Lenea ....ce faceti cu ea!?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Si al meu sot participa la treburile gospodaresti: da cu aspiratorul, sterge praful, strange lucrurile si jucariile imprastiate ale copilului, intinde rufele la uscat, ma ajuta la curatarea zarzavatului, are grija de copil in lipsa mea sau in cazul in care este bolnav,merge la piata si face cumparaturi si chiar daca nu intotdeauna cumpara ceea ce trebuie sau daca ,uneori,nu da bine cu aspiratorul, nu spun nimic( ar fi chiar culmea,nu?) ci incerc sa-i arat ce trbuie sa faca alta data.
Dar nu intotdeauna a fost asa. In fosta mea casnicie trebuia sa fac totul singura, pentru ca dragul de el nu misca nici un pai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

a mai facut ceva treaba saptamina asta dar tot dupa ce i le-am aratat cu degetul...ca am fost bolnava 3 zile, nu ar vedea jegul nici daca l-ar musca de fund...sper sa fie bine, nu l-as lasa pe motivul asta iar saptamina asta deja a vorbit cu germania de 2 ori, deci, sper sa mearga treaba...oana

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

quote:
Originally posted by Lauraa
Lustra din dormitor sta stramba, desprinsa dintr-un surub de doi ani, de cand ne-am mutat aici.

Eu in locul tau as slabi putzin surubul celalalt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

loool, dana

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

danny esti funny numa' ca surubul ala l-am slabit de mult si parca tot nimic de la el...sunt barbati si barbati, al meu se pare ca e mai cu mot...cine stie, Oana

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

dana, m-ai faut sa rid LOOOOL

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput