La France (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Sa ti traiasca baietelul, delphin! La multi ani cu sanatate si bucurii!
De asemenea vreau sa spun La multi ani! tuturor mamicilor si viitoarelor mamici romance din franta.
Eu tocmai i am spus mamicii mele, care s a bucurat tare mult, mai ales ca intr o saptamana ne vom vedea.

Va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase sa puteti sa va cresteti copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

La Multi Ani, de ziua noastra!

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani, fetelor, si aveti grija de voi !!!

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

La multi ani de ziua noastra!Ce mi-ar place sa ne putem intilni toate si sa petrecem intre noi cum faceam cind eram in Romania!!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Neatza!!

LA MULTI ANI MAMICILOR!!!

Marox: ideea mea nu era sa vizitez castelul. Ci sa ne intalnim, in gradini, sa profitam un pic de natura si de priveliste faina. Eu una nu m-as duce cu copii dupa mine prin castel sa-l vizitez. Mai ales ca sunt f f mici amandoua fetele.
Daca e vreme faina, eu oricum merg. Daca vretzi, venitzi si ne intalnim. Trimiteti-mi un PM sa va dau nr de portabil.

Otilia: faina idee sa te faci A.M.! Numai sa nu-ti fie perea greu cu atatia copii mici. Dar o sa aibe Adelie cu cine sa se joace ;).

Delphin, LMA pt flãcãu! E baiat mare deja. KiKi a mea tot 9 luni are. Trecute fix ;)

Blue77, merci ca mi-ai dat ideea sa merg la coafor ;) Sunt tare multzumita de noua mea freza ;) Sper ca si tu.

Am aflat ca poshtaritza noastra e de origine romana ;) Dar nu stie a vorbi romaneste. Dar l-a botezat pe baietelul ei de 10 luni cu un nume romanesc. Si avem o doctorita psiholog in oras, romanca. Si in plus, este si un generalist, care, dupa nume, pare tot roman. O sa iau RDV la el sa vad ;). Incredibil, unde stateam inainte, nici tzipenie de roman (ma rog... citisem in ziar ca intr-o cladire dezafectata din oras se aciuiasera unii... nu spun ce si cum ca n-are rost) dar nu am fost curioasa sa ma duc sa-i vad. Si aici, abia ne-am mutat de-o luna, si 'puzderie' de romani. Daca la scoala se face limba secundara romana? :))

Bisous,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La multi ani, fetelor!
La multi ani, delphin, pentru Sebi!
La multi ani, Marox, pentru aniversarea casniciei!

oLo draga, la inceput nu o sa am multi copii, o sa incep cu unul singur... si daca totul merge bine in citeva luni pot sa cer un agrement pentru al doilea. Pentru al treilea va trebui sa astept mai mult, sa fie Adélie la scoala, ca asa cu ea as avea 4, iar ei au grija sa nu ai mai mult de 3 copii mici. Macar de as avea copii, ca eu acum locuiesc la tara, intr-un sat cu citiva oameni... Stiu si eu daca mamicile de pe aici lucreaza?... Si mai sunt vreo 7-8 AM in sat, asa ca nu e deloc sigur ca chiar o sa ajung sa fac asta, din pacate, ca tare mi-ar placea sa lucrez acasa si Adélie sa-si faca prieteni.
Casa noastra parca este "lumea copiilor", e aranjata fain pentru cei mici... Bariere peste tot, castele, fotolii pentru copii, jucarioare... Asa ca mamicior cu copilasi, de abia astept sa treceti pe la noi!
Va , va doresc o zi frumoasa de primavara si o petrecere pe cinste!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

La multi ani fetelor ! si tot binele din lume pentru voi si pentru piticii vostrii!

Olo - sa stii ca sunt multumita , mai ales ca duminica mi-am facut si suvite asa ca sunt gigea :) .Tipa are maine de aur ce mai si rabdare cea ce e important.

Va pup
Cristina

Mergi la inceput

Otilia: trece-ma pe mine pe lista sa-ti vizitam casutza din povesti ;). Poate facem schimb de experientza (adica mai mult de la tine la mine ca eu n-am prea multa experientza-n domeniu ca am stat la apartament) despre cum trebuie securizata casa/gradina pt copii. Deocamdata mi-am luat bariera la scara sa nu pice fetele pe scari.
Auzi Otilia, dar daca te faci AM, cand mai stai cu noi de vorba pe 'ternet?

Bisous,
Mihaela

Mergi la inceput

Ce vreme urata se anuntza in WE asta :(...
O lasam pe alt WE intalnirea noastra. Doar daca se razgandesc meteorologii si fac previziuni de vreme buna ;)

Bizzz,
Mih

Mergi la inceput