daca doresti baiat....
Mananca multa carne ( cea rosie este recomandata ).
Umple-te de multe snaks-uri sarate - cipsuri si altele de acest gen.
Tatii: sa bea multe bauturi acidulate ( in mod special bauturi cola ).
Intinde-te dupa actul amoros si ramai intins un timp. Se presupune ca se da o sansa sparmatozoidului sa castige ovulul spre a forma oul.
Faceti dragoste in picioare.
Contrentati-va asupra placerii barbatului - daca barbatul are primul orgasm, veti avea baiat.
Fetelor, dormiti in stanga partenerului
O tehnica destul de folosita in prezicerea sexului copilului trucul cu acul. Aceasta tehnica poate fi folosita si inainte de conceptie. Suspendati un ac de o ata si puneti pe cineva sa il tina deasupra capului dvs. Daca acul se balanseaza in spate si in faa - o fata va veni - daca acul se roteste, pregatiti-va pentru un baiat.
Raspunsuri
anis spune:
Si pentru fata?????
Ca eu vreau fata.....sau pana la urma ce o fi .numai sa vina o data...
AniS
Sole spune:
Ambii parteneri trebuie sa manance mult peste.
Da navala in ciocolata ( sau pur si simplu mananca dulciuri in general
Luati pozitia misionarului.
Faceti dragoste cu femeia deasupra.
Concentrati-va asupra Placerii femeii - Daca ea are prima orgasm, puteti sa decorati camera copilului in roz.
Luati conducerea - Daca este ea cea care initiaza comuniunea amoroasa, veti avea fata...Danseaza dansul bebelusului cand este luna plina.
Stabiliti o data pentru a face dragoste dupa-amiaza.
Fiti impreuna in zilele pare din luna. O tehnica destul de folosita in prezicerea sexului copilului trucul cu acul. Aceasta tehnica poate fi folosita si inainte de conceptie. Suspendati un ac de o ata si puneti pe cineva sa il tina deasupra capului dvs. Daca acul se balanseaza in spate si in fata - o fata va veni - daca acul se roteste, pregatiti-va pentru un baiat.............Bafta!!!!!!!!
anis spune:
Auleuuuuuu ce ma fac ...ca eu nu mananc peste deloc..nu pot sa-l sufar....Cu ce se poate inlocui?
Da eu vreau fata...sau mai bine zis ..vreau bebe
AniS
cristalina spune:
La noi cerintele pentru baiat erau mai toate indeplinite...si la ecografie mi-a zis tanti doctora ca e fetitza!...:)))
Succese la baietei sau fetite, sanatosi sa fie!
Monica saptamana a 20-a
Sole spune:
pana la urma sa se las cu ce mai conteaza si mai repede.Oricum mai bine de un an ,aud ca se nasc aproape numai baieti.
crinuta spune:
Eu am de gand sa fac echipa de fotbal. I-am spus sotului ca vreau 10 baieti. Portar voi fi eu. Ce ziceti?
Crinuta
crinuta spune:
Pai trec la treaba in curand, si tot asa de curand veti auzi de la mine ca il astept pe primul meu ingeras.
Crinuta