Oltencele, poftiti la povesti(2)
Raspunsuri - Pagina 13
chatonel spune:
loool, Doris :) zapacita esti!!!!
Nu o stiu pe Narcisa, dar mai cauta, pina la urma gasim noi cunostinte comune.
Iar fii-ta iti seamana leit, bag seama :)
Toulouse, la ville rose
Janin spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Oltencele, dracoasele, ce ziar de craiova e pe net? Am o vara care-i la bucuresti acum si se va muta la craiova, tre sa gaseasca ceva de inchiriat... cumparat daca nu e scump???/
Chatonel, este gazeta de sud, www.gds.ro , mai sunt si altele, dar nu mai stiu exact.
Craiovencele, venim acasa, ajungem marti seara in oras. Sper sa ne intalnim.Tinem legatura.Pupicei.
chatonel spune:
Janin, multumesc :)
Am cautat, dar nu am gasit anunturi imobiliare.
Toulouse, la ville rose
smmiha spune:
Buna, fetele!
Sunt pe picior de plecare (de la servici), dar trebuia sa va salut si eu.
Doris, ce sectie ai terminat? Eu management, mi se pare o mare prostie, parca ma angaja cineva din prima pe post de manager.
Si asa am urat contabilitatea si uite ca de ce ti-e frica nu scapi.
Am citit la profilul tau zicala preferata si imi vine sa rad ca si eu am vrut sa o folosesc la mine, dar in final n-am mai trecut nimic.
E posibil sa ne stim macar din vedere.
Va pup pe toate si sa va distrati in weekend!
Mihaela
Coccinelle spune:
'neata
Ma trezii sa-mi dau ceasul înainte si zic:hai sa le dau si la fete un pupic
Giny
sirod spune:
Feteleee...se-ntoarse iarna?
Janin probabil esti pe drum acu', sper si eu sa ne vedem.
Miha...marketing am terminat...si imi place contabilitatea...ca sarea-n ochi, bine ca n-am facut decit un curs, si ala vai de capul lui...am fost fericita ca am luat 5 din prima, nu mi-am mai stricat vacanta cu el.
Anca, ia vezi www.craiova.ro, gasesti anunturi imobiliare si cauta si la ziare.com, poate gasesti anunturi imobiliare la alte ziare.
Giny, ce face 'ginere-miu?'....
DORIS
chatonel spune:
Neata!
Doris, pe craiova.ro nu e mai nimic, inafara de anuntul ala cu casa la 125 000€ care m-a facut sa rid :P
O sa ma uit pe alelalte ziare :)
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Oltencelor...pai?
Venii frigu si nu mai iesiti la taina?
Hai povestiti de una de alte, eu de exemplu...am alergat fro 2 ore aseara prin parculet dupa Oti, abia, abia am adunat-o pe acasa...si pin vineri iar sintem 'intre gagici'...
Beeei, astia spun ca o sa fie foaaarte frig de paste, ce mai facem cu intilnirea aia...n-o lasam noi pe mai tirziu, cind o sa fie cald,
cald?
Anca, gasisi muma, anunturi imobiliare?
DORIS
tzuc spune:
ma mai primiti acasa?
ma bucur ca voi tainuiratzi cat lipsii io, da avusai ceva probleme cu un rinichi, fusai pe la spital, facui analize si cica nu am nimic, desi avusai crize de nu puteam merge, eh....acumsunt bine, sper sa nu mai revina durerile ca tare aiurea sunt.
de asta nu mai aparui asa pi la voi.
trebuei s ava spun ca sambata imi iau boccelutza si plec la Valcea la manastirea Frasinei si stau pana Duminica....fetele din Valcea poate veniti la Manastire...ca altfel nu stiu cum ne-am putea intalni, deorece eu merg cu busu si habar n-am sa ma descurc in oras...daca aveti idei...astept..
va pup pe toate cele vechi..si bine venirati cele noi.. se pare ca sunt singura din zona mea di la Aninoasa..da nici care au facut liceul in carbunesti nu sunteti? na ca io n-am cu cine povesti amintiri din copilarie
spor la povesti...pup bbi nazdravani..Oti nazdravan sef...