Print si cersetor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

probabil ca o sa am capul plin de cucuie in curand, dar eu cred ca acest mesaj nu astepta neaparat raspunsuri (scrise) si "povesti" personale asemanatoare...

ma simt ca n-am facut-o pana acum, dar PROMIT ca maine (28 februarie) voi fi si eu "egoista"!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Probabil ca ai dreptate iubi ,cine stie.Eu doar am scris asa ,ce am simtit eu si poate si celelalte fete la fel.Pt.mine este intr-adevar un subiect care ma macina mult.
Asa cum am zis,mi-ar placea enorm sa ajut fara limite pe toata lumea nevoiasa.
Daca am gresit postind sentimentele si povestile personale nu ne ramane decit sa ne cerem scuze,insa simt ca toate fetele au facut-o pt ca si-au amintit cite ceva mai "vechi",o experienta trista cu un batrin sau un copil.

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by hannen

Daca am gresit postind sentimentele si povestile personale nu ne ramane decit sa ne cerem scuze,insa simt ca toate fetele au facut-o pt ca si-au amintit cite ceva mai "vechi",o experienta trista cu un batrin sau un copil.

Nicole, Doamne fereste sa cred ca s-a gresit raspunzand subiectului, departe de mine asa ceva. vroiam sa spun doar ca am sentimentul ca acest mesaj are "bataie" mai lunga. dar, poate eu sunt aceea care gresesc...

tie si frumoasei tale carliontate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Am si eu de povestit. Si pe mine ma impresioneaza batranii cersetori, si imi pare atat de rau ca au ajuns in situatia asta.

Intr-o iarna, ieseam din metrou de la Universitate....si ce am vazut in ziua aia m-a facut sa plang: era o batrana, asezata pe scari, cu un palton ceva care era desfacut, picioarele goale, ea era aproape intinsa, tremura, nu zicea nimic, era aproape inconstienta. Mii de oameni au trecut, s-au uitat, si au mers mai departe. Asa am facut si eu, am mers mai departe, uitandu-ma la ea si plangand. Sa-i dau bani...nu avea rost, nici nu vedea. Am inceput sa plang gandindu-ma cum o pot ajuta, si stiind ca nu am cum. Nu stiam unde sa sun, ce sa zic, ce sa fac. Si am plans in continuare, fara sa ma pot opri, stiind ca am trecut pe langa ea si nu am facut nimic sa o ajut. Stiu ca sunt multi in situatia aia...

Un alt caz care m-a impresionat, a fost o batranica de peste 70 ani, de undeva dintr-un mic orasel de provincie, venita in Bucuresti la cersit. Ea cersea pentru nepoata ei si sotul acesteia, care aveau un copil. Nici unul dintre ei nu lucra, iar ea se ducea la cersit ca sa-i ajute. Si ma gandesc, ce fel de oameni sunt nepoata ei si sotul acesteia...si cum puteau sta linistiti stiind ca acea batrana indura frigul, mai mult dezbracata, ca sa aiba ei ce manca si sa stea degeaba.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

este realitatea in care traim...

eu stiu de la bunica mea o vorba: "banu-i ochiul dracului". si mai stiu ca mai bine le dau haine, mancare orice dar nu bani. Am citit in mesajul tau Florin ca o babutza te atentiona "nu le da maica bani ca-i dau pe bautura". mare dreptate are.
si vine firasca constatare: "bine, bine, eu le dau bani, am sufletul impacat ca am incercat si eu sa-i ajut cu putin, cat am putut in momentul respectiv". e foarte adevarat ce am scris mai sus dar ceea ce e tragic este ca dupa ce cumpara bautura tot pe tine te injura suflet bun...de ce le-ai dat???

Concluzie...inapoi la vorba bunicii: da-le orice, din suflet dar NU bani.

sa speram in timpuri mai bune,
maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cine vrea o floare?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput