Ati accepta ajutor specializat de la un psiholog?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

quote:
Originally posted by Anima

; oricum, la noi inca nu se stie prea bine diferenta dintre psiholog si psihiatru, ideea e ca daca incep cu ''psi'' e clar ca ii considera pe ceilalti nebuni.



Si mie cand am avut mai multa nevoie mi-a fost rusine, multi nu fac diferenta si traind intr-un oras mic lumea te vorbeste. Din pacate stau prea putin in Romania, aici sunt prea scumpi, dar mi-as dori enorm de mult ajutorul si sfatul unui specialist cu toate eforturile pe care le fac eu insami! Deocamdata Dumnezeu, prietenul meu si eu insami suntem psihologii mei!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Da as apela fara ezitare, sa recunosti ca ai nevoie de ajutor este mare lucru si nu as avea de ce sa-mi fie rusine.

Pupici multi la domnite si puiuti

cu drag

andreea mamica de theo si de florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Hallo!
Parerea mea este ca atunci cind poti singur sa afli din ce cauza s-au ivit problemele si cum v-a merge mai departe atunci nu este nevoie de Psih..
Dar daca nu poti singur sa raspunzi concret acestor intrebari atunci este f.necesar de o persoana calificata.
Mult succes in viata tuturor si nu uitati sa luati calea dreptati chiar daca se pare ca este cea mai grea sau cea mai lunga.




schuster laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxanda spune:

Este bine sa mergi la psiholog,chiar daca nu ai probleme stresante.Deci aleg a).

Eu merg la psiholog.Consider ca este singura persoana in care pot avea incredere si care imi poate da raspunsuri si pareri obiective.Increderea in ziua de azi nuprea mai are loc de cinste,cu totii suntem tradati,mintiti,inselati de catre cineva.Chiar daca am incredere in sotul meu(viitor,eu ii spun sotul meu deja ),nu poate fi chiar intotdeauna confidentul meu.Spre exemplu cand ne mai ciondanim,cine sa ma sfatuiasca,el sau psihologul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arisa_alina spune:

Fii sigura ca as accepta,ba chiar cateodata simt nevoie sa fac lucrul acesta,din cauza la prea multe probleme, stresez si lumea din jurul meu sau simt nevoia sa...Un psiholog te ajuta mult si te intelege,el poate nu se va simti stresat de problema ta niciodat,dupa parerea mea este o idee geniala.

Sakamoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Este un subiect tare interesant ! Din cate am citit aici eu sunt privilegiata pt. ca am un "pisalog" in familie si nu ezit sa-l sun de cate ori cred ca e cazul ca nu se supara ,doar e fratele meu.
Ma intelege foarte bine si ma asculta de cand eram adolescenta ,acum mai putin ca nu am probleme .
Este foarte bine daca gasesti un "pisalog" care te cunoaste astfel te poate sfatui mai bine.Eu sunt fericita ca am "pisalog" personal non stop.

Ione`
www.saracut.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Sunt momente in care poti pierde complet controlul asupra propriei vieti, nici macar nu mai esti constient ca exista iesiri, nu te mai regasesti niciunde. In acel moment, mai mult decat orice discutie si compasiune de la prieteni si rude, te poate ajuta psihologul - NUMAI EL!

Mergi la inceput