La France (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Mai frantuzoaicelor,ati vazut ieri seara Zone Interdite pe M6?Eu una sint inca sub influenta celor vazute,daca ar fi dupa mine i-as inchide undeva pe toti pedofilii astia si as arunca cheia!!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oLo

Ce vreme urata se anuntza in WE asta :(...
O lasam pe alt WE intalnirea noastra. Doar daca se razgandesc meteorologii si fac previziuni de vreme buna ;)
Aoleu, oLo, ce vreme rea?... Ca eu tocmai mi-am plantat ridichile afara, sper sa nu inghete, ca ma
Cit despre "ternet"... imi fac eu timp, in WE, in timpul siestei si serile ;) Nu scapati voi de mine asa usor!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Corina: norocul meu ca nu ma uit la TV. Ma uitam inainte, dar mi se facea rau de fiecare data cand vedeam chestii nasoale. Asa ca am renuntzat. Dar ce-a fost de te-a ingrozit atata?

Otilia, vreme rea la Parisesti. Adica ploua cu galeata. Si nu putem iesi la soare :( Las' ca sai duminica asta a fost complet aiurea: lapovita, soare orbitor, grindina, ploaie, tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Olo draga,au vorbit despre retele de pedofilie pe internet,pedofili care propun spre vinzare copii!!!chiar si bebelusi!!!
Despre femei pedofil si despre educatori de gradinita pedofili.Mi s-a facut parul maciuca ,daca nici la gradinita nu mai poti avea incredere in educatori,ce sa mai vorbim sa iti lasi copiii sa se joace pe afara!!!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Tocmai ne-am ridicat de la masa, sotul meu si cu mine, unde am vorbit chiar despre emisiunea de aseara, de care vorbea Corina.
Astfel de oameni (daca-i putem numi asa) sunt cu siguranta bolnavi, rau de tot, si nu au nici un drept sa traiasca printre noi!
E infiorator ce se intampla... si nebunul ala de Marc Dutrou in Belgia... care aproape plangea in timpul audintei, ca el n-a vrut raul fetitelor acelea, ca el voia doar sa le protejeze...
Am terminat de citit o carte despre un alt nebun; Pierre Chanal, ala de-a ucis 8 tineri dupa ce si-a satisfacut poftele...
Unul din regretele mele e ca nu m-am facut "flic" in politia judiciara, e un vis al meu mai vechi care din pacate nu va putea fi realizat. Dar citesc mult si ma intereseaza tot ce are raport cu anchetele de acest gen, cu modul de a opera al politistilor, chestii din astea. Eu una as fi fara mila pentru animalele astea!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Imi cer scuze: emisiunea pe care am vazut-o eu nu era Zone inerdite, ci Faites entrer l'accusé, pe France 2.

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Apropo de pedofilia asta, din cauza atator emisiuni TV, parintii devin si ei un pic paranoici. Sa va povestesc ce s-a intamplat unei AM (atentie Otilia). Vin niste parinti la o AM in vizita, sa vada daca s-o angajeze. Parintii au un BB baietel. Si prima intrebare pusa a fost: cum faceti toaleta copiilor? Pai, zice AM, fie ii spal cu apa si sampon de BB, fie cu lingettes, dupa cum e dorinta parintilor. Bine, bine, si cand spalati, atingeti cumva si putulica? A cascat AM niste ochi mari... Pai normal, daca-i murdara... Pai, zic parintii, nu puteti sa nu-l atingeti pe putulica??? La faza asta AM, i-a anuntat ca ea nu-l ia pe baietel, si ca n-au de cat sa-si caute alta AM.
Acum sa nu credeti ca accept pedofilia... Doamne fereste, dar cred ca uneori se si exagereaza. Si pe vremea cand eram noi copii, erau povesti cu nebuni din astia, numai ca-n RO, nu era atata 'publicitate'.

Otilia, nu deschizi un alt capitol??? Ca am palavragit o gramada!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

LA MULTI ANI FETELOR!
Multumiri pt.urari, intr-adevar am un baiat mare!(de frumos nu mai zic!)
Am vazut si eu emisiunea de aseara de pe M6 si discutam cu sotul, eu una sunt de-a dreptul furioasa ca exista ajutor medical si social pentru astfel de animale, caci oameni nu-i poti numi.
Sotul meu este radical, cum la noi in satuc lunea este piata, el spune ca i-ar duce in piata lunea, in genunchi si un glonte in cap, scurt, ca in Afganistan si sincer ii dau dreptate.
In anglia, in fata caselor de pedofili este o plancarda pe care scrie " Aici locuieste un pedofil!" iar poza este publicata in ziar. Nu stiu de ce in Franta ii mai si protejeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Multumesc de urari ! Am petrecut o seara super. Sotul mi-a oferit un buchet frumos de trandafi rosii si facuse rezervare la un restaurant chic pe pe malul Loiretului. Excelent!

N-am apucat sa va intreb mai repede: Michèle Laroque chiar este pe jumatate românca? Si mie imi place mult. Am vazut-o pe scena cu Pierre Palmade, intr-o piesa nostima, "Ils se sont aimés".

Mult succes in cariera de nounou, Otilia! Mult curaj iti trebuie sa vrei sa faci meseria asta in conditiile in care ai deja un copil mititel! Eu una stiu ca de-abia razbesc cu Alex, daramite sa mai am si pe altii pe cap! Ca sa nu mai vorbesc de pretentiile unor parinti! Olo, poate ca parintii aia de care ai auzit tu voiau ca doica sa nu-l decaloteze pe baietel si s-au inteles gresit. Nu-mi vine sa cred ca pot fi parinti atit de stupizi.

Pentru nationalitate, da, dureaza un an. Dar din momentul in care ai depus dosarul la tribunal se considera ca ai nationalitatea franceza. Exemplu: eu am depus actele in dec 2000. Am primit decizia (publicata in JO) in nov 2001. Intre timp, daca as fi vrut sa dau concurs pt a intra in administratie (dupa cum stiti e nevoie sa fii francez) as fi fost acceptata. Si da, acuma mi-am amintit. Dupa ce m-am casatorit am avut o carte de séjour de 1 an. Dupa 1 an mi-au facut cartea de séjour de 10 ani si am putut sa cer nationalitatea (trebuia sa avem minim 1 an de casatorie pt a putea cere nationalitatea). Poate ca de atunci s-au mai schimbat legile.

La Multi Ani tuturor pt 8 Martie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oLo

Otilia, nu deschizi un alt capitol??? Ca am palavragit o gramada!
Mihaela draga, ramasesem cu gura cascata la ce povestesti tu aici despre AM cu putulica... Aoleu, m-ai pus pe ginduri, pai cum sa cureti baieteii fara sa-i atingi? Doamne, ce idei!!! Unde mai pui ca eu n-am schimbat niciodata in viata mea vreun baietel!!! Of, la naiba, alta problema acum! E clar ca daca pic peste astfel de parinti ii trimit la plimbare, astia-s nebuni!!!
Gata, haideti la capitolul trei, ca iar se facu de 10 pagini!
Va

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput