Oltencele, poftiti la povesti(2)
Raspunsuri - Pagina 6
maaria spune:
vad ca am monopolizat discutia, hihihi
chatonel, facea bine. a iesit la pensie in toamna si ultima data cand am vazut-o (in piata hehehe) era f vioaie. si m-a recunoscut, asta mi-a placut cel mai mult. altfel, s-a cam ingrasat (varsta ...) si parca a imbatanit.
altfel tu cu ce te mai lauzi? cum petreci weekendul? si la voi e frig si innourat ca aici? ca mie tare rau imi e de cand cu vremea asta fara soare:((
chatonel spune:
aici ploua marunt de ieri seara :( M-am saturat de stat in casa, dar.. unde sa ma plimb? Am fost adineauri pe la magazine, am mai luat cite un cadou pt cei din ro - ma pregatesc de plecare, s-ar putea sa fie mai repede decit ma gindeam, adica in mai in loc de iulie- si venii repede acasa; e frig afara, in magazine si pe drum aglomeratie, asa ca ... tot pe net stau.
Ascult muzica ... si ma-ntreb daca reusesc sa ma descotorosesc de lene, sa ma bag in cada, macar sa fac o baie :)
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
daca reusesti trimite-mi si mie reteta...platesc bine ca si pe mine ma bantuie lenea asta de-o gramada de vreme. ideea e ca numai la sf de spatamana, ca in rest stau bine
uf, mi-ai adus aminte de cumparaturi... dar azi n-au nici o sansa (nu ma spui, dar am frigideru' gol hihihi). si maine e o zi, nu?
unde mai pui ca as manca ceva..dar nu cred ca s-a inventat reteta aia care-mi tre' mie:((((. tu ce mananci pe acolo?
chatonel spune:
bihhh, nu maninc, sint la regim :) Glumesc, adica nu glumesc la tot, fac regim dar am mincat, totusi, la prinz am facut salata de vinete cu rosii si un ardei iute, putin pateu si 2 felii de piine. A, si un strudel facut de mine, sa nu uit :)
Pt deseara am scos o caracatita mica sa o fac in sos de vin alb, daca ma scutur de lene :)
As minca acum, pe loc, un, doi, cinci mici cu mustar, dar aici nu stie nimeni ce inseamna mici :(
Mi-e dor de-acas :(
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
chatonel, am dat bir cu fugitii aseara. m-am dus in pat cu intentia de a butona telecomanda...si m-a furat somnul. am dormit cam mult si m-am trezit de dimineata cu pofta de orice, mai putin de viata:). noroc cu soarele. da, da azi a fost soare toata ziua. p[rimavara isi cere drepturile se pare. ptiu sa nu deochi!
altfel, ma apuca harnicia, asa ca facui si ceva de papa si am fost si la cumparaturi.
cu micii...am vazut o chestie interesanta pe aici...un gratar pe care-l pui pe aragaz si face minuni. mai ramane sa faci pasta. ce zici? ti-am dat idei?
zici ca vii curand in Ro. in vacanta sau definitiv?
chatonel spune:
Maaria, la mici pasta e o problema, nu gratarul :)
Vin in ro, in vacanta, pe 02 august, am luat biletele pe net azi. Si aici e un soare superrrrrrrr... azi am fost in plimbari si am mincat in oras, pe o terasa, asa de frumos e afara.
Si eu am adormit devreme aseara, in timpul filmului, cam pe la zece juma, unspe.
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
daca nu mai rezisti pana in august..uite aici o reteta:)
http://www.culinar.ro/cautare_rezultat.php?tip=cautare&id_fel=941&interval=&categ_url=&id_cat=&pages=1&count=&records=5
te incumeti?
chatonel spune:
am si io retete, dar nu ma incumet... mai ales pt noi doi, nici nu se merita deranjul :)
Lasa ca maninc acasa, la vilcea :)
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
te si vad facand halta la Dedulesti...ca acolo-s buni. de fapt, la pofta ta cred ca gasesti la fiecare colt de strada care se respecta:))
gata fug la culcarici. noapte buna!
ps. pt celelalte oltence: nu mai stati pe tusa, curaj fetele!
sirod spune:
'Neata oltence!Beei, e luni si parca ramasai cu somnul prin ...august!
Ce mai tainuiti, voi aici, fetelor...mi se facu o pofta de vara, soare si iarba verde, mama, mama!Aseara intrai putin pe aici, de pe laptopul sotului, da' mergea reteaua de parca statea...una-doua dadea cu mine afara...asa ca ma'nervai rau de tot si o lasai balta.
Anca vii in Ro de ziua fie-mii!!!
Mai, da' in Valcea cunosc si eu lume, avui colege de camera, in camin, vilcence, terminasera 'economicul' si liceul ala al vostru care arata ca o cetate, nu mai tin minte cum il cheama.
Si acum regasii o colega de liceu care s-a mutat in Vl, Alina Stefan.Asa ca ma bag si eu in taina, ca-mi place sa sporovaiesc.
Miha, pe fie-mea o cheama Otilia - ea spune OTIIA!Noi stam in Brazda, nu departe de voi, hai sa punem de-o intilnire pe we in botanica sau in parc si o chemam si pe Karol - numai sa ne lase vreamea!
Anca, am o prietena care a plecat in Canada in ianuarie cu coca de pizza dupa ea si cu cascaval si o lasara ma , canadienii sa intre in tzara lor!Si trantira acolo o 'gateala'...se laudara o luna la rind dupa aia!
Beei, va pupicesc si va rog eu frumos nu mai vorbiti de 'lucruri sfinte'...ca ma apuca o pofta maaare, maaare de mititei si bere...si sint la serviciu!
DORIS