Cindva a fost si el un bebelus plin de viata ...
Raspunsuri - Pagina 3
Mirunda spune:
Manaa, ma doare sufletul cand citesc mesajele tale...Din pacate nu pot face mai mult decat sa donez si eu, un pic, cat pot, si pentru Ionut. Ai cumva un cont unde sa se poata face plati si din afara tarii?
Vroiam sa iti mai zic de Fundatia Jose Carreras, care ajuta mult copii cu leucemie, daca stii un pic de germana te poti uita la:
http://www.carreras-stiftung.de/home.php?sub_nav=6&seite=18
La Kontakt ai si ceva adrese de email, unde poti scrie un mesaj pentru Ionut.
Nu stiu, poate va pot ajuta ei.
Doamne ajuta, numai bine pentru Ionut.
Cu drag,Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Mirunda spune:
Am uitat, aceasta fundatie exista in mod sigur si in Italia, uite-te la
http://www.jcarreras.com/jchome.htm
acolo vei mai gasi ceva adrese, au si o rubrica cu "Foundation". Fa o scrisoare, nu prea mare, dar plina de continut, si trimite-o NEAPARAT CU POZA lui Ionut, cine stie? Poate te vor ajuta ei cu ceva.
Doamne ajuta!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Maana spune:
Multumesc din suflet, Mirunda,e bine sa stii ca exista oameni care iti sunt aproape, cum pot ei, am sa scriu la Carerras din nou(cu ceva timp in urma mi-au raspuns ca se ocupa de finantarea cercetarilor in domeniu)multumesc inca o data de sugestii. Ionut are deschis si un cont in Euro: BRD Sucursala Vaslui- 8074983800 EURO- Ripanu Costica, daca poti ajuta cu ceva iti multumim din adancul sufletelor...
Imi cer scuze de intarziere, nu am acces tot timpul la Internet...
Mirunda spune:
Manaa, ca sa poti primi ajutor de la fetele din strainatate, trebuie sa faci rost de codul international al bancii, deci cel mai bine ar fi sa intrebi la banca, sa iti zica exact cum se poate dona din strainatate.
Cu drag, Mirunda
Maana spune:
AM SUNAT LA BANCA SI AM AFLAT CA ROMANIA SAU BRD -N-AM INTELES EXACT- NU ARE UN COD IBAN(?) IN SCHIMB DACA LA BANCA UNDE SE DEPUN BANI SE INTREABA DE UN COD SWIFT, ACESTA ESTE: BRDEROBU.
DECI: BRD SUCURSALA VASLUI COD SWIFT:BRDEROBU RIPANU COSTICA
NR.CONT :8074983800 EURO
MULTUMIM DIN SUFLETE !
Maana spune:
Astazi ,cineva de pe forumul acesta sau din alta parte, nu stiu de unde stie de Ionut, dar cred ca de aici, l+a sunat pe Ionut din Canada. Vreau sa-i multumesc acelei persoane in numele lui Ionut-daca el ,poate,a uitat, nu stiu- el si mama lui sunt in Bucuresti acum din nou la Spital -Institutul Oncologic Trestioreanu, urmeaza interminabilul tratament cu citostatice pentru inducerea remisiunii.Acea persoana s-a oferit sa-i trimita niste bani prin mandat postal, dar ei nu sunt in Vaslui acum si n-ar avea cine sa preia banii, singura solutie pentru cei care pot sa il ajute- si il ajuta pentru ca banii mai scad cu un dram imensa anxietate a bolii si incertitudinile si dau senzatia apropierii de posibilitatea acelui transplant-speram-salvator- deci singura solutie fiind contul din BRD in Euro sau in lei:
Acesta este contul deschis pentru Ionut(pe numele Ripanu Costica-tatal)
BRD -Suc.VASLUI
cont: SV 1954263800 /lei
cont: 8074983800 EURO (cod swift-daca se cere: BRDEROBU)
MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR CELOR CARE AU AVUT O VORBA BUNA PENTRU IONUT...VA ASIGUR CA MERITA TOATE VORBELE BUNE DIN LUME E UN COPIL TARE BUN...
raviczki spune:
incercati si la postul de televiziune Acasa ... la ProTV... s-au facut atatea minuni...de ce nu s-ar face si in cazul acesta...rugaciunile noastre sunt alaturi de Ionut si familia sa...o sa ajutam si noi cu ce putem...dar e prea putin...
Maana spune:
Multumim, of, Doamne, am scris e-mail-uri la "povestiri adevarate" si la ProTV dar nu ne-a bagat nimeni in seama, nu stiu poate ar trebui sa mearga parintii lui Ionut personal sa planga si sa se roage de ei...
angel_jp spune:
Mai fetelor este trist...ma refer la ce se intampla in tara,nu avem sponsori copii nostri mor ,de ce oare nu se sponsorizeaza spitalele?De ce nu le se ofera un ajutor?Mie mi se rupe sufletul in doua de cate am auzit...de cate am citit,sunt totusi generatia viitoare,sunt copii nostri....Aici sa stiti ca se ajuta uni pe alti in probleme de acest fel..
Sincer daca as dispune de bani as ajuta pe toata lumea...regret ca nu am...Poate multe persoane de pe acest forum au o situoatie materliala buna..dar..ma repet..dar,,,trimitand bani catre Cristi ,apoi catre cutare...sunt unele greutati intampinate la post ofice,poate de aceea multi renunta..