuinta inerenta ceea ce simt acum, insa cred ca asa a fost sa fie si nu pot decat sa-mi strang cu mai mult drag puii la piept, poate mi-se pare, dar si ei sunt altfel, parca zilele astea au fost asa, cumva protectori cu mine, nu a zis unul nici pas, desi habar n-au ce s-a intampla, dar sunt si ei niste omuleti cu sentimente, trairi, premonitii, ca noi toti, nu?
Va imbratisez cu drag...cu mare drag.

maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Sa stii ca asa e, copiii percep starile sufletesti fara sa inteleaga prea multe..Asta am observat si eu, cind am iesit din spital si l-am luat de la femeia la care a stat peste noapte, avea o privire asa de cercetatoare, de parca citea in sufletul meu ca intr-o carte, s-a ghemuit la pieptul meu de parca dorea sa ma consoleze, ca mi-au dat lacrimile instantaneu, si chiar acum, dupa atit timp, simt ca mi se umezesc ochii cind imi amintesc...
In fine, ce-a fost a trecut, nu usor, dar ce sa-i faci..nasib...E bine ca incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca totul a fost predestinat si incerci sa gasesti consolare, asta te ajuta sa mergi mai departe, azi un pas, miine altul si tot asa...Numai de bine sa auzim, ca de rele ne-am saturat!

Mergi la inceput

Fetele ce mai faceti?Sper ca sunteti bine ,sanatoase .Imi zicea cineva ca va ocolescnu,nu,cum sa fac asa ceva ,numai ca nu prea am timp la dispozitie pt net.Cred ca vara aceasta va fi cam "zbuciumata".Calatorii pe ici pe colo ,multe altele.Imi vine sa rid,era sa zic ca vine toamna si ne asezam la cuiburi dar uitam ca vine cu bbSa vedeti atunci timp liber pe mine.Oricum o sa fac tot posibilul sa va vizitez,nu scapati asa usor de mine
Va pup dulce pe toate
Nicole&Amira

Mergi la inceput